arkadaşlar core media player diye bir programı s200 e kurmaya çalışyorum, ama cab dosyaları var sadece ve ben böyle bir kurulum hiç yapmadım. internette okudum araştırdım dosyaları 200 içine atıp daha sonrada dosya yöneticisi ile kurmam gerekiyormuş ama bende dosya yöneticisi yok, zaten ingilizce ama onun yerini alabilecek başka bir isimde bir programda yok. yardımcı olursanız sevinirim
dosya yoneticisi yok mu? Yani File manager den bahsediyoruz.
Muhtemelen yenisin PPC kullanma konusunda. PC kullanmissindir. Oradaki Window explorer dosya yoneticisidir.
ppc nin icine attigin dosyayi veya diger dosyalari gordugun herhangibir file manager veya file explorer gibi bir basit uygulama olmasi gerekir.
onunla cab dosyasini bul ve tikla gerisini takibet ve uygula bu kadar basit.
olmaz ama file explorer veya manager, dosya yoneticisi hernesey olaki yok ise kendin yukle. Resco file explorer, total commander ve benzeri bircok program var.
şimdi anladım :) ama söyle bir sorun var coreplayer dosyalarını sd kartımın içinde bir klasör oluşturdum ve oraya attım. kurulum yapmak için bir şeyler yapmam gerekiyor ama hangi dosyaya tıklasam there is no application with ..... diye çıkıyor. yani bi kurulum dosyasına tıklamam gerekiyor sanırım ama dosyalardan hiçbirini ne ile açacağını bilmiyor windows ve onun için tüm dosyalarda windows penceresi resmi var ( hani olurya herhangi bir programla açamayacağın dosyaların üstünde ondan) Bu arada zaman ayırıpta cevap verdiğin için çok teşekkürler. bişey daha sorayım bu core player in bilgisayardan kurmak için setup dosyası yokmu?
Galiba sen su cab fileni zipli veya rarli sikistirilmis sanip actin ve oyle karta transfer ettin.
Cab file ni sikistirilmis ve acilmasi gereken file olarak kabul etme ve acmadan oldugu gibi tek file olarak karta kopyele ve oradan tikla calisacaktir.
zamanla cab file/dosyalari ile zipli veya rarli file/dosyalarini ayirdetmeyi ogreneceksin..
evet öyle yaptım :) şimdi zip halini bulayım yeniden ve anlattığınıza göre olacaktır sanırım. teşekkürler yardımlarınız için.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme