Şimdi Ara

Caddy'e 1.0 tsi seçeneği gelmiş (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
82
Cevap
0
Favori
8.047
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: E.R.W.

quote:

Orijinalden alıntı: lojistisyen

Ben de aynen böyle düşünüyorum, mesela golfe LPG uyumlu 1.6 hitler motoru biraz geliştirip 120 beygir civarı yapıp 1.2 veya 1.0 tsi motora göre 5-6 bin uygun koysalardı satışları katlanırdı.

Şu lpg kafasından bir çık artık!,Lpg nedir ya,yemek pişirilen yakıtla araba mı kullanılır.

Benzin paramı sen ver çıkayım. Çok da güzel kullanılıyor, litresi de 2.3 lira miss. Arada motor üstünde gözleme falan da yapıyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lojistisyen -- 14 Mayıs 2017; 16:41:38 >
  • lojistisyen kullanıcısına yanıt
    Çağdışı atmosferiklerden kurtulup,turbo beslemeli bir motora geç yakıt paran çıkar zaten.
  • E.R.W. kullanıcısına yanıt
    Ben tsi motorlu araç alsam da lpg takarım, rahat ol sen

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lojistisyen -- 14 Mayıs 2017; 16:43:34 >
    Hayırdır geri kafa falan, mantıklı konuşacaksan eyvallah, yoksa uzatmanın anlamı yok. Adam yemek pişirilen yakıtla araba mı kullanılır diyor, ama geri kafalı ben oluyorum.
  • Sırf dizel diye almayan aile babaları için güzel bence.
    Ya şimdi beni konuşturma sen şimdi lpgyi çevreci olduğun için mi kullanıyorsun yoksa ucuz olduğu için mi?bana bunun cevabını ver.
    Yukarıda litresi 2.3 tl dediğime göre ?
    O zaman modern ayaklarına yatmayın,hollanda ile japonya ile 3.sınıf bir ülkeyi kıyaslamayın.Lpg 3.5 lira olsa hiçbiriniz lpgye dönüp bakmazsınız.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi E.R.W. -- 14 Mayıs 2017; 18:4:47 >
    Ben çevreyle ilgili birşey demedim ki, kendi kendine kurup duruyorsun, sıkıntın nedir anlamadım. Ayrıca şu an lpg 2.30 dan alıyorum, 3.5 olursa benzin de 7.5 lira olur zaten.
  • çok mantıksız bir motor olmuş ticari için
  • Yokuşlarda kalkmaz bu araç daha önce golf 1.2tsi golf vardı yokuşlarda kalkmıyordu araç resmen birazda dolu olunca sıkıcı oluyordu. Yokuşlarda hızı düşmez tabi turbo gayet iyi yürütür ama.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Master_Evil

çok mantıksız bir motor olmuş ticari için

koltuklu aracı kaç kişi ticaret için kullanıyor ki? Bu 1.0 tsi Aileler alsın diye konulmuş bir seçenek.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: murat425

Yokuşlarda kalkmaz bu araç daha önce golf 1.2tsi golf vardı yokuşlarda kalkmıyordu araç resmen birazda dolu olunca sıkıcı oluyordu. Yokuşlarda hızı düşmez tabi turbo gayet iyi yürütür ama.

Yokuşlarda kalkmayan araçlar 1.6 atmosferik tüplüler.Gayetde güzel kalkıyor.Turbo devreye girdimi uçup gidiyor.
  • Bu motorun tek amacı kdv planlaması yapacak cingöz müşterilerin doğuştan talebidir. Akaryakıt istasyonlarından mazot için fiş alamazsınız ama benzin için mümkün. Çünkü benzinli aracı olan kişi çok yüksek ihtimal bireysel müşteridir ve fiş aramaz. Sürekli alışveriş yapan müşterileri bilen pompacı da bu fişleri satar. Benzinli ticari araca aylık 15 bin liralık fiş toplayarak 2700 tl civarı kdv ödemekten kurtulursunuz. Bunun da 3 te birini pompacı/petrolcüyle paylaşırsınız.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 1.2 benzinli doblo'nun ruhu hala yaşıyor caddy'ye kaçmış

• aracıyla ağır yük değilde servis bakım işlerine giden firmalar için uygun olabilir. kutu taşır koli taşır müşteriye bakıma giden oradan alınan arızalı parçalar alınır taşınır herkese tork manyağı araba şart değil ama 175nm tork ile taşınacak tonaj belli. evlere servise bakıma giden karton kutu koli vs filanca üniteyi alıp biryerden biryere taşıyan kişiler firmalar için uygun olabilir.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: murat425

Yokuşlarda kalkmaz bu araç daha önce golf 1.2tsi golf vardı yokuşlarda kalkmıyordu araç resmen birazda dolu olunca sıkıcı oluyordu. Yokuşlarda hızı düşmez tabi turbo gayet iyi yürütür ama.

Ben Golf ve Leon kullandım ikisi de 1.2tsi motordu iyi gidiyorlar ama yokuşlarda kalkış zor oluyordu bende bıraktıkları izlenim böyle ki 1.0 motor 1500kg ile daha da zor kalkar.

• Günaydın

Vergilendirme adaletsizliği yüzünden bu motorla caddy ülkemizde satılacak gibime geliyor

Sonuçta formula yarısı yapılmayacak hafif yüklerde ve aileler için hafta sonu g SMS'ler için ideal olabilir Doblo Kangoo ford alternatif fakat hiçbirinde vw kalitesi yok gelsin bakalım testleri görelim durum nedir anlayalım

• Sahibinden sitesine düşmüş araç, trendline donanım ama benim bildiğim trendline'da ekran vardı, bunda yok. Fiyat gerçekten uygun.

https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-minivan-panelvan-volkswagen-2017-w-caddy-1.0-tsi-trendline-benzinli-manuel-sifirr-102-bg-445843201/detay
  • quote:

Orijinalden alıntı: lojistisyen

Sahibinden sitesine düşmüş araç, trendline donanım ama benim bildiğim trendline'da ekran vardı, bunda yok. Fiyat gerçekten uygun.

https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-minivan-panelvan-volkswagen-2017-w-caddy-1.0-tsi-trendline-benzinli-manuel-sifirr-102-bg-445843201/detay

Gerçekten güzel gözüküyor. Bu fiyata mantıklı.

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.