Şimdi Ara

Cabrio araç alınır mı? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
5 Misafir (1 Mobil) - 4 Masaüstü1 Mobil
5 sn
25
Cevap
0
Favori
3.533
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • hiç abuk subuk araçlarla uğraşma, alacaksan slk al, parça fiyatına gelince aracın cabrio ysa mercedes de olsa renault da olsa aynı paralar çekiliyor, biraz mekanikten anlıyorsan ingilizcen de varsa yurtdışında bir şekilde halledebilirsin, ebay vs değil de direk para göndererek yapabilirsin, ayrıca istanbuldaysan çıkma parça bulma imkanın da fazla, tabi çıkma parçayı o araçla gidip aracın sahibi olarak değil, tamirci sıfatıyla başka bir araçla gidip aramalısın
  • Slk 230 komp. Harika bir araç kullandım, fakat bakım/yedek parcasi cok fazla cebinizi yakar. Gecen sene mercedeste staj yaptim ve bu sene de devam ediyorum aracin parcalari yeni c serisinden daha pahali hale gelebiliyor.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Fatic

Hocam piyasada 20-30 yıllık binumum marka araç gidiyor onlara kıyasla mercedes biraz daha dayanıklı olur diye düşünüyorum.

araç yaygın olmadığı için parcalar almanyadan geliyor sipariş ile malum dolarda ucmuş durumda yani yaygın bir araç olsalar yedek parca bulursun yada cıkma alır taktırırsın. he bu mersedes bozulmaz falan deme yolda bırakır seni bir trafiğin ortasında kala kalırsın cok gördüm antika restarasyon görmüş araçları mecidiyeköy trafiğinde ortada kala kalmış ne sağ cekebiliyor ne sola araç zaten 2 ton

alacaksan pejo serisi düşün metal acılır tavanlı olsun tenteli araçlar sıkıntı bir yırtıldımı araçın parası kadar isterler ona ayrıca tenteyi yırtıp içerde tinercilerde yatabilir kapalı garaj lazım her yere park edemezsin biri gelir sigarayı atar üzerine cayır cayır yanar araç..

• Modeli çok eski bence alınmaz hardtop o yaştaki araçta sızıntı yapar hava kaçırır bi ton bakım problem çıkarır masraf yapar

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hepinize teşekkür ederim gidip araçlara bir bakıyım o an araba bana sıcak gelirse alırım.Isınamassam başka araçlara yönelirim.
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.