Şimdi Ara

Caddy yol tutuşu nasıldır ? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
59
Cevap
2
Favori
3.864
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Hocam yaprak yay var bu araclarda normalde tek yaprak yay vardi suanki caddylere cift yaprak yay kullanmislar yani bildigin yuk arabasi gibi transitlerde falan cift makas oluyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: sinoplu

Hocam yaprak yay var bu araclarda normalde tek yaprak yay vardi suanki caddylere cift yaprak yay kullanmislar yani bildigin yuk arabasi gibi transitlerde falan cift makas oluyor

hocam eminmisiniz cift yaprak daha mi konforsuz.Bu araci kullananlar öve öve bitiremiyor.

• quote:

Doğru. Baktım.

Bu kadar az olmasına şaşırdım o yüzden sordum. Pikaplarda 4-5 adet ve hatta daha fazlası olabiliyor.

Bu mesela 2007 model caddy''nin yaprak yayı. Bir adet var.

Caddy yol tutuşu nasıldır ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sarkihalindekal -- 21 Kasım 2017; 0:2:49 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Lego95

Yıl 2017 makas nedir . Doblo-Connect-Kangoo hepsi güncel ve güzel araçlar. Sene 2003 te çıkmış Caddy'i 2015 model diye alma arkada oturanlar için açırı konforsuz

arkada yolculuk yaptiniz mi nasildi ?

• quote:

Orijinalden alıntı: sarkihalindekal

quote:

Doğru. Baktım.

Bu kadar az olmasına şaşırdım o yüzden sordum. Pikaplarda 4-5 adet ve hatta daha fazlası olabiliyor.

hocam bu cift makas dediginiz şeye ragmen bu aracin yol tutusunun bazi bineklerden dahi iyi oldugu söyleniyor

• quote:

Orijinalden alıntı: ceazr27

quote:

hocam eminmisiniz cift yaprak daha mi konforsuz.Bu araci kullananlar öve öve bitiremiyor.

Çift olması daha fazla yük kapasitesi kazandığı anlamına gelir. Ama yol tutuş ve konfordan ödün vererek...

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: sarkihalindekal

quote:

Doğru. Baktım.

hocam bu cift makas dediginiz şeye ragmen bu aracin yol tutusunun bazi bineklerden dahi iyi oldugu söyleniyor

Çok çok kötü yol tutuşa sahip olanlardan daha iyi olabilir ona birşey diyemem. Ama otomobillerle içli dışlı olan biri yaprak yayın ne getirip ne götürdüğünü gözü kapalı bilir. 15 yıldır pikap kullanıyorum. Yaprak yay nedir iyi bilirim. İyi yol tutuyor diyenlere bakma. Ha B segmenti araçlardan iyi yol tutuyor olabilir. Hatta C segmenti olupta kötü yol tutan otomobillerden de iyi olabilir. Ama dediğim gibi anca kötünün içinde iyi olur. Sizin beklentiniz önemli, biz ne kadar konuşsak da boş aslında. Bir test edin derim. Bilhassa frekansların fazla olduğu, bozuk zeminin olduğu yollarda kullanın bakın. Tatmin ediyorsa sorun yoktur ama viraja hızlı girerim, bağımsız süspansiyonlu aracı virajda geçerim diye beklentiye girmeyin. Hayatınızdan bile olabilirsiniz...

• sarkihalindekal kullanıcısına yanıt
    peki bu cift makas olayi ne zamandan beri kullaniliyor.

• quote:

peki bu cift makas olayi ne zamandan beri kullaniliyor.

O konudan sinoplu söz etti. Ona danışırsanız daha doğru olur.

• ceazr27 C kullanıcısına yanıt
    2015 sonrasi yeni kasalar cift makasli

• quote:

2015 sonrasi yeni kasalar cift makasli

Bu cok konforsuzluk saglar mi eski connect gibi kütuk degildir inşallah.

