Şimdi Ara

Caddelerdeki Değnekçiler

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
2.107
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Yolları, kaldırımları parsellemiş olan değnekçiler bilindiği üzere sahibi bütün vatandaşlarımızın olan yol kenarlarındaki park yerini sahiplenerek aracımızı park ettiğimiz yerden para talep etmekteler (para vermeyi ret ettiğinizde olacakları anlatmama lüzum yok sanırım)

Bu Adamların yaptıkları yasal mı? (makbuz-fiş vermiyorlar, paraları kimin adına topluyorlar?)

Geçen gece Ankara da Park Caddesine gittim yer-gök araç, park edecek yer yok. Tam bir yer buldum aracımın burnunu soktum oraya,
    hemen 2-3 tane değnekçi etrafımı sardı

Ne polis ne de jandarma ... hepsi görmezden geliyor bunları, nasıl iştir anlamadım!

• bizim okulun olduğu sokaktada değnekçiler var, adamlar polisin gözü önünde çalışıyorlar, birisi de çıkıp sen ne yapıyorsun demiyor, arabam olmadığı halde bu durumdan rahatsız oluyorum tayyib açılımla uğraşacağına, emniyete kendi adamlarını sokacağına önce hırsızlığın, yolsuzluğun önüne geçsin
  • Bu konuyla ilgili olarak geçtiğimiz günlerde birkaç emniyet müdürü ve 60'a yakın polis memuru tutuklandı. Tutuklanan emniyet müdürü ve polis memurlarının bu şebekelerle ortak çalıştığı tespit edildi. Bu konunun üzerine daha cesur gidilirse ve emniyetteki diğer işbirlikçileri yakalanırsa emin olan 3 ay içinde bir tek değnekçi barınamayacaktır.
  • quote:

Orijinalden alıntı: mulkiyeli

Bu konuyla ilgili olarak geçtiğimiz günlerde birkaç emniyet müdürü ve 60'a yakın polis memuru tutuklandı. Tutuklanan emniyet müdürü ve polis memurlarının bu şebekelerle ortak çalıştığı tespit edildi. Bu konunun üzerine daha cesur gidilirse ve emniyetteki diğer işbirlikçileri yakalanırsa emin olan 3 ay içinde bir tek değnekçi barınamayacaktır.

O olaydaki değnekçiler dolmuş durağı değnekçileri idi.

Sanırım bu meslekte de branşlaşma var
  • bende sinir oluruyorum onlara arada bizim apt önünde park yeri kalmıyor gidiyorerum üst sokağa park ediyorum yolun kernarına sbh geliyorum cam silecekleri filan kaldırmışlar sanki babaların park alanı gibi bir gün dövicem birini ama hadi hayırlısı sizce böle bir hakları varmı peki bunların ? yani sonucda apartmanlarının önü olabilir ama arazi olarak onlara ait değildir dimi çünkü yol geçiyor ?
  • Allah bilir değnekçiler de anarşiktir.
  • ankarada bu işi değnekçiler polislerle birlikte yapıyor, değnekçiler kazandığı paranın bir kısmını polise veriyor ve poliste bunları görmezden geliyor. tıpkı okul önlerinde, benzinliklerde, kuytu köşelerde uyuşturucu satan kişilerin gece saatlerinde yanına gelen polis otosuyla parayı kırışması gibi...polis diyince insanların aklına direk güvenliğimizi sağlamakla görevli devlet memurları geliyor ama ne işler dönüyor bir bilseniz...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Ankara - mamak, hastanenin önünde babama arabayı park ettirirken, ne yapıyorsun lan adama bak bizim işimizi elimizden alacak diye bağıran iri yarı bir adam babam olmasaydı birbirimize girecektik verdik 3-5 lirada çekti gitti alayı şerefsiz bir çeşit .zevenk.
  • Aslında transporter tipi bi arabaya toplayacaksın adamları 20 kişi falan gideceksin parketmeye gelecekler başına bi ineceksin arabadan yermisin yemezmisin.Ama oturduğun çevrede biraz sakat.
  • kaç kişi oluyorlar genelde? çok değilseler adam toplayın gidin dövün.burdan çok basitmiş gibi geliyor biliyorum ama ben hayatta para vermezdim
  • Nereye dövüyorsun ? O adiliği yapan adam sana neler yapar en kolayı arabana zarar verir.
  • quote:

kaç kişi oluyorlar genelde? çok değilseler adam toplayın gidin dövün.burdan çok basitmiş gibi geliyor biliyorum ama ben hayatta para vermezdim

5 lira vermeyip arabanı ve seni çizmeleri daha mı iyi ?
  • akşam çoğaldıkları vakit polisi arayıp ihbar etsem işe yarar mı?
  • Yaramaz. Mahallecek kaç kere ihbar ettik. En az 10 kere polis geldi. Bunları arabalara doldurup gittiler. 2-3 saat sonra güle oynaya yine aynı arabalarla bunları aynı yerlerine bıraktılar. Dalga geçer gibi. Üst kademeden polis tanıdıklara bile şikayet ettik, yine olmadı Adamlar mafyadan beter. (Daha doğrusu polisler kendi içinde mafyadan beter)

Kısacası adam akıllı biri bu olayın üzerine gitmezse (ki gitmez, niye kendini yorsun) bu rezillik de bitmez.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi isimbulamadim -- 1 Aralık 2009; 9:36:38 >
  • belediye ya da valiliğin makbuzunu isteyin. veremiyorlar. polisi çağırınca da birşey yapamıyorlar. merak etmeyin kürtler çok korkak.
    bugüne kadar hep böyle yaptım hiçbirşey olmadı. o kekolara para verince arabanızı koruduklarını mı zannediyorsunuz?
    korkarsanız yolunursunuz. para verdiğiniz o kırolar PKK'lı emin olun. o para da pkk ya gidiyor.
  • @ tuintu

Yukarıdaki yazılarda arkadaşlar, polislerle ortak çalıyor diyor .
    Kime nasıl kafa tutayım, dayımız-amcamız yok ki bizim, sade vatandaşız
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.