Şimdi Ara

Çaba (Kısa Film)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
19
Cevap
0
Favori
610
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

• Yaklaşık 7 saatlik bir çalışmanın ürünü, umarım beğenirsiniz

• Kayda değer bi şeyse paylaşma sanal ortamda, ileride yarışmalara falan katılırsın

• quote:

Orijinalden alıntı: Metafeller

Kayda değer bi şeyse paylaşma sanal ortamda, ileride yarışmalara falan katılırsın

ATV'nin Çek Bakalım yarışması için gönderdim zaten, videonun yayınlanmış olup olmaması farketmiyormuş katılım koşullarında o yüzden yayınlıyayım dedim :)
  • Beğendiğim pek söylenemez ama ilk çektiğin bir kısa film sonuçta çok ta şey beklememek lazım başarıalr umarım seçilirsin.
  • Teşekkür ederim, zaten iddialı değilim sadede ben de bir şeyler yapayım istedim :)
  • kendi yapımın mı?

akşama izlerim.
  • Evet, tek kişilik bir yapım oldu, Canon 550D ile çektim düzenleme için de AVS Video Editor kullandım.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • 550d yi alan film çekiyor valla yok ki bizimde çekelim bi tane.
    Film fena değil.A-sosyal havasını pek yansıtamamışsın.
  • Kardeşinin resminden ne istedin canii
  • Hocam izledim,eline sağlık.Güzel fikir ama cümlelerde düşüklük olmuş,bazı hareketlerin de yavaş kalmış.Ama beğendim ben tebrik ederim ki zaten kısa bir sürede çektiğini söylemişsin.Güzel olmuş.Bu arada nerde okuyorsun ?
  • bilgisayarda dh yi açmadığın için beğenmedim
  • quote:

Orijinalden alıntı: gkybrk

Hocam izledim,eline sağlık.Güzel fikir ama cümlelerde düşüklük olmuş,bazı hareketlerin de yavaş kalmış.Ama beğendim ben tebrik ederim ki zaten kısa bir sürede çektiğini söylemişsin.Güzel olmuş.Bu arada nerde okuyorsun ?

Sağolun, Bilkent'de okuyorum.

@OxxiTaN - Bu arada yırttığım resim değil senaryo
  • İpod touch galiba elindeki iphone değil dimi
  • quote:

Orijinalden alıntı: FYL

İpod touch galiba elindeki iphone değil dimi

Evet aynen öyle :D Samsung B3410 var bende şimdi pek fotojenik değil diye iPod'u kullandım :)
  • 3:55'de sinemle konuşurken daha kaç defa nasılsın soracaksın diye merak ettim bi an :D :D güzel
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sina-an

quote:

Orijinalden alıntı: FYL

İpod touch galiba elindeki iphone değil dimi

Evet aynen öyle :D Samsung B3410 var bende şimdi pek fotojenik değil diye iPod'u kullandım :)

Umarım kazanırsın.
  • ev telefonundan arayıp okuldamısın diye sormak
  • quote:

Orijinalden alıntı: |CemUzun|

3:55'de sinemle konuşurken daha kaç defa nasılsın soracaksın diye merak ettim bi an :D :D güzel

Hani heyecan yapıyoruz biraz Sinem'le konuşurken Gerçi plansız bir konuşmaydı ama komik olmuş

@Garrosh - O da iyi bak :D Gerçi şimdi odadan cebini aradıysam sorun yok da diğer olasılıklar problemli

• hocam 09:10 civarında bacak kıllarını resmen kameraya dayamışsın bence pek hoş olmamış

Çaba (Kısa Film)
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.