Şimdi Ara

ÇABALAMAK,TIRNAKLARLA KAZIMAK BAŞARI HİKAYEM Sertifikalar ve CV'M Tavsiyeler (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
43
Cevap
20
Favori
4.391
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
43 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bom bos bir hikaye endisesiyle konuya girdim ama son cumle bile yetti.
    Sana bravo.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Tebrikler hocam sizin adınıza çok sevindim. Mis gibi emeğinizin karşılığını almışsınız.  

• Eskileri hatırladım. Tebrik ediyorum.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • tebrikler öncelikle...

maşallah azim göstererek arzu ettiğiniz bir konuma gelmişsiniz...

inşallah bu azminizin devamı gelip kendinize, sevdiklerinize ve ülkeye fayda sağlayacak çok daha iyi seviyelere gelirsiniz...  

başarılarınız daim olsun inşallah...

• Herkese çok teşekkür ederim cv'm ve bir kaç daha şey ekleyeceğim.

• Tebrikler hocam yolunuz açık olsun umarım herşey istediğiniz gibi olur. 30 yaşında birisi olarak ben bile heveslendim yazdıklarınızdan sonra. Şu Linkedin i hep merak etmişimdir fakat askerden geldiğimden beri aynı firmada ön muhasebeci olarak çalışıyorum ve çok dolu bir CV im yok o yüzden bir türlü dalamadım şu Linkedin alemine bir de biraz yabancı dilimizi ücretsiz bir şekilde geliştirebilsek 

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi alexander vasilievich -- 22 Mayıs 2023; 13:34:8 >
  • alexander vasilievich A kullanıcısına yanıt

Hocam linkedinde bir şey yok ya, yani yok derken kullanması zor bir şey değil.

Üyelik açıni fotoğrafınızı ekleyin, deneyiminizi ekleyin, bir kaç iş arkadaşınız, üniversite, lise arkadaşınız derken zaten büyüyorsunuz.

İngilizce konusunda bu kanal çok işinize yarayabilir.

FK LANGUAGE SIFIRDAN İNGİLİZCE DERS #1 - YouTube

• Hayırlı olsun, CV kısmına 1-2 ekleme yapmak isterim(diğer insanlara da yardımcı olmak için).

Skills kısmında bulunan girdilerin yanındaki 3/5 | 4/5 gibi simgeler, CV mühendisin veya recruiter'ların önüne düştüğünde hiçbir anlam ifade etmeyecektir. Bunun yerine oradaki girdileri, kullandığınız proje veya çalıştığınız yerin açıklamalarında bahsedebilirsiniz.

CV'ye fotoğraf koyulmaması gerektiğini düşünen güruhtanım. Mümkünse cinsiyet bile yazmayın, bunlar sizin değerlendirilmemeniz gereken tüm değerler için geçerlidir.

Ben kimim ve ne yaparım kısımları genelde okunmuyor. CV zaten ne yaptığınızı anlatmalı.

Tema olarak düz ve renksiz bir LaTeX template'i kullanılabilir. Okunması daha rahat oluyor. overleaf.com sitesinden bu düzenlemeleri yapabilirsiniz ve daha profesyonel bir görünüm elde edebilirsiniz.

Bu konu hakkında daha çok yazıcak şey bulunabilir fakat CV üzerine genel olarak fazla zaman harcamak mantıksız bence. O yüzden burada bırakıyım, öneri isteyen olursa mesaj kutumu rahatsız edebilir.

• hayırlı olsun hocam :)

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Tebrik ederim kardesim. Ben de cok farkli degildim acikcasi universitede istedigim bolumu kazandim ama 3 yil uzattim gec mezun oldum. Hep yasim geciyor diye dusunuyordum ama o 3 yil sayesinde ekredite diplomam oldu. Herkese yalandan akredite diploma için okulu uzattim diyordum ama hic aklima gelmezdi o diploma beni ingiltereye getirecek. Bu arada yasim 30 u gecti bu yil 3. Defa hayata sifirdan başladım. Hicbir zaman gec degildir yeter ki cabalayin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bender B. Rodriquez -- 23 Mayıs 2023; 13:23:59 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • CV için ben de "europass" öneririm.

CV nasıl olmalı konusunda farklı görüşler ile karşılaştım.
    İlgisini çekenlere örnek videolar
    "https://youtu.be/Fs5ko7sznIo"
    "https://youtu.be/80g3UvToSSM"

• Vay be mutlu oldum senin adına

• Bender B. Rodriquez kullanıcısına yanıt

Kesinlikle hocam hayat çok beklenmedik oluyor

• ben ik'da staj yaptım bu cv formatını hiç beğenmiyorduk, daha sade ve yaptıklarınızı bulletpointler üzerinden anlatan cvleri tercih edin, cv sitelerine para vermeyin. sadece grafik tasarımcılar vs. böyle eksantrik cvlerle gelir onlar da kendi tasarlar yani yeteneklerini öne çıkarırlar cvde bile.

• 8.aydan selamlar 😂😂

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Penanggalan -- 24 Aralık 2023; 20:20:34 >
  • Abi şu mülakatta şirket arastirma olayı harbi önemliymiş burs için mülakata gitmiştim adamlar bunu sorunca cevap verebilmek görüşmeyi baya olumlu etkiledi

• Penanggalan kullanıcısına yanıt
    güncelleme gelir mi

• Dr. Housee D kullanıcısına yanıt

Selamlar, şirkette 15.ayım doldu. İş analistliği ve Scrum master üzerine eğitim alıyorum. Yakın zamanda iş analisti olmayı planlıyorum. Yılbaşında da terfi alıyorum :)

• Penanggalan kullanıcısına yanıt

Hayirli olsun hocam daha da iyi yerlere gelmeniz dileğiyle

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.