Şimdi Ara

Cabal 2-[CryEngine3 MMORPG] (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
126
Cevap
0
Favori
18.100
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Şehirleri resmen WoW'dan araklama gibi duruyor bilenler izlesin Zangarmarsh, Elwyn Forest ve Ashenvale çok benzer yerler var
  • quote:

Orijinalden alıntı: Parqual

Şehirleri resmen WoW'dan araklama gibi duruyor bilenler izlesin Zangarmarsh, Elwyn Forest ve Ashenvale çok benzer yerler var

Wow'u oynamadım fakat motor olarak CryEngine 3 Kullanılıyor. Daha iyi grafiklisi diyebiliriz.

not: Bana pek fazla cryengine3 kullanıldığını hissettirmedi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Phylian -- 19 Kasım 2010; 23:25:05 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: aseref

Wow'u oynamadım fakat motor olarak CryEngine 3 Kullanılıyor. Daha iyi grafiklisi diyebiliriz.

not: Bana pek fazla cryengine3 kullanıldığını hissettirmedi.

Amacım WoW ile kıyas etmek değildi, sadece WoW'daki bir kaç şehirden kopya etmişler belirtmek istedim... Grafiklerinin daha iyi olması gerekir zaten bugün ki teknoloji ile yapılan bir oyunun.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Nazar Eyle -- 19 Kasım 2010; 23:36:11 >
  • ne cryengine3 ü ya bildiğin aionun grafikleri bunlar cryengine 1 buçuk bu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Placeb0 -- 20 Kasım 2010; 8:49:22 >
  • Arkadaşlar cryenginee 3 deniliğine bakmayın.Genelde bu tip grafik motorları kullanılsada,sistemlere uyum için yada sistemin kasmaması için,grafik motorunda düzenleme yapılır.Sonuçta mmo oynuyoruz,cr.e3 motorunu hop diye kullansalar,pc'lerimiz inim inim inler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: EXCELANCEE28

Arkadaşlar cryenginee 3 deniliğine bakmayın.Genelde bu tip grafik motorları kullanılsada,sistemlere uyum için yada sistemin kasmaması için,grafik motorunda düzenleme yapılır.Sonuçta mmo oynuyoruz,cr.e3 motorunu hop diye kullansalar,pc'lerimiz inim inim inler.

• Teaser site açılmış. Aseref kusura bakma da Cry Engine 3 kullanıldığını gösteren kaynağı yazabilir misin? Valla videodaki grafikler hiç çekici gelmedi. CryEngine'in ilk versiyonuyla yapılmış Aion nerede, Cry Engine 3 ile (!) yapılmış Cabal 2 nerede...

http://www.cabal2.com/

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Quirah -- 3 Mart 2011; 17:06:00 >

• quote:

Orijinalden alıntı: BelieveMe

Teaser site açılmış. Aseref kusura bakma da Cry Engine 3 kullanıldığını gösteren kaynağı yazabilir misin? Valla videodaki grafikler hiç çekici gelmedi. CryEngine'in ilk versiyonuyla yapılmış Aion nerede, Cry Engine 3 ile (!) yapılmış Cabal 2 nerede...

http://www.cabal2.com/

Dostum Tamamen Oyunda CE3 Kullanılmadı. Zaten Üsteki Mesajımdada Belirtmişim Fakat Başlıkları Falan Değiştirmediğim İçin Yanlış Anlaşıldı Sanırım ^^

@aseref
    Evet Çıkacak. G-Star'da Görürüz.Oyunun Oynayışıyla İlgili Video Yayınlancakmış.

''Cabalın Çıkışından Tam 6 Yıl Sonra Cabal 2 EstSoft Tarafından G-Star 2010'da Yer Alcakmış.

Bu Cabal 2 Projesi 3 Yıl Üzerinde Çalışılıp Oynanış İle İlgili video veya demo G-Star 2010 Da Olcakmış.
    mmoRPG, Cabal 2 İlk Defa CryEngine3 Kullanılıyor ve Kombine Motor ve Zengn Grafik Çizmek İçin Snake Engine Kullanılıyor.''

''Amacımız İyi Bir MMORPG Olarak, Cabal 2 grafik ve oyun deneyimi açıdan nitelikli olacak.Ben ayrıntıları söyleyemem ama sistem önce deneyimsiz sunulacak ve daha özgün,eğlenceli hale getirilicek'' EstSoft YoungHwan Min. Oyun İş Geliştirme Müdürü Söyledi.

