Bildirim
çadır kamp tecrübeliler bakabilir mi
Caprisun Safari (Portakallı, Ananaslı, Mandalinalı) (200 ml x 20 Adet) : Amazon.com.tr: Gıda Ürünleri
https://www.amazon.com.tr/dp/B08TWW3SBZ?th=1
7 ay önce paylaşıldı
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
Giriş
-
Öncelikle 7 yıl izcilik yapmış biri olarak yanına şunları almanı tavsiye ediyorum
El Feneri
Yastık
İnce bir yorgan (battaniye,pikede olabilir)
Oda spreyi
Mat
Spor Ayakkabı
Çorap
Çadırların çivileri takmak için çekiç
Bıçak
Çekirdek (geceleri canınız sıkılır yersiniz)
Oyun (Dama,Satranç,Monopoly vs.)
Cep Telefonu
Para telefon koymak için küçük bir çanta
Aklıma gelenler bunlar.Böcekleri de fazla takmayın kamp alanları genelde ilaçlanıyor.Fazla böcek olmaz -
quote:
Orijinalden alıntı: PiqenRole
Öncelikle 7 yıl izcilik yapmış biri olarak yanına şunları almanı tavsiye ediyorum
El Feneri
Yastık
Oda spreyi
Mat
Spor Ayakkabı
Çorap
Bıçak
Cep Telefonu
Aklıma gelenler bunlar.Böcekleri de fazla takmayın kamp alanları genelde ilaçlanıyor.Fazla böcek olmaz
çok sağol not ettim özellkle mat-el feneri-oyun unutmuştum bunları.. -
quote:
Orijinalden alıntı: 10urman
quote:
El Feneri
Yastık
Oda spreyi
Mat
Spor Ayakkabı
Çorap
Bıçak
Cep Telefonu
Aklıma gelenler bunlar.Böcekleri de fazla takmayın kamp alanları genelde ilaçlanıyor.Fazla böcek olmaz
çok sağol not ettim özellkle mat-el feneri-oyun unutmuştum bunları..
Rica ederim başka sormak istediğin bir şey olursa rahatlıkla sorabilirsin
-
Çekiç değil keser al. -
çadır kurulu olacak onları almama gerek var mı ki? -
ben özel düzenek solar panelli akü devresi yaptım. elektronik bölümünde görmüştüm. aydınlatma telefon şarj radyo vs işlerini ondan karşılıyorum. -
quote:
El Feneri
Yastık
Oda spreyi
Mat
Spor Ayakkabı
Çorap
Bıçak
Cep Telefonu
Bende 2 yıllık izci 1 yıllık ünite sorumlusu olarak bunları yazmaya girmiştim. Ayrıca yanına bir de tulum al sıcaklık derecesine bakarak.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kızıl_Şaman -- 17 Temmuz 2012; 18:19:02 > -
Arkadaşlar zaten çoğunu demiş ama 3 aylık yaz tatilini bir gölet kenarında çadırda geçirmiş birisi olarak kesinlikle ve kesinlikle en önemli şey su. İlla ki bir çeşme, pınar, ırmak kenarında filan olsun. Elektrik o kadar önemli değil ama su olmazsa olmaz ve çöp poşeti, ıslak mendil ve ilk yardım malzemeleri almayıda kesinlikle ihmal etme. Bunların yanında kullan at tarzı tabak filan alırsan kullanmasan bile zor durumda çok rahat edersin. Zaten bıçak, keser, ateş yakmak için araç gereçleri söylemeye gerek yok. Ve en önemlisi bir kız varsa yanında bulunduğun muhit güvenilir olsun. Allah göstermesin çok büyük dertler çıkabilir başınıza. -
Tuvalet kağıdı al unutursanız yandınız -
böceklerden korkuyorsa uzun çoraplardan alsın ..paçasını kapatır. mum alın. yedek batarya... -
Çadır konusunda DH bir numaradır -
quote:
Orijinalden alıntı: blackhawk---
Arkadaşlar zaten çoğunu demiş ama 3 aylık yaz tatilini bir gölet kenarında çadırda geçirmiş birisi olarak kesinlikle ve kesinlikle en önemli şey su. İlla ki bir çeşme, pınar, ırmak kenarında filan olsun. Elektrik o kadar önemli değil ama su olmazsa olmaz ve çöp poşeti, ıslak mendil ve ilk yardım malzemeleri almayıda kesinlikle ihmal etme. Bunların yanında kullan at tarzı tabak filan alırsan kullanmasan bile zor durumda çok rahat edersin. Zaten bıçak, keser, ateş yakmak için araç gereçleri söylemeye gerek yok. Ve en önemlisi bir kız varsa yanında bulunduğun muhit güvenilir olsun. Allah göstermesin çok büyük dertler çıkabilir başınıza.
kamp alanı olduğu için elektrik su banyo wc herşey var ,güvenlikte sorun olmaz kaldığımız yerde ama çadır hayatına alışık değiliz 1 hafta yaşayabilirmiyiz bilmiyorum ..:)
-
yatmadan önce kapıları açıp çadırda sigara için dumandan tüm böcek türleri kaçar. ardından kapaları kapatım sineklikli pencerelerden içerisini havalandirip öyle uyuyun çadır dışında da bulaşmasın dersen ateş yakıp iyice tutuştuktan sonra yaş dal atın ve bolca duman çıkmasını sağlayın ardından dumanın önünde durup is kokusunun üzerinize sinmesini sağlarsan sıfır olmaz ama böcekler tarafından daha az rahatız edilirsin
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X