Şimdi Ara

c9aa0f62bc536b6f8bdecf92694ecc0f (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
5 Misafir - 5 Masaüstü
5 sn
218
Cevap
0
Favori
7.615
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • c9aa0f62bc536b6f8bdecf92694ecc0f

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Skymarc -- 8 Şubat 2012; 7:30:34 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: Yeraltından Notlar

Sorunlarının çözümünü söylicem yaşamış biri olarak ;

Babanı baba olarak degilde Patron yada komutan gibi göreceksin.
    Odan olacak ve anahtarı olacak.
    Kendine bi iş bul ne olursa olsun erken gidip akşam gelecegin.(bu olmassa boşuna yaşama)

Sabah evden erkenden çıkacaksın,aksam 7 den sonra geleceksin.
    Babanla muhattap olmayacaksın.Odanın kapısını kitlicen yada bi şekilde girmelerine engel olacaksın.
    Kapının camlarınıda kapat içeride ışık varmı yokmu görmesin kimse.
    Akşam adam gibi saatinde yatıp sabah saatinde kalkıcaksın.Babanın eline bakmıcaksın.Yemek yerkende baban başına gelip soru sordugunda küfür ettiginde suratına bakmıcaksın ve konuşmayacaksın.Hatta agzını burnunu kırsın konuşma elinide kaldırma yemegini yemege devam et.Gözünün içine de bakma.
    Ne olursa olsun ona uyuz oluyormuş gibi bakma sadece o yaşamıyormuş gibi davran yanından geçerken yanından geçtigini farketmemiş gibi davran sanki ruhmuş gibi.
    Herşeyden önce insan oldugundan saygı göster ne derken dert etme "salla ya" de.

Bu dediklerimi eksiksiz yaparsan, babanın 1 gram babalıgı yada sana sevgisi varsa 6 ay sonra (bende bu sürede olmuştu) gelip barışmaya çalışacak.Çünkü hayvan olsa artık anlar yaptıgı saygısızlıgı.Ondan sonra pek samimi olmasada elini uzatırsa elini sık.Bu saatten sonrada ona karşı aranda sürekli mesafe olsun artık senin tokatlanıp ezilecek çocuk degilde büyümüş farklı karakteri olan bi birey oldugunu kabullenecektir.

Dip not : Senin koydugun smile tiplemelerinden özelliklede "" den anladıgım kadarıyla baban kadar seninde suçun var büyük ihtimalle Artististlik yapan bi tipsin ve hakaretin %50sini direk olarak "Delikanlıyım çizerim uleeen akıllı olun" modlarından yemegi haketmişsin.

Neyse beni sallamaz ne oldugunda dediklerimi yapar,işe girer çalışır ve karşışıklı saygıda bulunur sesini çıkartmazsan hem "sinirliyim abi keserim ulan" modundan kurtulmuş olur hemde saygı görürsün.Efendilik 1. kural. 2. kuralsa karşındaki ODUN ise eger bişey anlaması için onu utandırmalısın çünkü böyle insanlar utandıklarında bişeye kafası basar.Benden bu kadar

Denemkte fayda var...

• quote:

Orjinalden alıntı: Love You My Angel

quote:

Orjinalden alıntı: Siempré

Annem'le babamla anlaşamasak da zaman zaman,benim olmamın sebebi onlar,hiçbir zaman onları üzmeyi düşünmem,gerekirse canımı veririm,onlar beni yaratan çünkü.

bnde diyorumya benmi dedim dünyaya geliyim diye, geldimde noldu sürünüyoz boş yere..

babanı niye suçluyosun ozaman...baban da desin ki : benmi gelmek istedim bu dünyaya ki çocuguma bağırmazdım gelmeseydim dünyaya... bu böyle böyle gider...ne saçma laf ya ben mi gelmek istedim ?? ayrıca dinimize göre dünyaya gelmeden önce geleceğin yer sana gösteriliyormuş vede hafızan sıfırlanıyor...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Skymarc -- 8 Şubat 2012; 7:30:43 >
  • gelen gideni aratırmış daha kötüsüde olabilirdi o halinede şükretmek lazım

• < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi call of -- 20 Ocak 2008; 23:28:30 >
  • Nolmuş yani ben kavga bile etmiyorum artık
  • dünyaya gösterme mevzusunu geçtimm...

sen diyorsinki bana sordumu doğururken

babanda derki ozaman benim babam bana sordumu beni dünyaya getirirken...o getirmese bende çocuguma bağırmzdım der

ok
  • quote:

Orjinalden alıntı: nKEEPr

quote:

Annem'le babamla anlaşamasak da zaman zaman,benim olmamın sebebi onlar,hiçbir zaman onları üzmeyi düşünmem,gerekirse canımı veririm,onlar beni yaratan çünkü.

seni ve onları yaratan Allah

Sen öyle diyorsan öyledir.

