Şimdi Ara

====== CABASSE nasıl bir markadır

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
7.428
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • cabasse kullanan hakkında bilgi verecek olan varmı
    sony gibi bir kalitesi varmı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi triger -- 22 Mayıs 2008; 19:27:28 >

• Genelde ev içi n high-end hoparlörler üretir diye biliyorum...

Ev sistemlerideki Hoparlörler konsunda Sonyden çok daha üst seviyde bir markadır.
    Oto sistemi yok diye biliyorum
  • Renault Laguna araçların bazı donanımlarında var diye biliyorum bu markayı ve yanlışım yoksa Bose ayarında high-end ürünleri olan bir marka..
  • Laguna Privilage donanımında sunulan bir sistemdi. Buna bağlı olarak sadece ev için değil oto ses sistemleride ürettiğini söyleyebiliriz herhalde.
    Yalnız Türkiye'de satılan herhangi bir yer görmedim.
    Laguna'da Cabbase'nin hangi kalitesi hangi oranda kullanıldı bilmiyorum ama verdiği ses tatmin ediciydi.
  • Arkadaşların da dediği gibi high-end (hi-fi değil) ses sistemleri üreten, özellikle hoparlör konusunda adını duyurmuş bir firma. Araç içi ses sistemleri de üretiyor ama çok yaygın değil, en bildik şekli Laguna'larda kullanılan ses sistemi olan "auditorium tronic" modelleri. Cd çalar ve hoparlörler tam birbiri için üretilmiş, mükemmel ses üreten ortaklardır. Ne dediğimi anlamak için aynı cd'yi önce herhangi bir müzik sisteminde sonra bir Cabasse sisteminde dinlemeniz lazım :-)
  • megane II privellege aracımdaki bu mp3 çalar
    üzerinde marka yazmasada kitabında cabasse mp 3 çalar diyor.
    ve bu aracın yeni çıkan modellerindede
    CABASSE AUDITORUM yazıyor
    verdigi sese hayran kaldım ve 2 tanede pıonerr oval hoperlor ve harward amfi ekleyince süper oldu.
    ilginize teşekkürler.
    en azından içim rahatladı.

• quote:

Orjinalden alıntı: triger

megane II privellege aracımdaki bu mp3 çalar
    üzerinde marka yazmasada kitabında cabasse mp 3 çalar diyor.
    ve bu aracın yeni çıkan modellerindede
    CABASSE AUDITORUM yazıyor
    verdigi sese hayran kaldım ve 2 tanede pıonerr oval hoperlor ve harward amfi ekleyince süper oldu.
    ilginize teşekkürler.
    en azından içim rahatladı.

Türkiye'de satılan Megane II ve Scenic araçdaki (ve üstteki resimdeki CD çalar) Update List yani kesinlikle Cabasse değil. Megane'lardaki CD çalar 4x15W iken Laguna II Privilege araçlardaki Cabasse cihaz kendi üzerinde 6'lı CD Changer barındırıyor, 4x50W gücünde ve ayrıca bir amfi'ye sahip; yani CD çalar sistemi 6'lı CD çalar ve amfi olmak üzere iki ayrı parçadan oluşuyor. Ayrıca cihazla aynı marka ve çok uyumlu çalışan 6 adet Cabasse hoparlör mevcut araçta. Bu ses sistemini Megane'daki Update List CD çalarla kıyaslamak düşünülemez bile! :-)

• Laguna II Phase 2 (2005 sonrası Laguna II) araçtaki 6'lı CD çalarlı Cabasse Auditorium Tronic müzik sistemi aşağıdaki cihaz; zaten cihazın üzerinde net bir şekilde Cabasse logusu mevcut.

• Merhabalar

Abimin aracında (laguna ıı previlege) de bu cd çalar var.

Ama içine cd almıyor, çıkartmıyor da, içinde cd de yok.

Ayrıca mod ları gezinirken Aux modunu da gördüm. Aux girişi var mı?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Aux yok ama yapılabiliyor, forumda konusu mevcut 👍🏽

• Normal Renault teybinden daha mi güçlü acaba cabasse teyp yoksa sadece CD değiştirici ve hoparlör farkı mi var

• Hem daha güçlü hem de kıyas götürmez derecede daha kaliteli. Canlı canlı dinlemeniz lazım. Bende Laguna 2 privilege var, double din bir cihaza geçmek istiyorum ama kıyamıyorum, ses kalitesi gerçekten mükemmel. 4 kolon ve 4 twiter dan oluşuyor hoparlör sistemi.

• 2005 Laguna 2 aracımımın üzerinde orijinal Cabasse cd çalar vardı ama mp3 çalamadığı için Carvocal'den double ekran taktırdır. Sonuç facia! Ses kalitesinde acayip düştü. Basslarda patlama yapıyor. Kalite olarakta düşüş söz konusu. Görüntü olarak ve kullanışlılık açısından güzel fakat ses kalitesi olarak kötü.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.