Arkadaşlar merhaba, burada süresi 1 saat 30 dakika altı olan izlenesi filmleri paylaşırsanız sevinirim.
Yanlış anlaşılmak istemem, film iyiyse 2 buçuk saat olsa da izlenir problem değil ama bazen kısıtlı sürede film izleyesim oluyor, mesela şuan 2 saatlik bir filmi gözüm yemiyor ama 1 saat 10 ya da 1 saat 20 dakikalık bir film olsa ne iyi olurdu.İzleyip de beğendiğiniz, her türlü filmleri paylaşırsanız sevinirim. Tabi kısa olacak :)
Assassin's creed lineage
quote:
Orijinalden alıntı: DESTROY.
Assassin's creed lineage
Dostum bu ne? Film mi? Imdb de tv şovu olrk belirtilmiş.
quote:
Orijinalden alıntı: ALAK_
quote:
Orijinalden alıntı: DESTROY.
Assassin's creed lineage
Dostum bu ne? Film mi? Imdb de tv şovu olrk belirtilmiş.
oyununun kısa filmi diye biliyordum ama 3 bölümü vardı sanırsam ben film ve seri sanmıştım.
Bilmiyorum bir bilgi bulamadım. Bu arada ben kısa film aramıyorum, süresi kısa film arıyorum. Teşekkürler yine de önerin için.
Bu arada imzan kural dışı, haberin olsun. Acımadan silerler :) 1 satır eksilt.
Teşekkürler dikkatin için düzeltiyorum hemen
quote:
Orijinalden alıntı: ALAK_
Arkadaşlar merhaba, burada süresi 1 saat 30 dakika altı olan izlenesi filmleri paylaşırsanız sevinirim.
Yanlış anlaşılmak istemem, film iyiyse 2 buçuk saat olsa da izlenir problem değil ama bazen kısıtlı sürede film izleyesim oluyor, mesela şuan 2 saatlik bir filmi gözüm yemiyor ama 1 saat 10 ya da 1 saat 20 dakikalık bir film olsa ne iyi olurdu.İzleyip de beğendiğiniz, her türlü filmleri paylaşırsanız sevinirim. Tabi kısa olacak :)
ters köşe bir film, umarım filmi bulabilirsiniz...
sinemalar.com
We Teach Love (2010) - Sarangeul Gareuchyeo Deurimnida