Şimdi Ara

CADILAR BAYRAMI SAÇMALIĞI

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
14
Cevap
0
Favori
186
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Cadılar Bayramı, her sene 31 Ekim'de kutlanan, öncelikle Pagan ve sonrasında Hristiyan kökleri olmasına rağmen günümüzde seküler bir kutlama halini almış bayram. Çocukların, genellikle korkunç kostümler giyerek, kapı kapı dolaşıp şekerleme ve harçlık topladığı bir bayramdır. Diğer Cadılar Bayramı kutlamalarında yapılan etkinlikler arasında maskeli balolar, balkabağından fener oyma, korku filmi seansları ve perili olduğuna inanılan evlere düzenlenen geziler sayılabilir.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• CADILAR BAYRAMIN hayirlara vesile olsun kardesim daha nice bayramlara inseAllah

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mchief -- 1 Kasım 2022; 10:57:38 >
  • mchief M kullanıcısına yanıt

Batıl bayramların İslam diniyle hiç bir alakası yoktur

• Kardesim neden sacmalik diyorsun, inanclara saygin yok mu? Ben belki cinlere perilere inaniyorum, cadilara inaniyorum, bunlari kutlamanin nesi sacma?

• Sorun yok biz Müslümanlar olarak cinlere inanıyoruz ama dünyada ne peri var ne hortlak ne hayalet ne de cadı

• Cinlerin perilerin hortlaklarin olmadigina dair kanitin nedir?

Cinler var diğer saydığın hayal ürünü saçmalıklar yok bu arada kanıtım Kur'anı Kerim

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Yılbaşı etkinlik
    geçen ay açıldı
    Kurban Bayramı Tatil oluyorsa
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • saçmalık olan nedir? insanlar sırf saçma sapan giyinip eğlenmek için bu günü bahane ediyolar. saçma sapan giyinmenin anormal karşılanmasıdığı bir günün varılması cidden eğlenceli oluyo. kimsenin bayram kutladığı yok. eğer bayram adı altında kutlanıyor olsaydı da "inanmıyorsan bile saygı göster" demek zorundayım.

saçmalık olan birşey yok ama bizim sözde dincilere kalsa kendi inançları dışındaki tüm herşey saçmalık.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 01001101 kullanıcısına yanıt

Ama bu günün ismi dünyada olmayan ve hayal ürünü olan cadılardan geliyor üstelik ismide bayram

• Yotundaşi kullanıcısına yanıt

nasıl yok? arabistanda niye kutlandı madem?

• Yotundaşi kullanıcısına yanıt

Hortlaklar, zebaniler ve yasayanlarin ruhlariyla beslenen varliklarin gercekligine kanit NECRONOMICON EX MORTIS kitabidir, bunu okusan fikirlerin degisebilirdi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mchief -- 5 Kasım 2022; 13:50:23 >
  • Onlar dinden uzaklaşmış zavallı insanlar

Ne kitabı bu ? Hiç duymadım

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.