Şimdi Ara

Cabal 2-[CryEngine3 MMORPG] (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
126
Cevap
0
Favori
18.101
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Görecez Next Gen Motor Teknji İle Kuruluyor. Fazla Uzatmaya Gerek Yok.
  • Beğenmedim, ilk oyuna devam.
  • quote:

Orijinalden alıntı: aseref

Görecez Next Gen Motor Teknji İle Kuruluyor. Fazla Uzatmaya Gerek Yok.

bi oyunda hersey görüntü deildir ki sen o senn deyiminle "Next Gen Motor Teknji"nin ne olduğunu bile bilmiyosundur daha adım gibi eminim buna

• Kardeşim burası ahır değil . Haddini bil . Boş boş konuşuyorusn veledlere ayıracak vaktim yok.
  • quote:

Kardeşim burası ahır değil . Haddini bil . Boş boş konuşuyorusn veledlere ayıracak vaktim yok.

Vaktin yoksa +rep vermeye geri dönsene be, biz de sevinelim sen de. Lütfen...
  • quote:

Kardeşim burası ahır değil . Haddini bil . Boş boş konuşuyorusn veledlere ayıracak vaktim yok.

Ahaha helal olsun ne diyim. Bir konu açıyorsan arkasında duracaksın. Küçücük bir eleştiride kafanı çevirip kimseye laf atmıyacaksın. 15 olupta 30 görünenlerden olmıyacaksın. Üstelik yukarıda sergilediğin hareket ile sen ondan da velet oluyorsun dikkatini çekerim.

Oyuna gelince,

Emin ol cabal'ın yerini tutmaz. Tabi çıkarsa artık...

Trailer baktığımız zaman çizgi film gibi. Sanki orada oyun trailer'ı değilde çizgi film izliyorum. Açıkcası çıksa da hiç birşey olmaz.
  • quote:

azını topla ben toplamıyım frmtrnizden bilmemnenizden geliyosunuz buraya düzenini bozuyosunuz forumun ya bisey anlatmaya çalısıyoruz ben onun bunu bilemm bilmemne burası ahır deil sudur budur anca muhalefet.Azını topla sana hiç bi hakaret eden yok orda mesajlarımı dikkatli oku ben azımı bozarsam burda fena şeyler olur.Senin velet dediğin insan yıllardır kendini bu işe adamış bir insan.Daha imzana nasıl resim koyucağını bilmiyorsun gelmiş bana kafa tutuyorsun
  • quote:

Orijinalden alıntı: yazuach

quote:

azını topla ben toplamıyım ****nizden bilmemnenizden geliyosunuz buraya düzenini bozuyosunuz forumun ya bisey anlatmaya çalısıyoruz ben onun bunu bilemm bilmemne burası ahır deil sudur budur anca muhalefet.Azını topla sana hiç bi hakaret eden yok orda mesajlarımı dikkatli oku ben azımı bozarsam burda fena şeyler olur.Senin velet dediğin insan yıllardır kendini bu işe adamış bir insan.Daha imzana nasıl resim koyucağını bilmiyorsun gelmiş bana kafa tutuyorsun

Çok üstüne gitmeyin arkadaşın

• Konuyu sündürmeyi cok seviyorsunuz.

Bıtrakın malum frum ayaklarını. İster orda takılırım ister burda .

orda kibarcana konuyu fazla uzatmayalım demişim ANLAYANA , hala uzatıyorsun bu nasıl bir zihniyettir çöplük değil burası -.-''

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Phylian -- 1 Ağustos 2010; 21:01:57 >
  • cabal in yerini tutucak bi oyun olmasi cok zor bence "tabi çikarsa" "Force Blader And Wizard" trailer oyunun konusunu bilenler için cok güzel bi trailer :D
    ama bu trailere bakarsak birden "seni seçtim pikaçu" sesini duyucakmiş gibi oldum :D
  • Evet fakat acil hazirlanmasi gerekiyormus gibi olmus trailer.Bastan savma gibi inşallah güzel olur.
  • quote:

Konuyu sündürmeyi cok seviyorsunuz.

Bıtrakın malum frum ayaklarını. İster orda takılırım ister burda .

orda kibarcana konuyu fazla uzatmayalım demişim ANLAYANA , hala uzatıyorsun bu nasıl bir zihniyettir çöplük değil burası -.-''

1.Azını bozan sensin
    2.Söylemeye çalıştıgımız seyi saptırıp görcez filan dediğin için cevap verildi.
    3.Hala uzatan sensinsin
    4.Bu kadar kisinin söyledklerini göz ardı edip hala kendini haklı görüyorsun
    5.Son kez söylüyorum kimse ama kimse bana hakaret edemez tehtitse tehtit kötü ödetirim.