• ceazr27 C kullanıcısına yanıt
    On taraf rahat fakat arka taraf rahat degil

• Burada hayatında bu araçtan kullanmamış insanların yorumlarını ve diğer yorumları kafanızdan silin atın. Berlingo, kangoo, kesinlikle alınacak arabalar değil. Şuan sanki partner çok mu ucuz? 80 bin lira para istiyorlar. 10 bin daha koyarsınız Caddy alırsınız. 90 bin liraya Caddy almak ? Çılgınlık olması gerek. Biz 2005-2008-2012-2017 model olarak bu araçtan kullandık. Şuanda kullanıyoruz. Taş gibi plastiği vardır tık ses gelmez(di). Kesinlikle arkası dahil otomobil konforunu pek aratmıyor(du). Hocam buraya mühendis gibi, bir markanın saçma sapan fanatiği insanlar gibi bir çok şey yazmaya gerek yok. Ben 2017 model olanından hiç memnun değilim, konu açtım hatta buraya. Arkaları çift makaslı fakat bizim aldığımızdan sonra bir çoğu tek makaslı. Bu çift makasta arada bir de takoz var. Her çukurdan geçtiğinizde arabanın içinde davul çalıyorlar gibi. Araç ticari olduğu için 120-130 km hızlarda ben başarılı olduğunu düşünüyorum. Çakallar 2.0tdi motora da 102 hp koymuşlar fakat baya iyi gidiyor. Ben chip olayını yaptırdım 124 bg falan sanırım şuan. Eğer ticari düşünüyorsanız beklentiniz yüksekse diğer markalarda hayal kırıklığına uğrayabilirsiniz ki caddy'i burada soruyorsanız beklentiniz de yüksektir. Fakat konfor istiyorsanız, sese karşı duyarlılığınız varsa kesinlikle bu aracı almayın. Veya eğilin makaslarına bakın tek makas olanı alın. Biz 2012 yi sattığımıza pişman olduk. Bence bir Ford ile test sürüşü yapın derim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dukeee -- 21 Kasım 2017; 1:7:45 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Dukeee

Burada hayatında bu araçtan kullanmamış insanların yorumlarını ve diğer yorumları kafanızdan silin atın. Berlingo, kangoo, kesinlikle alınacak arabalar değil. Şuan sanki partner çok mu ucuz? 80 bin lira para istiyorlar. 10 bin daha koyarsınız Caddy alırsınız. 90 bin liraya Caddy almak ? Çılgınlık olması gerek. Biz 2005-2008-2012-2017 model olarak bu araçtan kullandık. Şuanda kullanıyoruz. Taş gibi plastiği vardır tık ses gelmez(di). Kesinlikle arkası dahil otomobil konforunu pek aratmıyor(du). Hocam buraya mühendis gibi, bir markanın saçma sapan fanatiği insanlar gibi bir çok şey yazmaya gerek yok. Ben 2017 model olanından hiç memnun değilim, konu açtım hatta buraya. Arkaları çift makaslı fakat bizim aldığımızdan sonra bir çoğu tek makaslı. Bu çift makasta arada bir de takoz var. Her çukurdan geçtiğinizde arabanın içinde davul çalıyorlar gibi. Araç ticari olduğu için 120-130 km hızlarda ben başarılı olduğunu düşünüyorum. Çakallar 2.0tdi motora da 102 hp koymuşlar fakat baya iyi gidiyor. Ben chip olayını yaptırdım 124 bg falan sanırım şuan. Eğer ticari düşünüyorsanız beklentiniz yüksekse diğer markalarda hayal kırıklığına uğrayabilirsiniz ki caddy'i burada soruyorsanız beklentiniz de yüksektir. Fakat konfor istiyorsanız, sese karşı duyarlılığınız varsa kesinlikle bu aracı almayın. Veya eğilin makaslarına bakın tek makas olanı alın. Biz 2012 yi sattığımıza pişman olduk. Bence bir Ford ile test sürüşü yapın derim.

Hocam objektif bir yorum olmuş.Arac ruzgarli havada saga sola atiyor mu kendini.Yani altindan kayacakmiş gibi.Fluencede oyle bir sorun vardi.Su cift makas olayi can sıkıcı.Cok farkettiriyor mu 2016dan sonraki araclarda mi var acaba.Bide Arac size güven veriyor mu ?

• 2014 model dsg confortline dizel kullanıyorum.

bi kac yorum okudum .hemen makas a giydirmişler.ustelik caddy kullanmayanlar yorum yapanlar cogunlukta.

caddy bir ticari aractir.ticari arac da makas cok iş goruyor.taşınan eşyaların savrulmasını önleyen bir sistemdir.bu bi aile aracı degildir ama konforu aile aracına cok yakındır.bizim milletimiz istiyorki hem makas olmasın hemde ticari olsun.oldu başka? almanlar ozellikle makas konusunda cok acıklayici mesajlar yayinlandi ama bizim milletimiz anlamadı.bizim icin caddy piknik araci.arkadaki mal savrulsa sallansa da olur mantıgında.

caddy piyasadaki en konforlu aile iicin kullanılacaksa en kullanılacak arac tır.ama asla bi c sınıfı binek arac konforu olmaz.
    benim icin - si rüzgarda yüksek oldugu icin biraz savruluyor.diğer - si de cok vergi aliyorlar bu araclardan bunların dişında bic bir şikayetim yok.uzun yolda dsg ile cok mutluyum.5.3 e kadar yuklu aracda yakıtım düşüyor.rampada hele c sınıf aracları dsg ile tokatlamak ayrı bi guzel.dsg bildigin yardırıyor adı gibi kedi gibi cıkıyor rampaları.

