Şimdi Ara

CA 2006 SK PK DA OLMADIK ARIZALAR-- ACABA NEDİR ?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
698
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Düz yolda giderken ya da bir çukura girdiğimde (ki çukurda daha fazla) bütün arıza ışıkları yanıyor, (STOP lambası, ABS, el freni lambası) direksiyon sertleşiyor, hız göstergesi "_ _ _" şeklinde 3 çizgi gösteriyor, bütün elektronik aksam kullanılmaz oluyor... (cam dahi açılıp kapanmıyor) ön taraftan "çıt" sesleri, sağ taraftan "çıt" sesleri... arızanın 3lü bip sesi, ne varsa hepsi bir arada.

Bu forumda okuduğum kadarı ile sigorta kutusunun yerinden gevşemesi nedeniyle bu tip arızaları veriyormuş, peki ya sarı motor ışığı? yani "Depollution System Faulty"? Veya kimi zaman marş almaması?

Bu problemlerime cevap verirseniz çok sevinirim. Beyinden diyenler oldu, masrafını düşününce ay ortasında fena koydu bana. Lütfen yardım edin.

CİTRÖEN CA 1.6 TÜPLÜ SİSTEM

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HIZLI_ANKARALI -- 14 Mayıs 2015; 9:45:03 >

• HIZLI_ANKARALI kullanıcısına yanıt
    tamamen aynı sıkıntı değil ama benim aracım derin bir çukurdan geçtiği zaman service ışığı yanıyor. bakım yaptırmıştım hemen sonrasında geçer diye düşündüm ama devam ediyordu. beyinden dediler. bilgisayara takarak düzeleceğini söyledir. aynı problem değil ama fikir olur umarım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: HIZLI_ANKARALI

Düz yolda giderken ya da bir çukura girdiğimde (ki çukurda daha fazla) bütün arıza ışıkları yanıyor, (STOP lambası, ABS, el freni lambası) direksiyon sertleşiyor, hız göstergesi "_ _ _" şeklinde 3 çizgi gösteriyor, bütün elektronik aksam kullanılmaz oluyor... (cam dahi açılıp kapanmıyor) ön taraftan "çıt" sesleri, sağ taraftan "çıt" sesleri... arızanın 3lü bip sesi, ne varsa hepsi bir arada.

Bu forumda okuduğum kadarı ile sigorta kutusunun yerinden gevşemesi nedeniyle bu tip arızaları veriyormuş, peki ya sarı motor ışığı? yani "Depollution System Faulty"? Veya kimi zaman marş almaması?

Bu problemlerime cevap verirseniz çok sevinirim. Beyinden diyenler oldu, masrafını düşününce ay ortasında fena koydu bana. Lütfen yardım edin.

CİTRÖEN CA 1.6 TÜPLÜ SİSTEM

merak etme yazdıklarının aynısı benimde başıma geldi yaylaya gitmiştim freni inerken çok kullandım çok çukura girdiğimi hatırlamıyorum ama ertesi sabah bir baktım aynı senin anlattığın sorunların aynısı birebir ne bir eksik nede bir fazla hemen sanayiye gittim bana abs beyni dendi o an dizlerimin bağı çözüldü 2 binden başlıyor dedi sonra başka bir yere gittim pc ye bağladı sorunları sildi sonra yine aynı uyarıları verdi derken hapı yuttuk yolda giderken birden düzeldi o gün bu gündür bir daha yaşamadım geçti kendiliğinden

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.