Şimdi Ara

CADENCE 650.1 (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
48
Cevap
0
Favori
776
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Bence ön camına bir şey takıp da güzelim kalem hassasiyetini bozmanıza gerek yok. Kadınlar gibi çantaya falan atmadıktan sonra ki o şekilde de kullanılsa çizilmiyor artık çok geliştirdiler. Sadece arkası için tamperli bir cam filmi ile iş çözülür. Hangi kılıfı alırsanız alın güzelim tasarım harikası telefon mahvoluyor.
  • Arkadaşlar telefonu kutusundan çıkarıp %100 şarj ettiğimde ne şarj aleti ne telefon ısınmıştı. İkisi de buz gibiydi. Fakat dün gece şarja taktım ve yine dolduğunda çıkarayım dedim. Hem şarj aleti hem de telefon çok sıcaktı. Arkadaşımda note 4 var ve onda da bazen böyle oluyormuş. Usbyi sağa doğru bastırdığında ısınmıyor ama diğer türlü ısınıyor gibi bir şey söyledi. Bu pek mantıklı gelmedi ama benim sormak istediğim sizde de ısınıyor mu telefon şarjdayken? Isınıyorsa neden olabilir? Telefonu şarja takarken parlaklık en düşük seviyede ve her şey kapalı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: alikara123

Arkadaşlar telefonu kutusundan çıkarıp %100 şarj ettiğimde ne şarj aleti ne telefon ısınmıştı. İkisi de buz gibiydi. Fakat dün gece şarja taktım ve yine dolduğunda çıkarayım dedim. Hem şarj aleti hem de telefon çok sıcaktı. Arkadaşımda note 4 var ve onda da bazen böyle oluyormuş. Usbyi sağa doğru bastırdığında ısınmıyor ama diğer türlü ısınıyor gibi bir şey söyledi. Bu pek mantıklı gelmedi ama benim sormak istediğim sizde de ısınıyor mu telefon şarjdayken? Isınıyorsa neden olabilir? Telefonu şarja takarken parlaklık en düşük seviyede ve her şey kapalı.

Bnm sarj aletinin ucu isiniyor teldede hafif isinma var
  • Beyler Note 5 in mah değeri Note 4 den düşük bildiğim kadarıyla peki bu durum ne anlama geliyor,bildiğin mah azaltılmış mı yoksa yeni bir teknoloji vesaire ile ekran süresi daha ileri taşındığı için mi bu yola başvurulmuş?
  • arkadaşlar merhaba cihazımı sonunda aldım. saat 10 dan beri ara sıra kurcalıyorum %15 sarjla gelmişti şuan %5 e düştü.genel izlenimim çok iyi bir alet.bu arada cihaz aktifleştikten sonra güncelleme geldi.yüklemelimiyim, pil tüketimine olumsuz etkisi olurmu
  • Hocam bu verus crystal iyi guzelde cok zor takmasi cikarmasi cihaza zarar vermesin ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam bu verus crystal iyi guzelde cok zor takmasi cikarmasi telefona zarar vermesin ?

Edit: forum iyice sacmaladi note 5 konusuna yaziyorum buraya atiyo

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Knock Code -- 18 Eylül 2015; 19:56:18 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • İyi de bu Cadence amfiler hep çakma fason merdiven altı. Umarım ucuza almışsındır.
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.