Şimdi Ara

Caddy'e 1.0 tsi seçeneği gelmiş (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
82
Cevap
0
Favori
8.045
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • tourneo courier ile aynı fiyata sahip, satışlarda halay çeke çeke geçmesi lazım artık ford'un

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Koy bütün modellere 1.6 MPI 102'yi, fiyatı en düşük TSI'dan 5000 aşağıda tut. Bak satışlar kaça katlanıyor.
  • Gayet iyi bence. Bir de chip atarsın, canavar olur.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • spinattimyalnizliga kullanıcısına yanıt
    Ben de aynen böyle düşünüyorum, mesela golfe LPG uyumlu 1.6 hitler motoru biraz geliştirip 120 beygir civarı yapıp 1.2 veya 1.0 tsi motora göre 5-6 bin uygun koysalardı satışları katlanırdı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lojistisyen -- 14 Mayıs 2017; 1:35:23 >
  • bu 1.0 tsi hangi donanım paketi ile geliyor?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Lan ne adamlarsınız yaa. Yorumlar eğlendirdi.

Ticaride 1.0 enterasan. Bunu yükle, yaz sıcağında, yokuş vur, yanar lan bu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Legolas246 -- 14 Mayıs 2017; 9:5:17 >
  • RyzeTheAmazing kullanıcısına yanıt
    Üzerinde yaşadığın topraklar Hollanda'mı ?

• Gitmez diyenler güncelleyin şu zihninizi fistik gibi gider ama yakit degerlerinin 2-3 lt fazlasini rahat yakar hiç te ekonomik olmaz..

Sonuç olarak vw çakallik yapmasin adam gibi 1.6tdi getirsin uygun vergi dilimine sokarak satsin...

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • K.B.R.O kullanıcısına yanıt
    Hala küçük motor çekmez muhabbeti kaldı mı?

• Hsnyksr H kullanıcısına yanıt
    auto_man A kullanıcısına yanıt
    Trendline sadece

• Aile aracı olarak alanlar olabilir.Onun haricinde malzemecilere, işletmeci lere gelmez.Yeri geliyor 400-500 kg atıyoruz + 2-3 kişide arabada O yükle yokuslarda cayır cayır gavur gibi yakar.Ayrıca neden hep 102 HP?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi redbul_540 -- 14 Mayıs 2017; 11:48:52 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Anthony Hopkins

Hala küçük motor çekmez muhabbeti kaldı mı?

Fizik kanunları oldugu sürece cekmez muhabbetleri olacaktır.

• Bu haram beygir bir harika dostum

Beygir ve tork gayet yeterli,vites oranları da kısa olacaktır daha iyi olması için.Yani fiziği hesaba katmışlardır mühendisler

• quote:

Beygir ve tork gayet yeterli,vites oranları da kısa olacaktır daha iyi olması için.Yani fiziği hesaba katmışlardır mühendisler

Beygir ? Tork ? Kısa vites oranları ?

Boş agırlıgı 1500 kilo olan ticari için mi ? Hahah bence herkes bildigi konuda konussun,digerlerine karısmasın.

Firmanın amacı da tüketiciye mükemmeli sunmak zaten. Planlı eskitme, aşırı besleme fındık motorlar, bircogunun yag eksiltmesi vs vs beyinler yanmasın daha.

Evet 1.0 cok iyi harika. Ne de olsa haram beygirleri var. Onlar yeter.

Evet beğenemediniz galiba motoru yürüten onlar çünkü...

Dikkat edersen dayanıklılık ve yakıt hakkında bir şey yazmadım ben nereden getirdiysen konuyu oraya..Ben senin gitmeme kısmına cevap getirdim.1.4 tsi 150 de gitmiyordur size göre o zaman 0-100 leri 8 saniye ne de olsa.

Hemen arayalım vw yi iptal etsinler.

• quote:

Dikkat edersen dayanıklılık ve yakıt hakkında bir şey yazmadım ben nereden getirdiysen konuyu oraya..Ben senin gitmeme kısmına cevap getirdim.1.4 tsi 150 de gitmiyordur size göre o zaman 0-100 leri 8 saniye ne de olsa.

