Şimdi Ara

Cabal 2-[CryEngine3 MMORPG] (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
126
Cevap
0
Favori
18.101
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Cabal 2 ile ilgili bugun 3 tane resim yayınlandı. Gameplay ve betai le ilgili yeni haber verilmedi.

Cabal 2-[CryEngine3 MMORPG]

CryEngine 3 kullanarak göz alıcı grafik göremedim şahsen .D Cabal 2 hikaye tabanlı olacağı için senaryolar sağlammış.

• Tam diyecektim inşallah skillere ışıklandırma koymazlar diye,koymuş adamlar.Renk cümbüşünden karşıdakine nasıl vuruyoruz anlaşılmıyordu çoğu zaman.Fb nin gm skilli mesela.Adam kılıcı fırlatıyo,bir top yuumağı rakibe dalıyor ama ne yapıyor belli değil.Daha sonradan çözmüştüm o arada döner tekme filan yaptığını.
  • blader yoksa,ciddiyim oynayamam
  • Harbi çok itici skill efektleri.
  • blader niye olmasın yahııı
  • quote:

Orijinalden alıntı: GOLDFALCON

blader niye olmasın yahııı

http://www.cabal2.com/
    Blader'ın yerine Priest gelmiş.
  • şimdi cabalda ki karakterleri akatarabiliyormuymuşuz buna :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: bozcan61

şimdi cabalda ki karakterleri akatarabiliyormuymuşuz buna :D

Erkan enektarlar goltuğun altında.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Valientee -- 6 Ağustos 2011; 19:34:14 >
  • bu cabalın devamı değilki

çinli bir firma cabal ismini kullanmış oyuncu çekmek için hatta davaları vardı çinliler kazanmıştı bsc de okudum

edit:BSC DEN ALINTIDIR

ChinaJoy 2011 MMO'lar için çok büyük bir bilgi kaynağı olmakla birlikte buradan çıkan bir çok tartışma olduğunu da belirtmek lazım. Bunların en büyüğü ise Cabal Online ve Cabal II oyunları arasındaki şüphesiz.

Bildiğimiz gibi Cabal Online ESTsoft tarafından geliştirilen bedava oynanabilen bir MMORPG, ChinaJoy 2011'de de yer alan Cabal II adında Moliyo isimli bir geliştirici firmadan bir MMORPG oyunu çıktı. Bunun üzerine ESTsoft dava açtı ancak Çin tabii ki kendi firmasını tuttu ve ismi kullanma hakları olduğunu savundu. Kore'li firma her ne kadar çabaladıysa da ismini kurtaramadı.

Kısacası bu MMORPG bildiğimiz Cabal Online'ın devamı değil, sadece Cabal Online oyuncularını kandırıp kendi sahalarına çekme isteği.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dreazz -- 7 Ağustos 2011; 2:18:40 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Dreazz

bu cabalın devamı değilki

çinli bir firma cabal ismini kullanmış oyuncu çekmek için hatta davaları vardı çinliler kazanmıştı bsc de okudum

ChinaJoy 2011 MMO'lar için çok büyük bir bilgi kaynağı olmakla birlikte buradan çıkan bir çok tartışma olduğunu da belirtmek lazım. Bunların en büyüğü ise Cabal Online ve Cabal II oyunları arasındaki şüphesiz.

Bildiğimiz gibi Cabal Online ESTsoft tarafından geliştirilen bedava oynanabilen bir MMORPG, ChinaJoy 2011'de de yer alan Cabal II adında Moliyo isimli bir geliştirici firmadan bir MMORPG oyunu çıktı. Bunun üzerine ESTsoft dava açtı ancak Çin tabii ki kendi firmasını tuttu ve ismi kullanma hakları olduğunu savundu. Kore'li firma her ne kadar çabaladıysa da ismini kurtaramadı.

Kısacası bu MMORPG bildiğimiz Cabal Online'ın devamı değil, sadece Cabal Online oyuncularını kandırıp kendi sahalarına çekme isteği.

http://www.cabal2.com/
    gir bak bakalım Estsoft mu yazıyor, yoksa Moliyo mu

• B2P veya P2P olsun fakat yalvariyorum F2P olmasin. Item Store olayi mahvetmesin bunu da.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Faunus

B2P veya P2P olsun fakat yalvariyorum F2P olmasin. Item Store olayi mahvetmesin bunu da.

B2p yada p2p parası vereceğine store a para vereceksin çaresi yok bu p2p olursa pek oyuncu toplayamaz diye düşünüyorum.b2p olur o ayrı.
  • quote:

ah bide araştırsan senin dediğin oyun

yani çakamsıhttp://jtdd2.moliyo.com/

buda orjinali cabal2.com

• quote:

Orijinalden alıntı: aseref

quote:

ah bide araştırsan senin dediğin oyun

yani çakamsıhttp://jtdd2.moliyo.com/

buda orjinali cabal2.com

hadi ya öle mi

bsc de öyle görünce gerek duymadım baska bir cabaldan falan bahsetmiyorlar çünkü

• koresi için betası kasımın 3 ünde çıkıyormuş sanırım gerçi o videodan sonra pek ümitli değilim ama yinede cabal
  • beyler sanırsam cabal2 kr cbt basladı ama üyelik alırken certificate id diye bisey soruyo orda sıkıntı yarattı üyelik alabilen veya almaya çalışan varmı :D
  • Oyunun isminin yanına grafik motorunu yazınca dahamı havalı oluyor, dahamı cok ilgi çekip oyuncu topluyor veya daha iyi bir oyunmu oluyor ?
  • CryEngine3 bence büyük bir artı. Cabal'ı sevmem ama bu iyi gözüküyor. Ama ArcheAge kadar CryEngine3'ü tam verimle kullanmamışlar.

• Cabal'ı oynardım, 2'yi sabırsızlıkla bekliyorum. Şimdilik işleri iyi gidiyor.
  • grafikler nedense bana fazla çekici gelmedi
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.