Kaptan ben bunu %100 izlerim ya, 1924 değil M.Ö. 5 . YY da çekilmiş olsa bile izlerim :) Bizim meşhur Sherlock Holmes ile alakası var mı acaba?
quote:
Orijinalden alıntı: ALAK_
quote:
Orijinalden alıntı: Domates Kızartması
Kaptan ben bunu %100 izlerim ya, 1924 değil M.Ö. 5 . YY da çekilmiş olsa bile izlerim :) Bizim meşhur Sherlock Holmes ile alakası var mı acaba?
fazlası spoiler olabiliri,şöyle söyleyim evet var
Zamana Karşı
quote:
Orijinalden alıntı: ALAK_ Haydaaa kardeş sana diyecek bir şey yok ya. 1980 öncesi filmler tırt filmlerdir, keşke o zamanlar hiç film çekmeselerdi.
Olay o değil, Luis Bunuel kolay yönetmen değildir.Gerçi kişiden kişiye göre değişir.Seni tanıdığım kadarıyla, sıkılabilirsin diye diyorum.Yanlış anlama hakaret etmek gibi bir amacım yok.
quote:
Orijinalden alıntı: idris-tolar
ters köşe bir film, umarım filmi bulabilirsiniz...
sinemalar.com
We Teach Love (2010) - Sarangeul Gareuchyeo Deurimnida
Orijinalden alıntı: ALAK_ Haydaaa kardeş sana diyecek bir şey yok ya. 1980 öncesi filmler tırt filmlerdir, keşke o zamanlar hiç film çekmeselerdi.
Olay o değil, Luis Bunuel kolay yönetmen değildir.Gerçi kişiden kişiye göre değişir.Seni tanıdığım kadarıyla, sıkılabilirsin diye diyorum.Yanlış anlama hakaret etmek gibi bir amacım yok.
İmajın ve dik duruşun korkutuyo dostum bazen beni, sen kusura bakma. Hadi iyi forumlar hepimize.
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: DaRKN'
quote:
hani kore filmi ya ordan şey ettim
Kore sineması müdavimiyim lâkin üstâdı olamadım daha
quote:
quote:
quote:
quote:
hani kore filmi ya ordan şey ettim
Kore sineması müdavimiyim lâkin üstâdı olamadım daha
birde mütevazıdır
Güzel konu. Takipte kalalım
quote:
birde mütevazıdır
Mütevazı olmak kimseye zarar vermez zannımca Bu arada konuyu açan arkadaştan özür diliyorum. İyicene kirlettik konusunu.
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: idris-tolar
ters köşe bir film, umarım filmi bulabilirsiniz...
sinemalar.com
We Teach Love (2010) - Sarangeul Gareuchyeo Deurimnida