Nereden mi getirdim ? Bos agirlik 1500 kilo. 4 kisilik bir aile. Minimum ortalama 250. Eder sana 1750. Daha yük falan da koymadık. Ani hızlanmalar,yokuslarda gitmesi icin basmalar. Bunlar hep performans arayısları sana göre. Sonucunda da yag eskiltmeler,turbo patlamaları. Yani dayanıklılıktan eser yok.

Hepsi birbiriyle dogru orantılı. Motor hacmi, beygir,tork, agirlik.

Evet 0 100 leri 8 saniye ama alayı yag eksiltiyor. Millet gti larda bagajlarında yag bidonları tasıyordu. Hersey performans degil,komple bir bütün olmak.

Performans demissinde 1.0 motorda 0 100 u 11.3 saniye olan motora performanslı diyorsan konusacak daha fazla birsey yok.

Son olarakta ticaride beygire bakılmaz. Motor hacmine bakılır. Önemli olan hacim.Otomobil degil bu beygirine torkuna bakasın. Yine kendi markasının niye 1.6 102 ve 2.0 102 beygir motorları var.

Ögrenelim ondan sonra yazalım diyoruz ama klavyesine guvenen yazıyor mubarek

Daha yazmaya gerek duymuyorum. Ne diyorsan o olsun

• quote:

Orijinalden alıntı: K.B.R.O

quote:

Nereden mi getirdim ? Bos agirlik 1500 kilo. 4 kisilik bir aile. Minimum ortalama 250. Eder sana 1750. Daha yük falan da koymadık. Ani hızlanmalar,yokuslarda gitmesi icin basmalar. Bunlar hep performans arayısları sana göre. Sonucunda da yag eskiltmeler,turbo patlamaları. Yani dayanıklılıktan eser yok.

Hepsi birbiriyle dogru orantılı. Motor hacmi, beygir,tork, agirlik.

Evet 0 100 leri 8 saniye ama alayı yag eksiltiyor. Millet gti larda bagajlarında yag bidonları tasıyordu. Hersey performans degil,komple bir bütün olmak.

Performans demissinde 1.0 motorda 0 100 u 11.3 saniye olan motora performanslı diyorsan konusacak daha fazla birsey yok.

Son olarakta ticaride beygire bakılmaz. Motor hacmine bakılır. Önemli olan hacim.Otomobil degil bu beygirine torkuna bakasın. Yine kendi markasının niye 1.6 102 ve 2.0 102 beygir motorları var.

Ögrenelim ondan sonra yazalım diyoruz ama klavyesine guvenen yazıyor mubarek

Daha yazmaya gerek duymuyorum. Ne diyorsan o olsun

Ben motor zaten dayanıklı olur demedim,yakıtında fabrika verilerinden gerçekçi olarak en az yüzde 50 civarı fazla olacağını biliyorum.Motor hacmi kısmı da olayı dayanıklılığa getiriyor.

Bir motor 100 beygir güç uretsin isterse 5 litre isterse 1 litre olsun beygir ve tork grafiği altında kalan alanlar da eşitse tıpatıp aynı performansı gösterir ağırlık ve diger faktörler aynıysa..O kadar konu açıldı bana diyeceğinize açın biraz kendiniz okuyun bilgi sahibi olursunuz.

Çekmez derken neye göre çekmez?1.5 dci 85 beygir kangoo muzla yokuşlarda sıkıntı yaşamıyorduk yüklüyken de.Bu araç eminim çok daha iyi performans gösterecektir.Dayanıklılığı hakkında benzer düşünüyoruz ama,özellikle de yüklü kullanılacaksa araç ömrü kısalabilir,ama ÇEKER.

• Demek ki vw dizel olayını 4-5 sene rafa kaldırdı. Ticariye bile 1.0 tsi.

• quote:

Orijinalden alıntı: lojistisyen

Ben de aynen böyle düşünüyorum, mesela golfe LPG uyumlu 1.6 hitler motoru biraz geliştirip 120 beygir civarı yapıp 1.2 veya 1.0 tsi motora göre 5-6 bin uygun koysalardı satışları katlanırdı.

Şu lpg kafasından bir çık artık!,Lpg nedir ya,yemek pişirilen yakıtla araba mı kullanılır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi E.R.W. -- 14 Mayıs 2017; 16:40:19 >
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.