Bildirim
CADDY İLE BİR DEPO MAZOT İLE EN FAZLA KAÇ KM YOL YAPTINIZ ?
Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü

Giriş
-
kardeş ben şehirler arası yolda 1135 km lamba yanana kadar yaptım.Ama o gün sırf ne kadar yol yapar hesabıyla gittim. Şu ana kadar hiçbir problem yaşamadım iki senedir binicisiyim. Fakat kim ne derse desin özellikle kışın euro diesel yani benzerlerini (ince yakıt) kullanma. kesinlikle su oranı fazla, geçen kış yakıt filtresi euro yakıttan dolayı şişti. yolda bırakmadı ama servise gidene kadarda sağlıklı bir gaz yemedi. o günden sonra bi ustanın tavsiyesiyle normal dizele döndüm.performans arttı (belki komik gelecek ama) ve yakıttada tasarruf sağladı. problem denirse başıma gelen tek problem bu. -
bende ford connect aracıma opet ve total den euro yakıt alıyorum ama araç ikikez filitresi su ikaz ışığı yandı ikisindede suyu serviste temizlediler kaliteli yakıtta böle oluyo anlamadım gitti -
ben caddy ile 1000-1050km yi gördüm bir epo ile ş.arasında. çok sakin kullanmadım yani.
aracım 2005 model ve şuan 42bin kmde ve hiçbir sournla karşılaşmadım. ara ara eurodizel ve normal dizel kullanıyorum daha çok normal kullanıyorum ama hiçbir sorunum olmadı yakıtla lgili. -
normal dizel kullanmak lazım o zaman -
bp ultimate ile diğer eurodizellere göre en az 70 80 km fazla yol yapıyor.bizzat kendimiz kullanıyoruz,deneyin mutlaka.ama normal dizel kullansak nasıl olur diye düşünüyorum.vw serviste sakın haa dediler,çekiniyorum o yüzden. -
Arakdaslar vw servislerinin onerisi Euro dizel sonuçta kukurt oranı daha az su çıkıyor diyen arkadaslar valla ben Euro kullanıyorum ve hiçbir sorunum yok T5 aracımda -
1150 KM GİTTİM ÇOK DİKKATLİ KULLANIMLA BİRLİKTE
YANLIZ YOL BİLGİSAYARINDA GİDİLECİLECEK YOL 30 KM YAZIYORDU
BİR DE SORMAK İSTEDİĞİM BİR ŞEY VAR YOL BİLGİSAYARINDAKİ
BİRİM 5KM YAPILABİLİYORMU BENDE 10 AR 10AR DÜŞÜYOR 10 AR 10AR YÜKSELİYOR DAHA HASSAS OLMASI AÇISINDAN 5KM OLARAK YAZSA ÇOKİYİ OLUR -
quote:
Orjinalden alıntı: Halim7889
1150 KM GİTTİM ÇOK DİKKATLİ KULLANIMLA BİRLİKTE
YANLIZ YOL BİLGİSAYARINDA GİDİLECİLECEK YOL 30 KM YAZIYORDU
BİR DE SORMAK İSTEDİĞİM BİR ŞEY VAR YOL BİLGİSAYARINDAKİ
BİRİM 5KM YAPILABİLİYORMU BENDE 10 AR 10AR DÜŞÜYOR 10 AR 10AR YÜKSELİYOR DAHA HASSAS OLMASI AÇISINDAN 5KM OLARAK YAZSA ÇOKİYİ OLUR
arkadaşım birim hız 5 er 5 er ayarlanabiliyor.ben alalı 1 ay kadar oldu.bende böyle.servisle bi görüş istersen.
yakıt şehirlerarasında sakin kullanımda 1100 km kadar yapabiliyorum. -
DİKKATLİ KULLANIN EN AZ 1100 KM ŞEHİR DIŞINDA
950-1000 KM ŞEHİR İÇİNDE GİDER
BENZİNLİ ARABA KULLANANLAR ŞAŞIRMASIN -
kapadokyalı kardeşim hemşeriyiz nerdensin sölede belki buluşma imkanımzı olur bende caddy alcam banada biraz tavsiye edersin avatajlarını gösterirsin olmazmı bu ayrıntılar beni olumklu yönde sürükledi bee caddy ile bi depğo 1100 km çok güzel yaa
neyse kapadokyalı kardeş yerini belirtte buluşalım yaa
==yakamoz_253@hotmail.com== ekleyebilrsin konuşalım -
ş.içinde 950-1000 diyen arkadaş cidiimi hayır bu kadarda sallama bizdeki caddy rus yapımımı? -
SENİN CADDY RUS YAPIMI MI HİNDİSTAN YAPIMI MI BİLMİYORUM AMA BENDEKİ ALAMN MALI, BİR DEPO MAZOT İLE 950 KMNİN ALTINDA GİDİYROSAN ŞEHİR İÇİNDE SEN YA CADDY!İ GTİ GİBİ KULLANIYORSUN YA DA ARABA KULLANMAKTAN HABERİN YOK, DEMEK Kİ ARADA MUAZZAM BİR KULLANIM FARKI VAR AMA SORUN DEĞİL BİR DEPO MAZOTU BENDE İSTERSEM 400 KM DE BİTİREBİLİRİM SEN DÜZGÜN KULLAN 950 KM GİT YOK BEN SERİ KULLANICAM DİYORSAN 750 KM GİDERSİN
quote:
Orjinalden alıntı: slleey
ş.içinde 950-1000 diyen arkadaş cidiimi hayır bu kadarda sallama bizdeki caddy rus yapımımı?
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X