Bildirim
Çaba (Kısa Film)
Samsung Galaxy S25: Yapay Zeka Parmaklarınızın Ucunda
https://www.amazon.com.tr/stores/page/92F263DE-74F5-45CA-B8EE-2FA578898A76?ref_=s25dh
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü, 1 Mobil
Giriş
-
Kayda değer bi şeyse paylaşma sanal ortamda, ileride yarışmalara falan katılırsın
-
quote:
Orijinalden alıntı: Metafeller
Kayda değer bi şeyse paylaşma sanal ortamda, ileride yarışmalara falan katılırsın
ATV'nin Çek Bakalım yarışması için gönderdim zaten, videonun yayınlanmış olup olmaması farketmiyormuş katılım koşullarında o yüzden yayınlıyayım dedim :) -
Beğendiğim pek söylenemez ama ilk çektiğin bir kısa film sonuçta çok ta şey beklememek lazım başarıalr umarım seçilirsin. -
Teşekkür ederim, zaten iddialı değilim sadede ben de bir şeyler yapayım istedim :) -
kendi yapımın mı?
akşama izlerim. -
Evet, tek kişilik bir yapım oldu, Canon 550D ile çektim düzenleme için de AVS Video Editor kullandım. -
550d yi alan film çekiyor valla yok ki bizimde çekelim bi tane.
Film fena değil.A-sosyal havasını pek yansıtamamışsın. -
Kardeşinin resminden ne istedin canii -
Hocam izledim,eline sağlık.Güzel fikir ama cümlelerde düşüklük olmuş,bazı hareketlerin de yavaş kalmış.Ama beğendim ben tebrik ederim ki zaten kısa bir sürede çektiğini söylemişsin.Güzel olmuş.Bu arada nerde okuyorsun ? -
bilgisayarda dh yi açmadığın için beğenmedim -
quote:
Orijinalden alıntı: gkybrk
Hocam izledim,eline sağlık.Güzel fikir ama cümlelerde düşüklük olmuş,bazı hareketlerin de yavaş kalmış.Ama beğendim ben tebrik ederim ki zaten kısa bir sürede çektiğini söylemişsin.Güzel olmuş.Bu arada nerde okuyorsun ?
Sağolun, Bilkent'de okuyorum.
@OxxiTaN - Bu arada yırttığım resim değil senaryo -
İpod touch galiba elindeki iphone değil dimi -
quote:
Orijinalden alıntı: FYL
İpod touch galiba elindeki iphone değil dimi
Evet aynen öyle :D Samsung B3410 var bende şimdi pek fotojenik değil diye iPod'u kullandım :) -
3:55'de sinemle konuşurken daha kaç defa nasılsın soracaksın diye merak ettim bi an :D :D güzel -
quote:
Orijinalden alıntı: Sina-an
quote:
Orijinalden alıntı: FYL
İpod touch galiba elindeki iphone değil dimi
Evet aynen öyle :D Samsung B3410 var bende şimdi pek fotojenik değil diye iPod'u kullandım :)
Umarım kazanırsın. -
ev telefonundan arayıp okuldamısın diye sormak -
quote:
Orijinalden alıntı: |CemUzun|
3:55'de sinemle konuşurken daha kaç defa nasılsın soracaksın diye merak ettim bi an :D :D güzel
Hani heyecan yapıyoruz biraz Sinem'le konuşurken Gerçi plansız bir konuşmaydı ama komik olmuş
@Garrosh - O da iyi bak :D Gerçi şimdi odadan cebini aradıysam sorun yok da diğer olasılıklar problemli
-
hocam 09:10 civarında bacak kıllarını resmen kameraya dayamışsın bence pek hoş olmamış
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X