Şimdi Ara

Cabala başlamalımıyım ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
1.148
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Cabala başlamalımıyım ? Oynayan varmı.Varsa söyleyebilirmi degişiklikleri,fiyatları,piyasaları ve oynadıkları serverleri.

• 2008-2010 tarihleri arasında Jüpiter serverında oynadım.
    grafikler, efektler falan güzel. skill kasma olayı nispeten iyi.
    craft sistemi muazzam ama çok çok zor. bence kimse bulaşmasın kazanacağı paranın kat kat fazlasını kaybedersiniz / harcarsınız.

oyunun savaş sistemi çok kötü.
    hiç anlatmıyayım daha iyi, o derece.
    haritalar berbat, labirent gibi ve küçük.
    pvp serverları farklı, 4 saatte bir TG diye başka bir haritada yapılan savaşı var. biryerden bir yere gitmek ölüm.

bence Cabal'a hiç bulaşma.
    hareket halinde vurma olmadan (knightta var ve bence en büyük avantajı) bir oyun nasıl yavaş ve sıkıcı olabilir, cabal'da görebilirsiniz....
  • quote:

Orijinalden alıntı: adolf1

2008-2010 tarihleri arasında Jüpiter serverında oynadım.
    grafikler, efektler falan güzel. skill kasma olayı nispeten iyi.
    craft sistemi muazzam ama çok çok zor. bence kimse bulaşmasın kazanacağı paranın kat kat fazlasını kaybedersiniz / harcarsınız.

oyunun savaş sistemi çok kötü.
    hiç anlatmıyayım daha iyi, o derece.
    haritalar berbat, labirent gibi ve küçük.
    pvp serverları farklı, 4 saatte bir TG diye başka bir haritada yapılan savaşı var. biryerden bir yere gitmek ölüm.

bence Cabal'a hiç bulaşma.
    hareket halinde vurma olmadan (knightta var ve bence en büyük avantajı) bir oyun nasıl yavaş ve sıkıcı olabilir, cabal'da görebilirsiniz....

Önceden oynuyordum. MARStaydım 114 lv Wim vardı işte diyorum piyasa felan nasıl? Sarıyor aslında oynamak. Red moona geçicem yani yeni hesap kurucam ki muhtemelen BL felan oynarım hastasıyım BL'nin

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Sigaraya Başlasam Ne Olur?
    3 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.