Nedir insanlara görüşleri empoze etme çabası.
  • Arkadaşlar şöyle nesne bir şekilde değerlendirmeye çalışayım;
    Babasnı kaybedenler için üzgünüm.Yalnız kaybettikten sonra insan neden hep olumlu yanlarını hatırlar?Durum böyle olmasaydı çoğumuz babamız için çok üzülmeyecektik.
    Babam beni 4-5 yaşımdan beri döver.16 yaşındayım hala üstüme geliyor ama artık ben buna izin vermiyorum.Mesleği askerlik olduğu için evdki durum çok kötü.Buna birde kişilik bozukluğu,yetiştirme eksikliği eklenince tam oluyor yani...Askerde çoğu gencin olduğu gibi aklı havada birçok insan olduğu için babam birsürü sorunla uğraşıyor.Artık askerlere kızmak bağımak hakaret etmek de yasak olduğu için babam eve gelince sabahtan akşama kadar bana saydırıyor.Sadece bana değil evdeki herkese.Daha anlatacak o kadar çok şey var ki sığmaz buraya.Bi keresinde beni dövdükten sonra ağlıyorum diye yatağa atıp yastıkla boğmak üzereyken annemin beni kurtardığını hatırlarım.Şunları yazarken içimden ağlamak geliyor...Sonuç,psikolojik sorunlarım üst seviyede.Hayat bana zevk vermiyor...

Ama ne olursa olsun o benim babam ve ben buna katlanmak zorundayım...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Derin Mavi -- 20 Ocak 2008; 23:19:41 >

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Skymarc -- 8 Şubat 2012; 7:30:57 >

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Skymarc -- 8 Şubat 2012; 7:31:06 >
  • yok oyle bişi ya
    canı cehennemeymıs
  • babandan gördüğünü çocuklarına yapmassın işallah . tek diyebileceğim bu.
  • quote:

quote:

Orjinalden alıntı: nKEEPr

quote:

seni ve onları yaratan Allah

Sen öyle diyorsan öyledir.

Nedir insanlara görüşleri empoze etme çabası.

birşey empoze etme değil doğruları söylemeye çalışıyorum..gizli şirk var söyldiğinde...
    ahirette zor durumlara düşmeyesin diye yani senin iyiliğin için söylüyorum

• Bir insan babası ile anlaşamayabilir.Hatta kavga bile edebilir.
    Ama bunu internet ortamında söylemesi ve babasına hakaret sayılabilecek şeyler söylemesi bana çok uygun gelmedi.
    Aile kutsaldır ve özeldir.
  • quote:

Orjinalden alıntı: ~ZoRRo~

yok oyle bişi ya
    canı cehennemeymıs

Millet amerikan filmleri izleye izleye kayışı kopardı

• ohoo buda bişeymi

ben doğduğumdan 7 ay sonra babam annemi terketmiş

annem ben 9 yaşındayken gene evlendi

baba demiyordum haliyle ama sonradan baba dedik neden anlamadım

orta okulda çok tartıştım ama ufakdım bişi yapamıyordum

lise 1 geldim kavgalar başladı yok lise bitince nolcaksın sen ben bakmam fln

lise son geldim kavgalar artmaya başladı bide ikiziz biz kardeşim var ikimizede aynı baskı var ikimizde sinirden ağlıyorduk

bize diyordu ki ya çalışırsınız yada s.tirin gidin ben size bakamam kendi babanız bakmamış benmi bakayım felan
    öldürmek istiyordum hep onu yalan değil bu laflara kimse dayanamaz

lise bitince lokantaya girdim çalışmaya yaklaşık 6 aydır çalışıyorum kendi masraflarımı kendim karşılıyorum

biraz sesini kesti ama artık korkmaya başladı bizden hem büyüdük hem para kazanıyoruz bi bağımlılığımız yok

ama yaptıkları hep aklımda ölene kadarda aklımdan çıkmıyacak içimde kin var ona karşı

Üvey Baba böyle oluyor

• CANI CEHENNEME ibaresini kaldır kardeşi

ne bu foruma nede Türkiye böyle bir zihniyet yakışık kalmıyor...
  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.