Şimdi Ara

c9aa0f62bc536b6f8bdecf92694ecc0f (11. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
218
Cevap
0
Favori
7.615
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Bir gün baba olursan, Allah'ta sana senin gibi bir evlat verirse anlarsın...
  • quote:

Orjinalden alıntı: .:: Death ::.

quote:

Orjinalden alıntı: Love You My Angel

MUTLUYUM CANI CEHENNEME

bi insan kendinden bukadar nefret ettiremez heh

Bende Babamla Aynı Durumdayım Hergün Kavga Ediyorum

+1
  • quote:

bi gün yine pc başındayım, windows klasörünün içini açmıştım , geldi , bune lan böyle it herif bukadar şeyi ne yüklüyon lan falan filan..

Ahuhah harbiden kıl edici bi durum .. en ufak bişide saydırıyo sanırım sana..
  • benimde babamla aram çok kötü kendini kraliyet ailesinden ztnnediyo bende hiç takmıyorum artık kendimi bildim bileli 10 dk. adam akıllı sohbet etmemişimdir.
  • Benim babamı severim ben çok iyi ve mantıklı bir adamdır.Ama tabii herkez gibi onunda kusuru var ama kusuru normal kusur değil.herkezin 4/4 lük olmasını bekliyor bunun yüzünden insanlara bağırıyor.Dövmekten beter ediyor valla.Geçencede O gün pc oynamam yasaktı.bana 1 dk bile geçmeeyceksin herhangi pc başına deedi.Ben ablamınn laptopunu ablama götürürken (başka bir odadaydı laptop ablam getirmemi rica etti)O geldi kapıyı açtı.Beni götüürken laptopu elimde buldu.PC yi götürdü şuanda ablamın laptopundan yazıyorum
  • Konu hortlamış en son mesaj ocak ayı.
  • Hortingen
  • babamla sürekli sakal kavgası ediyoruz kesmicem dedikçe inat ediyo burdan ona bir
  • Arkadaşın son durumu nedir acaba?

3ölü 5 yaralı
  • valla pantolunumu düşük giymeme gömleğimin rengine kadqr hepsine karışır hakaret ile ama ne yaparsa yapsuın babamızdır sveriz keratayı
  • Helal olsun
  • Başımdan geçen olayı anlatayım size ben 16-17 yaşındayken babamın butun hareketlerine gıcık kapar. Devamlı onla kavga ederdim okul sorunları işte bişeyler aldırmak isterdim devamlı hayır olmaz haketmiyosun derdi bende ağlar zırlar aldırmaya çalışırdım. Almassa kavga ederdim bağırır çağırırdım bana devamlı sen beni öldürmekmi istiyosun derdi. En son ben okumayacam dedim liseyi bitirdikten sonra beynine kan pıhtısı attı ve beyin kanamasından gitti. Şuan marmara üniversitesi psikoloji bölümü mezunuyum ustune 2 yıl yuksek lisans yapıp uzman oldum. Ama babamın olmesine ben sebep oldugum için kendimi hiç bi zaman affedemem. Keşke şimdi yaşasaydıda ona butun yaptıklarım için ozur dileseydim ama iş işten geçti bak senin baban yaşıyor bunu bir dusun.
  • Çok sevdiğim bir yazıdır...

İnsanoglu hep yaratilistan herseyi ben bilirim havasindadir ya ona ithafen babalara dair yazilmis bir yazi..

6 YASINDA: Babam her seyi biliyor.

10 YASINDA: Babam cok sey biliyor.

15 YASINDA: Ben de babam kadar biliyorum.

20 YASINDA: Su muhakkak ki babamin öyle pek fazla bir sey bildigi yok.

30 YASINDA: Bir kere de babamin fikrini sorsam fena olmayacak.

40 YASINDA: Ne de olsa babam bazi seyleri biliyor.

50 YASINDA: Babam her seyi biliyor.

60 YASINDA: Ah, babam hayatta olsaydi da kendisine danısabilseydim..

Ben 34 yaşındayım ve babamla beraber çalışıyorum. 1 milyon dolar civarında cirosu olan bir şirketimiz var.

Bazen farklı düşündüğümüz konular oluyor, işle ilgili tartışmalar da yaşıyoruz. Ama işle ilgili tartışsak da, birbirimize kızsak da sonrasında hemen geçiyor. 5 dakika sonra yine baba-oğul oluyoruz. Unutululup gidiyor, orta bir yol buluyoruz.
    Bazı konularda ben babamdan daha modern fikirlerdeyim, onu eskikafalı buluyorum, bazı konularda onun hayat tecrübeleri sorunları çözüyor. Bazı konularda benim yeni-taze fikirlerim sorunları çözebiliyor. Ama yine de onun küçük oğluyum. Bazı fikirlerim önemsenmeyebiliyor.

Babamla çalışmaktan memnunum, beraber çalışmanın ötesinde onun oğlu olmaktan gurur duyuyorum, beni bugünlere getirdiği için de minnettarım.

Demek istediğim hepimizin en yakındakilerimizle sorunları olabiliyor. Ama aradaki, bireyler arasındaki saygı gidince sorunların çözülmesi daha zor olabiliyor. Ben babama saygı duyuyorum, fikirlerini benimsemesem de saygısızlık etmiyorum, hayatım boyunca onu utandıracak bir hareketim olmadı, bana olan güvenini hiç sarsmadım. O da bana her zaman güvendi ve kendimle ilgili her kararıma saygı duydu, hoşuna gitmese, benimsemese bile.

Ben belki şanslıyım, belki biraz daha bilinçli olarak eğitildim ve büyütüldüm.

İnsanların çocuklarını ile ilişkilerini kendi ebeveynlerinden gördükleri belirliyor. Eğer kendini geliştirebilirse kendi ebeveynlerinin yaptıkları hataları yapmıyorlar. Bu da çocuk gelişimindeki hataları azaltıyor.

Neyse, çenem düştü. Özetle anne-babalarımız hata yapsa da, onlar anne ve babamız.

2,5 yıldır ben de bir babayım ve babam gibi bir baba olabilmeyi arzuluyorum ve amaçlıyorum...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bal974 -- 5 Eylül 2008; 2:51:19 >

• quote:

quote:

Orjinalden alıntı: _PerenaL

Allah taş eder walla......

etsin artık etsin ya kendimden hayatımdan aldığım nefesten bezdim be

seneye askerlik inş. bari orda şehit olsam

yapma arkadaşım dh sensiz napar Andrei gitti sende gitip bizi üzcen

• quote:

Orjinalden alıntı: D-Assault

Başınıza kötü şeyler gelmiyorsa bilin ki ana-babanızın hayırlı dualarındandır.

Konuyu hortlatmandaki amaç nedir ?
  • quote:

Orjinalden alıntı: pucca.

yazıklar olsun sana

babana bıçak demek
    dünyada böyle insanlarda var demek
    terbiyesiz
    şükret be doğduğun,yaşadığın için
    aynı topicte durmak bile istemiyorum

kardeşim ne dion sen adam dioki kardeşime şeker vermedim die tekme tokat daldı kızmamış tekme tokat atmış yazık adama haklı

• 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.