Bir Oyununda Sonuna Geldim :D

• Kaynak istemiştim ama
  • quote:

Kaynak istemiştim ama

http://en.wikipedia.org/wiki/CryEngine_3
  • quote:

Orijinalden alıntı: TriguneXtreMe

quote:

Kaynak istemiştim ama

+http://www.youtube.com/watch?v=2wZxcY8yK54 Bu Kaynaklarda CE3 Kulalnıldığı Belirtiliyor. Fakat Cabal2 Neresini Kullanda Orayı Bende Anlamadım :D

Denizler Crysisi Hatirlatti :D Golgelemelerde CE3 Kullanıldığı Gece Gündüz Kısacası Mekan'larda Kullanıldı Galiba :D

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Phylian -- 4 Mart 2011; 22:56:59 >

• quote:

Orijinalden alıntı: aseref

quote:

Orijinalden alıntı: TriguneXtreMe

quote:

Kaynak istemiştim ama

+http://www.youtube.com/watch?v=2wZxcY8yK54 Bu Kaynaklarda CE3 Kulalnıldığı Belirtiliyor. Fakat Cabal2 Neresini Kullanda Orayı Bende Anlamadım :D

Denizler Crysisi Hatirlatti :D Golgelemelerde CE3 Kullanıldığı Gece Gündüz Kısacası Mekan'larda Kullanıldı Galiba :D

"
    İlk bakışta CryEngine 3 kullanılmamış gibi duruyor ancak CryEngine 3 kullanıldı diye videoda "Cluny Abbey Virtual Model" diye geçen modeldeki veya Crysis 2 deki detay ile Cabal 2 deki detay'ın aynı olacak diye birşey yok.EstSoft büyük bir ihtimal MMORPG oyunu yaptıkları için DX11 yerine DX9 tercih etmişdir.Bunun yanı sıra doku(texture) detayı,diğer AA,DoF vb. diğer efekt ve detaylarıda düşük tutulmuş olabilir.Grafik motorunun süslü püslü grafikleri dışında , fizik yönünü unutmamak lazım.Yani oyunun grafiklerine bakarak CryEngine 3 kullanılıp kullanılmadı hakkında kesin bir sonuca varamayız.Oyunun oynanış videoları çıktktan sonra herşey netlik kazanacaktır diye düşünüyorum.

• Aion 0.5 olmus gibi geldi bana. Mmo'nun grafikten ibaret olmadigini anlayamadilar sanirim. Gercek gibi grafik arasak gider multiplayer cod veya ff oynariz zaten...
  • Cryengine3 ASTA'da Göreceğiz İkiside MMORPG Olucak Nasıl Olsa. İkiside Çıktığında Karşılaştırma Yaparız.
  • quote:

Orijinalden alıntı: İconic

quote:

Orijinalden alıntı: Sociopath

quote:

Orijinalden alıntı: İconic

quote:

Orijinalden alıntı: Pwnz`

quote:

Orijinalden alıntı: Scrappy

Güzel umarım p2p olur ve öyle kalır.

Döverler seni burda.

Scrappy adresini yazabilirmisin ?

Hahah :D Ciddi ciddi b2p olursa iyi olur aslında gelen geçen oynayamaz hani.

b2p olurda p2p olayına pek sıcak bakmıyorum ben ..

+1

• silkroad 2 den sonra cabal 2 bekliyoruz bakalım
  • Classlarda da bir değişiklik yok. Sadece Priest eklenmiş yeni. FA'lara ne yapacaklarsa artık?
    Kötü izlenim bıraktı şimdiden bende
  • quote:

Classlarda da bir değişiklik yok. Sadece Priest eklenmiş yeni. FA'lara ne yapacaklarsa artık?

Ne açıdan kötü bir izlenim merak ettim hocam.

Edit : Karakterlerde Blader da göremedim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Rechno -- 24 Mart 2011; 22:01:04 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kaancer

quote:

Classlarda da bir değişiklik yok. Sadece Priest eklenmiş yeni. FA'lara ne yapacaklarsa artık?

Ne açıdan kötü bir izlenim merak ettim hocam.

Edit : Karakterlerde Blader da göremedim.

İlk yayınlanan video rezalet. Cry Engine 3 kullanılıyor sözde. Oyunun yapısı açısından değişiklik yok. Blader gitmiş Priest gelmiş.
  • bladerin gitmesi kötü olmuş severdim ben :(((
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.