• quote:

Orijinalden alıntı: hsngencer

2014 model dsg confortline dizel kullanıyorum.

bi kac yorum okudum .hemen makas a giydirmişler.ustelik caddy kullanmayanlar yorum yapanlar cogunlukta.

caddy bir ticari aractir.ticari arac da makas cok iş goruyor.taşınan eşyaların savrulmasını önleyen bir sistemdir.bu bi aile aracı degildir ama konforu aile aracına cok yakındır.bizim milletimiz istiyorki hem makas olmasın hemde ticari olsun.oldu başka? almanlar ozellikle makas konusunda cok acıklayici mesajlar yayinlandi ama bizim milletimiz anlamadı.bizim icin caddy piknik araci.arkadaki mal savrulsa sallansa da olur mantıgında.

caddy piyasadaki en konforlu aile iicin kullanılacaksa en kullanılacak arac tır.ama asla bi c sınıfı binek arac konforu olmaz.
    benim icin - si rüzgarda yüksek oldugu icin biraz savruluyor.diğer - si de cok vergi aliyorlar bu araclardan bunların dişında bic bir şikayetim yok.uzun yolda dsg ile cok mutluyum.5.3 e kadar yuklu aracda yakıtım düşüyor.rampada hele c sınıf aracları dsg ile tokatlamak ayrı bi guzel.dsg bildigin yardırıyor adı gibi kedi gibi cıkıyor rampaları.

valla yazayım diye oturdum baktım çok güzel yazmışsın. bıraktım :) eline koluna sağlık.

Bu arada Caddy'lerde ESP standart

• quote:

Orijinalden alıntı: mrtem

quote:

Orijinalden alıntı: hsngencer

2014 model dsg confortline dizel kullanıyorum.

valla yazayım diye oturdum baktım çok güzel yazmışsın. bıraktım :) eline koluna sağlık.

Bu arada Caddy'lerde ESP standart

hocam daha anlatıcak cok şey varda bu forumda olmaz bu işler.ben bu forumda daica nin caddy den iyi oldugunu söyleyen adama laf yetiştiremedim.pes ettim.onun icin parası olan guzeline biner parası olmayan dışardan kötüler kakalar.bu işler in yeri burası değil.bizim milletimiz arabaya binince 1 ego tavan yapıyor.canavarlaşıyor. birde arabasi kimse kötü demiyor hep dışardaki adamın aracına laf atiyor. hocam ben bu forumda vw arac binene sürene yol vermiyorum onune kırıyorum kaza yapsın diyeni gordum.avm lerde gizli gizli cizenler silecegini bukenler varmiş.ohooooo

• Ticari katagorisinde en iyilerden biridir, dandik bineklerden de iyidir. Ama sonuçta ticari yani öyle extrem bir yol tutuşu yok tabiki
  • Bir sefer bana 2006 Hyundai minibüsü verdiler istanbuldan çankırıya git gel dedi babam, gitmeye çalıştım, gece tırlar kamyonlar arasında h100 minibüs çok sallanıyor arabayı gezdiriyor şerit değiştirtiyor, doğru düzgün gidebilmek için direksiyonu sağa sola destek vererek denegelemeye çalışarak ecel terleri dökerek gittim geldim, bu arabanın lastikleri rot balansınıda kendim kontrol ettim düzgündü, benim caddy lede defalarca gitmiştim hiç böyle bir sallanma gezme olmamıştı, hidrolik debriyaj olmadığı için ağırdı, ayağı yoruyordu okadar.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Cnayqer

Ticari katagorisinde en iyilerden biridir, dandik bineklerden de iyidir. Ama sonuçta ticari yani öyle extrem bir yol tutuşu yok tabiki

ben 30 yıllık rot balans ustasıyım, 98 caddy de ki yol tutuş hiç bir arabada yoktu,
    buna etken, sağlam ağır şasi, sağlam makas sistemi, her makas aynı değildir, 1.9 motor basık ön, 175 65 14 agilis michelin lastikler, 165 65 14 michelin de taktım son 2 yıl, aynen yol tutuş iyiydi,
    10 yılda ben bu arabayla kaza yapmadım.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.