Herkese merhaba arkadaşlar ! Cabal 2 açık beta olarak 2 temmuz da başladı. Ben de oyunu merak edenler ve başlamayı düşünenler için bir inceleme videosu hazırladım. Elimden geldiğince karakterleri ve oyunu tanıtmaya çalıştım, umarım beğenirsiniz. Yorum bırakmayı unutmayın, iyi eğlenceler!
Fena olmamış, ilerde alışırsın devam et
up
Aion kopyası bir oyun. neden çıkartıldı anlamış değilim. hiç bir yenilik sunmuyor. eskilerden kopyalamalar. tam anlamı ile epic fail. mmorpg.com sitesindede ne bir vote nede bir yorum almışlığı yok.
Bi haftadır oynuyorum tam bir hayal kırıklığı oldu. 2008de çıkıcağını duyduğumda bunu oynarım diye eski Cabalı bıraktıydım tam 7 yıl sonra ortaya çıktı ama zamanın 10 yıl gerisinde kalmış gibi. Skill efektleri karakterlerin skillleri uygularken yaptığı hareketler etkileyici olmuş ama koca oyunda tek iyi şey bunu bulabildim. Oyunda FPS diplerde, en baba oyunları ultra ayarlard oynatan pcler bu oyunda normal ayarlarda 50-60fpsyi görebilirmi şüpheliyim. Oyun 40lvlde sona dayandı. 1 hafta ulaşabiliyorsun biraz daha zorlarsan kendini 3-4 günde maksimumu lvl olursun. Ama olduktan sonra ne yapacaksın orası bir muamma. 2 tane zindan var bir tane iyi set var tabi bunuda 1 hafta sonra kesinlikle marketten alabilir olacaksın. Diğer adamların karakterlerinden bir farkın olmayacak. Öyle zoru başaran adamların ulaşabildiği özel güçlü ekipmanlar yok. PVP kısmında yorumda bulunamayacağım çünkü 2 saat 40dk sırada bekledim yeterli sayıda oyuncu toplanmadı. Pek sallamıyorlar sanırsam yada az oyuncu var oyunda. Falan filan... Sözün özü başlayalı 1 hafta oldu SIKILDIM. Tabi herkesin kendi zevki var benim hoşuma gitmeyen şeyler sizi hayranda bırakabilir. İyi eğlenceler.
HypnoxH
kullanıcısına yanıt
Level kasmak bence çok zor.Yaratık keserek level atlama üzerine dayalı parti kurup sürekli slot dönceksiniz.26 level oldum artık oyunu açasım gelmiyor.Oyun yeni açık betaya geçti zamanla yeni dungeonlar eklenir max level artar falan o konuda konuşmak için daha erken.
Oyun avrupada açık betaya geçti korede yıllardır var olan bir oyun. Yani ordakini alıp buraya uyarlamışlar ama lvl sınırı var burda. Uyarlamayıda tam becerememişler bence çünkü korece yazılarla karşılaşabiliyorsun bazen. 26lvlde sıkıldıysan 35ten sonra kasmaya kalkarsan pcyi kırarsın :D neyse bu oyuna köklü bir değişiklik gelmedikçe lvl sınırının kalkması koredeki zindanların gelmesi bişey ifade etmez yine diğer oyunlardan ayrılan cazip klan bi tarafı olmayacak optimizasyon sıkıntıları giderilmezse o server yakında boşalır zaten.
20 den sonra pvp ye falan girebilseydik keşke oyunda yapacak hiçbir şey yok girmiyorum kaç gündür.Fazla soğudum oyundan patchte gelmiş yüklemedim patchi.Aion oynuyorum onda da 26 level oldum bir sürü görev verdi görevleri yaparken ben sıkılmıyorum ama cabalda görevlerin verdiği exp az görevler sürekli aynı aşırı sıkıcı geliyor bana.Grafikler ve skill efektlerinin gideri var ama Cabal 2'den beklentilerimiz çok daha yüksekti.
40 olsanda değişen bişey yok pvp konusunda dert etme. bugün 2 saat bekledim pvpye girecek adam bulamadı. girmek isteyen bi elin parmakları kadardı. Bakalım wildstar f2p olucak diyorlar agustosta onu bi deneriz olmadı Blade n soul gelecek sonbaharda onu beklerim. Cabal hayal kırıklıklı bide bunun için EoS oynuyordum bıraktım. Eos zindan olsun pvp olsun item çeşitliliği olsun kat kat daha iyiydi.
HypnoxH
kullanıcısına yanıt
Pek fazla 40 olan yoktur belki oyun baya kalabalık veya eos taki gibi level farkı gözetmeksizin pvp ye alabilirdi.Eos ta oynadım beni pek sarmadı cabal ondan daha iyi grafik ve oynanış sunuyor.En güzeli tera non target in önemini şimdi anladım.Non target olunca her karakterin oynayışı farklılaşıyor ama bu tür oyunlarda herkes aynı skilleri vuruyor kritik vuran falan kazanıyor.
Valla cabal 2ye basladık 2 gunde 40 oldumda sarmadı neden derseniz zindan sistemi cok kotu her girdiginizde 1mor item atıyor sacmalık yani item fazlalıgı yuzunden 40 olmanın bi faydasınıda goremedm millet tamamlamıs setini adamla vs attm bikere vurabildim sozde FB yim cabal 1 bence 2 ye fark atar.
Eos denemek istiyorum da nasıl bilmiyorum obt oldumu yada turk varmı yada oyuncu sayısı iyimi suan merak ediyorum.
Evet non-target oyunların tadı bir başka tera efsaneydi benim için 2013 bıraktım evde neti kapattırmıştık . Eos grafikleri düşük ama zindanlar güzel. bosların kendi karaterleri vardı tera gibi. bosun kullanacağı skillere göre strateji yapman gerekiyo zamanlamayı filan yakalaman gerekiyor. Teradada öyleydi mchm, achmde filan dakika tutardık skile hazırlanmak için. Cabalda bi tane bos dışında hepsi dalışına kesene kadar dal ortaya çıkan moblarını kes başka bişey yok. o bitanede bi aoe atıyor fs veya wa değilsen tek atıyor adama onu takip edip kaçman gerekiyor filan başka heyecanlandıran bos görmedim.
Cabal 1 deki Fb tartışılmaz ya. Skillerini bi kilitledimi hiç bişey kullanamadan canın yarısını alıyordu zaten :D Eos iyidir. Ekipman çeşitliliği çok fazla. 2 tane raid pvp haritası var 2 tane arena birini saati var belli saatlerde giriliyor. Healer özelliği olan bir sınıf yok oyunda. partideki adamlar birbirini potlayabiliyor. Potlar baya pahalı 60tan sonra. O yüzen bırak ya gebersin diyebilirsin arkadaşın için :D Bazı bosların özellikleri öğrenene kadar 3-5 defa banko yatırır adamı. Bu arada grafikleri cabal2, Tera kadar değil. Bi süre eğlendirir diyebilirim. Ama ekipman toplamak için aynı zindanlara girip çıkmak 1-2 hafta sonra bıktırıyor adamı falan filan. Oyuncu sayısı cabal2ye göre çok fazla. bide dğer dungeon pvp... diğer serverlarla ortaklaşa adam bulmakta zorlanmıyor insan.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme