Şimdi Ara

Cabrio araç alınır mı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
25
Cevap
0
Favori
3.532
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar 1996-1997 Mercedes SLK 200 araç ilanı gördüm 30000 piyasası var cabrio aracanın + ve - leri neler kullanan arkdaşlar cevaplarsa sevinirim.Birde E46 ve 2009 üstü Lancer bakıyorum hangisi daha el verişli olur?

• quote:

Orijinalden alıntı: Fatic

Merhaba arkadaşlar 1996-1997 Mercedes SLK 200 araç ilanı gördüm 30000 piyasası var cabrio aracanın + ve - leri neler kullanan arkdaşlar cevaplarsa sevinirim.Birde E46 ve 2009 üstü Lancer bakıyorum hangisi daha el verişli olur?

Alınır niye alınmasın
    Peugeot 308 CC tavsiyemdir
  • Hiç kullanmadım fakat tenteneye güvenmiyorum volvo c70, chrysler de de modeli unuttum onda da cabrio var bakabilirsin.
  • SLK %100 Cabrio bir araç değildir. Hardtop tavan vardır. Mekanizma haricinde de coupe'den farksızdır. Bakım, çalınma vb konularda bir coupe ile aynıdır, kapalı garaj şart değildir. Dolayısıyla alınır. Ama iyi bakmak lazım, o yaştaki araç muhakkak sorun çıkarır.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • alınır tabi neden alınmasın keyif meselesi.
    + yanı keyifli araçtır. dikkat çeker.
    - yanı yaşından ve spor oluşundan hor kullanılmış olabilir arıza çıkarması normaldir. ikinci eli zayıftır.
  • Bu ara bizde rcz arayışındayız kısmet... abim bir heves alalım kenarda dursun diyor... nasıl olsa araba bol...
  • matrix506 kullanıcısına yanıt
    Hocam ilk arabam olacağı için bmw yada mercedes olmasını istiyorum.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    BMW 320D alınır mı
    3 yıl önce açıldı
    Chevrolet Araç Alınır mı ?
    5 yıl önce açıldı
    Peugeot Rcz Alınır mı?
    6 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Aytürk kullanıcısına yanıt
    Biri 140.000de diğeri 214.000de kmleri fazla gelmedi yaşlarına bakınca pek sorun çıkarmazlar gibi geldei bana.Birde bakımları çok mu masraflıdır?
  • arfcmr A kullanıcısına yanıt
    Bende arabayı yüksek devirde kullanmayı severim ama dediğiniz gibiyse masraf fazla çıkartır.
  • Fatic kullanıcısına yanıt
    Parça masrafı yüksek olur. Aslında paypal Türkiye'den çekilmeseydi, parçayı bir şekilde getirtebiliyordunuz. Ama şimdi iş biraz daha sıkıntılı. Çıkma parça vb bulmak da hayli zor. Bilemeyiz, belki hiç sorun çıkmaz. İlla alacağım, derdini de çıkarsa çekerim diyorsanız alın gitsin.
  • 20 yillik araclar diyelum her parcasi 20 yillik ömrunu tamamlamis araclar alinir tabi parcasi bulunur ama zar zor bulsanda ustasi yada ugrascak tamirci bulman gerek

Türkiyede piyasası olan bir marka mercedes her ne kadar pahalı olsada opel ford gibi markalarında parçalarıda uçuk fiyatta artık ama iki araç arasında kararız kaldım daha fazla seçenek olaydı alırdım hemen.
  • sessizlerin_umudu kullanıcısına yanıt
    Hocam piyasada 20-30 yıllık binumum marka araç gidiyor onlara kıyasla mercedes biraz daha dayanıklı olur diye düşünüyorum.
  • Fatic kullanıcısına yanıt
    Mercedes'in ülkedeki konumunu tartışmıyorum. Ama SLK'nın tavan mekanizmasının X parçasını bulmanız zor olur. Nadir bir parça olduğunu da satan adam bildiği için hakkının çok üzerinde fiyat çeker.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Fatic

Hocam ilk arabam olacağı için bmw yada mercedes olmasını istiyorum.

yedek parça fiyatlarından ve araç değer kaybından haberin vardır sanırım
  • yakın bir arkadaşım 2005-2012 arası audi a4 1.8t cabrio kullandı
    55000 euro ya aldı özel indirimlerle
    40000 tl ye sattı 150 bin km felandı sanırım
    cabrio araç alınır sıfır alınır geneldede masraf çıkarmaya başlayınca satılır
    o yüzden ikinci el temizini bulmanız çok zor gereksiz olur
  • matrix506 kullanıcısına yanıt
    Hocam doğru diyorsunuzda babamda 2001 astra vardı arka kemeri değiştirmeye 800ra istedi servis radyo antenide çıkmıştı onada 250 lira verdik hepsi pahalı olmuşken böw yada mercedes olsun istiyorum

Mercedes forumuna girdim tavan pompa ve hidrolik yağı sorunu veriyormuş birde akıtma olabiliyormuş onun haricinde birşey yoktu.

• dymmt D kullanıcısına yanıt
    Hocam arabayı 1 yıl kullanırım maksimum daha fazla binemem sedana geçerim diye düşünüyorum.

• Mercedes daha iyi
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.