• açikcasi cabalin traileri film fragmani tadinda ama "CABAL 2" cabaldan cok başka bi oyunu tanitiyor
    anlamadigim bişey war cabal gelecekte geçerken cabal 2 nerde geçiyor teknolojik hiçbir öge göremedimde
    bişeydaha maplerin resimelrini düşünücek olursak belki bi benzerli oluşa bilir hayal gücümüzü zorliyarak bakarsak resimlere cabalin maplerine benziyor tabi zorlarsak
    quote:

sirasi ile
    bloody ice
    undead
    forgotten ruins
    zorlarsak portus ferrum renk temasindan filan
    volcanic cratel
    mutant forest
    gene volcanic cratel türü biyer :D
    deset scream+green despair+portus ferrum türü biyer
    desert screamtabi bunlari zorliyarak :Dyani abartarak çikartiyoruz

biraz abartarak ta olsa bikaç benzerlik buluna biliyor çince adi dişinda :D

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi <> -- 1 Ağustos 2010; 22:30:47 >

• Cabal poff ladı bundan 4 sene önce paralıyken gayet güzel oynuyorduk ama artık çekilmiyor. Her türlü bot, ırkçı ve dolandırıcı bulmanız mümkün.. Bu oyuna harcadığım paralara acıyorum başka hiçbirşeye değil..
  • quote:

Orijinalden alıntı: <<Dewil>>

açikcasi cabalin traileri film fragmani tadinda ama "CABAL 2" cabaldan cok başka bi oyunu tanitiyor
    anlamadigim bişey war cabal gelecekte geçerken cabal 2 nerde geçiyor teknolojik hiçbir öge göremedimde
    bişeydaha maplerin resimelrini düşünücek olursak belki bi benzerli oluşa bilir hayal gücümüzü zorliyarak bakarsak resimlere cabalin maplerine benziyor tabi zorlarsak
    quote:

sirasi ile
    bloody ice
    undead
    forgotten ruins
    zorlarsak portus ferrum renk temasindan filan
    volcanic cratel
    mutant forest
    gene volcanic cratel türü biyer :D
    deset scream+green despair+portus ferrum türü biyer
    desert screamtabi bunlari zorliyarak :Dyani abartarak çikartiyoruz

biraz abartarak ta olsa bikaç benzerlik buluna biliyor çince adi dişinda :D

Ya yaratıklar demirle kaplanıyor ya onu teknoloji olarak gösteriyorlardır ama bence kötü olmuş şehirlerde dediğin gibi adamların az kafası çalışsa 2.oyuna gerek yok ilk oyundaki combo olayını düzelteceklerdi şehirden şehire gidişleri gatelerle olmıyacaktı(bazı şehirler hariç)birleştireceklerdi küçük küçük şehirler var ve çok kötü duruyor birde karakter renklerini düzelttilermiydi oyun tadından yenmezdi ama cabal 2 diye bir saçmalık çıkartıyorlar bakalım ne olacak

• cabali nekadar ugraşirsan düzeltemezsin çünkü oyunun grafik tipi animeye yakin zaten cabal çiktigi dönemde güzel grafikle yapsa idin o skillerle kimse oyniyamazdi(ilk zamanlarindan bahsediyorum ingilizce olmadan önce filan)
    şimdi cabal 2 çikartila bilir yeni teknoloji ile mesela "cryengine 2" filan olabilir
    non-targeting system olabilir
    yeni karakter türleri getirile bilir ESKİLERİN ÜSTÜNE (ben force blader olmazsa oynamam :D)
    mesela "mızrak" kullanan karakter olabilir düşünsenize astral bi şekilde mızrak çiktigini :D
    ama oyunu kökten deyiştirmek tamamen zararli bi gelişme olur mesela cabal ve cabal 2 baglantili olabilir örneğin:
    cabalda 170 level olanlara cabal 2 de ayricalik sağlanip eski userler geri döndürüle bilir gibi bi sistem oluşa bilir
    ama tabi bunlar sözde CABAL 2 nin yapmicagi şeyler ne demişler "zenginin parasi züürdün çenesini yorarmiş"

• Konu Güncellendi.
    Özet:G-Star'da Varmış.
    CryEngine 3 Kullanılcakmış.[Grafik Dehşet Olacağa Benziyor]
    Moliyo Cabal 2 Projesi Yalanmış. EstSoft Açıklamış.
    Beta Test'ler 2011 Kore.

Kaynak. MalumSite

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Phylian -- 21 Ekim 2010; 21:15:00 >
  • quote:

Konu Güncellendi.
    Özet:G-Star'da Varmış.
    CryEngine 3 Kullanılcakmış.[Grafik Dehşet Olacağa Benziyor]
    Moliyo Cabal 2 Projesi Yalanmış. EstSoft Açıklamış.
    Beta Test'ler 2011 Kore.

Kaynak. MalumSite

ne yani cabal 2 gerçekten çıkacakmı ?
  • Evet Çıkacak. G-Star'da Görürüz.Oyunun Oynayışıyla İlgili Video Yayınlancakmış.

''Cabalın Çıkışından Tam 6 Yıl Sonra Cabal 2 EstSoft Tarafından G-Star 2010'da Yer Alcakmış.

Bu Cabal 2 Projesi 3 Yıl Üzerinde Çalışılıp Oynanış İle İlgili video veya demo G-Star 2010 Da Olcakmış.
    MMORPG, Cabal 2 İlk Defa CryEngine3 Kullanılıyor ve Kombine Motor ve Zengn Grafik Çizmek İçin Snake Engine Kullanılıyor.''

''Amacımız İyi Bir MMORPG Olarak, Cabal 2 grafik ve oyun deneyimi açıdan nitelikli olacak.Ben ayrıntıları söyleyemem ama sistem önce deneyimsiz sunulacak ve daha özgün,eğlenceli hale getirilicek'' EstSoft YoungHwan Min. Oyun İş Geliştirme Müdürü Söyledi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Phylian -- 22 Ekim 2010; 10:32:38 >
  • Gstar 2010 Promo Trailer

-------------------------------------------------------------------------------
    Gece Gündüz,Alan Videosu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Phylian -- 19 Kasım 2010; 22:58:29 >

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.