Şimdi Ara

Cabal da en iyi Karakter hangisi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
9
Cevap
0
Favori
633
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • cabal onlineye baslıycam bende ama en ii karakter hangisi sizce ?
    bir ön bilgi için soruyorum skill efekleri felan güzel görünen

• hepsı gzl
  • skill efektleri gusel gorunen diyosan wizardın üstüne tanımam. Bana kalırsa wizard ac. Bana cok eglenceli geldi Ayrıca temiz de vuruyo
  • quote:

Orjinalden alıntı: tugsad

skill efektleri gusel gorunen diyosan wizardın üstüne tanımam. Bana kalırsa wizard ac. Bana cok eglenceli geldi Ayrıca temiz de vuruyo

Temiz temiz yatmasını da billiyo

• quote:

Orjinalden alıntı: HaFiFTeN_ArıZaLı

quote:

skill efektleri gusel gorunen diyosan wizardın üstüne tanımam. Bana kalırsa wizard ac. Bana cok eglenceli geldi Ayrıca temiz de vuruyo

Temiz temiz yatmasını da billiyo

• wizard
  • quote:

fb nin skillerine bak derim
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Üstad sen hepsinden aç birer tane biraz kas ona göre karar ver. Herkez bir char söler şimdi kafan karişir bencede Force Archer. Lvl kasması hızlı "bana göre" pvp'si iyi "bana göre" skill efektleri en güzeli "bana göre"................. diye gider. Hatta şunuda diyim cabal guide da bi arkadaş blader'ı yerden yere vurmuştu. 72 lvl bi bladerla "arkadaşın" oynama imkanı buldum bence hiçte dediği gibi değildi. Kısaca senin mmorpg tarzına kalmış bi durum bu. Arada her chardan açmanı gerçekten tavsiye derim inventory sıkıntın kalmıyo malum adamlar 1 sayfa bankada yer vermişler 2 sayfada charların üstünde yer var (hangi kafa yapısıyla yapıldıysa onuda anlamadımya) bide malum potlar 7 şerli en çok da 30lu olarak inventory de duruyo yani sırf potla doluyo lvl kasarken üstün ( bir önceki parantezin aynısı )

• Bence hic de kolay kolay yatmaz wizard. Bugun benden 2 lvl yuksek bladerla kapıstım herif resmen ayakta alkısladı beni. Cool dmg falan. Only wizard

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tugsad -- 2 Temmuz 2007; 14:05:23 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.