Şimdi Ara

Cabal 2-[CryEngine3 MMORPG] (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
126
Cevap
0
Favori
18.100
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: FacelessMan

Oyunun isminin yanına grafik motorunu yazınca dahamı havalı oluyor, dahamı cok ilgi çekip oyuncu topluyor veya daha iyi bir oyunmu oluyor ?

Evet oyunun isminin yanına grafik motorunu yazınca daha havalı oluyor , daha çok ilgi çekip daha fazla oyuncu topluyor ve yine evet daha iyi bir oyun oluyor
    şimdi sana soruyorum oyunun isminin yanında kaliteli bir grafik motorunun ( crysis 2 yi oynayanlar demek istediğimi anlarlar ) isminin yazılması seni rahatsız mı etti ?

Sırf tartışma çıksın diye post atmak ta ayıptır yani !

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KeineLust -- 4 Kasım 2011; 19:59:38 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: KeineLust

quote:

Oyunun isminin yanına grafik motorunu yazınca dahamı havalı oluyor, dahamı cok ilgi çekip oyuncu topluyor veya daha iyi bir oyunmu oluyor ?

Evet oyunun isminin yanına grafik motorunu yazınca daha havalı oluyor , daha çok ilgi çekip daha fazla oyuncu topluyor ve yine evet daha iyi bir oyun oluyor
    şimdi sana soruyorum oyunun isminin yanında kaliteli bir grafik motorunun ( crysis 2 yi oynayanlar demek istediğimi anlarlar ) isminin yazılması seni rahatsız mı etti ?

sırf tartışma cıkarmak için yazılmış bişi değil başka bir yerinle anlamışsın sen
    bunu yazmamdaki amaç her güzel grafikli oyun güzel olmaz git nasıl desemde sen anlasan dur düşünim
    oyunun güzelliği grafiği ile alakalı değildir

• quote:

quote:

quote:

sırf tartışma cıkarmak için yazılmış bişi değil başka bir yerinle anlamışsın sen
    bunu yazmamdaki amaç her güzel grafikli oyun güzel olmaz git nasıl desemde sen anlasan dur düşünim

oynamadığın oyunla ilgili nasıl yorum yapabiliyorsun açıklayabilirmisin ?
    oyunda belkide oynanabilirlikte güzel olacak belki sadece grafikleri değil herşeyiyle iyi olacak bak belki diyorum iyi olacak kötü olacak demiyorum yanlış biyerinle anlama

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KeineLust -- 4 Kasım 2011; 22:26:31 >

• quote:

quote:

quote:

quote:

oynamadığın oyunla ilgili nasıl yorum yapabiliyorsun açıklayabilirmisin ?
    oyunda belkide oynanabilirlikte güzel olacak belki sadece grafikleri değil herşeyiyle iyi olacak bak belki diyorum iyi olacak kötü olacak demiyorum yanlış biyerinle anlama

arkadaşım ben oyunla ilgili bir yorum mu yaptım ?
    oyun kötü olcak şöyle olcak böyle olcakmı dedim ?
    niye herşeyi bir tarafınla anlayıpda saçma sapan konuşuyorsun burda ?

• Tamam be, yaptınız konuya. Bunlar da benden olsun.

• Cabal 2'de Grind Artık Zevk Vermeyecek.
  • bu çıkacak olan oyuna iyi yönde bakmamak için bir neden göremiyorum
    oyunu ilk çıkarttıklarında kim nerede kötü yönde bir yorum yapabildiki
    hatta cabal ın oyuncuların büyük bir kısmı başka bir oyundan gelmişti
    yani adamlar çuvallasaydı en başta çuvallardı ve bugün bu konuyla ilgilenmezdik
    yeni eklentileriyle oyun daha güzel olucak diye umuyorum ve para biriktirip alienware laptop alıcam :)
    tek kötü yanı o alıştığımız cabal yeni haliyle biraz değişicek ve biraz yabancı gelicek
  • benim bildiğim cabal yıllar sonrayı anlatıyordu ve en sevdiğim farkıda oydu zaten, ben mi yanlış gördüm yoksa cidden oyun geçmiş zamana mı gitmiş?
  • Skill efektleri cok iyi

