Şimdi Ara

Caddy Ses Sistemi!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
1.315
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar bizim caddylerde jbl marka ses sistemi mevcut haberiniz olsun.

• jbl mi valla ben ön kapılardaki hoparlörleri patlattım, patlayan kapılardaki hoparlörlerde gayet güzelmiş, çıkarttım oralara uygun stereo anfiye bağlanabilen copenant türü 2adet koydurdum, arka bagajada 1 adet kabinli kicker L7 40cm.lik subwoofer koydurdum, aracın tavanı yırtılacakmış gibi oluyor, caddy türü araçlarda ses mükemmel akustik tutuyor tavsiye olunur.
  • İzmir 'deyim 2005 caddy var ve oto teyp'in cd si bozuldu. Sonra araç kapalıyken bile elektrik kaçağı yaptığını farkettik ve teyp'i hepten aküden ayırdım. Yetkili servis ilgilenmiyor ve arızayı yapacak adres arıyorum. Ayrıca arkaya hoparlörler koymayı hep istemiştim. Bu işleri yapan bildiğiniz bir yer var mı izmirde ?

quote:

Orijinalden alıntı: cemal1982

jbl mi valla ben ön kapılardaki hoparlörleri patlattım, patlayan kapılardaki hoparlörlerde gayet güzelmiş, çıkarttım oralara uygun stereo anfiye bağlanabilen copenant türü 2adet koydurdum, arka bagajada 1 adet kabinli kicker L7 40cm.lik subwoofer koydurdum, aracın tavanı yırtılacakmış gibi oluyor, caddy türü araçlarda ses mükemmel akustik tutuyor tavsiye olunur.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    2010 YENİ DOBLO SES SİSTEMİ
    14 yıl önce açıldı
    Ses sistemi
    9 ay önce açıldı
    Peugeot 301 ses sistemi
    geçen ay açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.