Arkadaşlar bizim caddylerde jbl markases sistemi mevcut haberiniz olsun.
jbl mi valla ben ön kapılardaki hoparlörleri patlattım, patlayan kapılardaki hoparlörlerde gayet güzelmiş, çıkarttım oralara uygun stereo anfiye bağlanabilen copenant türü 2adet koydurdum, arka bagajada 1 adet kabinli kicker L7 40cm.lik subwoofer koydurdum, aracın tavanı yırtılacakmış gibi oluyor, caddy türü araçlarda ses mükemmel akustik tutuyor tavsiye olunur.
İzmir 'deyim 2005 caddy var ve oto teyp'in cd si bozuldu. Sonra araç kapalıyken bile elektrik kaçağı yaptığını farkettik ve teyp'i hepten aküden ayırdım. Yetkili servis ilgilenmiyor ve arızayı yapacak adres arıyorum. Ayrıca arkaya hoparlörler koymayı hep istemiştim. Bu işleri yapan bildiğiniz bir yer var mı izmirde ?
quote:
Orijinalden alıntı: cemal1982
jbl mi valla ben ön kapılardaki hoparlörleri patlattım, patlayan kapılardaki hoparlörlerde gayet güzelmiş, çıkarttım oralara uygun stereo anfiye bağlanabilen copenant türü 2adet koydurdum, arka bagajada 1 adet kabinli kicker L7 40cm.lik subwoofer koydurdum, aracın tavanı yırtılacakmış gibi oluyor, caddy türü araçlarda ses mükemmel akustik tutuyor tavsiye olunur.