Birde hala bu oyunu Cabal'in devami sananlar var.. Oyunun ismi sadece dikkat cekmek icin yapilmistir , Cabal'la hic bir ilgi alakasi yok
  • grafikler mükemmel bide t ürkce desteği olacakmış heycanla bekliyorum herhangi bi tarih varmı acaba
  • stormscale bi karakterlere bak :D
  • Cabal II isim olarak bir aldatmacadır arkadaşlar amacı hali hazırdaki cabal oyuncularını çekmektir. Cabal II bir çok yönden Cabal Online ile benzerlik göstermesine rağmen tamamen farklı özelliklere sahip. Non-Target, Çağ, Skill sistemi tamamen oynanabilirlik açısından işin rengini değiştiren faktörlerdir. CryEngine tam bir fiyasko. Aionun yandan çarklısı bi oyun haline gelmiş:D Crysis oynamasam inanabilirdim. ama şu anda orada yerli kardeşler çıksa cabal 2 yi cryengine 3 le yaptık deseler inanmam:D Bir dava olduğu doğru ancak bu biraz çarptırılmış bilgi. sonuçta cabal II eğer bizim oynadığımız cabal online'ın 2. si durumunda olsa en baştan kendi sitelerinde bunun reklamı yapılırdı. biraz oturup sakinca düşününce bütün parçalar yerine oturuyor. Sonuçta isim hakkını almamış ve patentini almamış bir Cabal Onlie istediği kadar dava açsın kazanamaz:D

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fiendhunter -- 5 Aralık 2011; 13:54:52 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: fiendhunter

Cabal II isim olarak bir aldatmacadır arkadaşlar amacı hali hazırdaki cabal oyuncularını çekmektir. Cabal II bir çok yönden Cabal Online ile benzerlik göstermesine rağmen tamamen farklı özelliklere sahip. Non-Target, Çağ, Skill sistemi tamamen oynanabilirlik açısından işin rengini değiştiren faktörlerdir. CryEngine tam bir fiyasko. Aionun yandan çarklısı bi oyun haline gelmiş:D Crysis oynamasam inanabilirdim. ama şu anda orada yerli kardeşler çıksa cabal 2 yi cryengine 3 le yaptık deseler inanmam:D Bir dava olduğu doğru ancak bu biraz çarptırılmış bilgi. sonuçta cabal II eğer bizim oynadığımız cabal online'ın 2. si durumunda olsa en baştan kendi sitelerinde bunun reklamı yapılırdı. biraz oturup sakinca düşününce bütün parçalar yerine oturuyor. Sonuçta isim hakkını almamış ve patentini almamış bir Cabal Onlie istediği kadar dava açsın kazanamaz:D

Epic fail.

• beyler oyun cabal hikayesi ile doğrudan bağlantılıdır aranızdan bir akıllı çıkıp oyunun hikâyesini okuma zahmetinde bulunsaydı bu aylar süren tartışma olmazdı :)
    neyse cabal online çok ileri bir zamanda savaş yüzünden harap olmuş bir dünyayı tema alıyordu ancak cabal II de daha uçan motorlar görmedik diye
    bu oyunun geçmiş zamanı ele aldığını göstermez ayrıca şu anki gameplay videoları hep 1-30 lvl arası adamların videoları
    mantıklı düşünürseniz bu adamların skilleri daha tam değil örn: cabalda da mastere kadar şekil bi skill yok zaten (fb istisnadır) :) neyse gün geçtikçe
    daha atraxyonlu gameplay videoları çıkacaktır vede inş eskiden oynadığımız cabal gibi p2p olurda o kaliteyi tekrar yaşarız...

• cbt leri bitimi bu oyunun korede baslasak
  • sanki uzmanmış gibi konuşanlar var arka sayfada biri cryengine3 ü beklediğim gibi kullanamamışlar yazmış

• < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Phylian -- 4 Haziran 2012; 19:07:04 >
  • Teaser 3 beni cidden etkiledi. Cry Engine'in hakkını veriyorlar
  • Kesin çıkış tarihi ile ilgili bir bilgi var mı arkadaşlar
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.