Şimdi Ara

cafê crême'nün fiyatı nedir?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
38.460
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • cafê crême'nün fiyatı nedir? sigaramıdır puromudur yani %100 tütünmü yoksa sigara gibimi?

cafê crême'nün fiyatı nedir?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rafiik -- 18 Şubat 2010; 18:17:59 >

• Yapay Zekanın Yanıtı

Café Crème'nin Fiyatı

Café crème, espresso ve sıcak sütün birleştirilmesiyle yapılan popüler bir kahve içeceğidir. Fiyatı, çeşitli faktörlere bağlı olarak değişebilir.

• Konum: Café crème'nin fiyatı, bulunduğun yere göre değişebilir. Şehir merkezlerindeki kafeler, kırsal alanlardaki kafelerden daha yüksek fiyatlar talep edebilir.
    • Malzemeler: Kullanılan kahve çekirdeklerinin kalitesi ve sütün türü, café crème'nin fiyatını etkileyebilir. Örneğin, gurme kahve çekirdeklerinden yapılan veya kaliteli süt kullanılan bir café crème, daha yüksek fiyatlı olabilir.
    • Boyut: Café crème genellikle küçük, orta ve büyük boyutlarda servis edilir. Büyük bir café crème, küçük bir café crème'den daha pahalı olacaktır.
    • Ekstralar: Şeker, krema veya tatlandırıcı gibi ekstralar da café crème'nin fiyatını artırabilir.
    • Marka: Bazı popüler kahve zinciri markaları, diğerlerinden daha yüksek fiyatlı café crème'ler sunabilir.

Genel olarak, bir café crème'nin fiyatı 2 ila 5 dolar arasında değişebilir. Bununla birlikte, yukarıda belirtilen faktörlere bağlı olarak daha yüksek veya daha düşük fiyatlarla karşılaşabilirsin.

Café Crème Puro

Café crème puro, espresso ve kremadan yapılan, köpüklü bir kahve içeceğidir. Café crème'den farkı, süt yerine krema kullanılmasıdır. Café crème puro genellikle café crème'den daha pahalıdır. Fiyatı, yukarıda bahsedilen faktörlere ek olarak kremanın kalitesine de bağlı olabilir.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • 6,5'a almıştım sanırsam.
  • 6 lira gibi bir fiyatı var.Cafe Creme cigardır.Tadı da oldukça kötü , bence alma.
  • dış yaprağı kağıttı zannedersem.
  • Cafe Creme ince purodur hocam, dumanı içe çekilmez, içe çekmeye çalışırsan çok ağır gelir ve tadı hoşuna gitmez. Diğer bütün purolar gibi bunun da dumanı ağızda gezdirilir ve üflenir. Ağızda bıraktığı aroması için içilir, tabi bu sırada istemesen dahi az çok duman çekmiş olursun içine. O da zaten yeter sana.

Qraff, sana daha önce cafe creme göndermiş miydim? Hatırladığım kadarıyla o zaman elimde yoktu, şu anda cafe creme aroma var elimde, istersen gönderebilirim, bir denersin. Ayrıca cafe creme'nin dışındaki kağıt değildir, tütün yaprağıdır, büyük bir ihtimalle sana sahtesi rastgelmiş berat.

Aşağıdaki linkte elimdeki sigara ve puroların fiyat ve çeşit bilgileri var;

http://www.hocam.com/forum/64526/1/djarumbackwoodscaptain_blackvogue_vb_cesitleri_bulunur/

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi m.gunay88 -- 21 Şubat 2010; 22:22:30 >

• cinciali@windowslive.com dan bana ulaşsana m.gunay. bazı siparişlerim olucaktı. Verdiği linkte uye oldum ama onaylanması uzun surecek galiba. Msnde veya email le haberleşelim. Bana cafe creme lazım
  • Geçen arkadaş aldı, 7,5 tl.
    Kokusu süperdi ama tadını bilemem.
  • quote:

Orijinalden alıntı: m.gunay88

Cafe Creme ince purodur hocam, dumanı içe çekilmez, içe çekmeye çalışırsan çok ağır gelir ve tadı hoşuna gitmez. Diğer bütün purolar gibi bunun da dumanı ağızda gezdirilir ve üflenir. Ağızda bıraktığı aroması için içilir, tabi bu sırada istemesen dahi az çok duman çekmiş olursun içine. O da zaten yeter sana.

Qraff, sana daha önce cafe creme göndermiş miydim? Hatırladığım kadarıyla o zaman elimde yoktu, şu anda cafe creme aroma var elimde, istersen gönderebilirim, bir denersin. Ayrıca cafe creme'nin dışındaki kağıt değildir, tütün yaprağıdır, büyük bir ihtimalle sana sahtesi rastgelmiş berat.

Aşağıdaki linkte elimdeki sigara ve puroların fiyat ve çeşit bilgileri var;

http://www.hocam.com/forum/64526/1/djarumbackwoodscaptain_blackvogue_vb_cesitleri_bulunur/

bu adama kanmayın.

parayı yollamama rağmen 2 haftadır yollamadı ürünü, resmen dolandırdı beni. djarum black için 10 tl yolladım. 2 hafta oluyor pm lerime cevap falan vermiyo. bu saatten sonrada yollamasın zaten . son sözüm o para haram olsun.

ciddiyim arkadaşlar dalga geçmeyin

http://forum.donanimhaber.com/m_39498108/mpage_1/f_/key_//tm.htm

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cduman -- 2 Mayıs 2010; 21:19:01 >

• Yanlış anlaşılma nedeniyle problem yaşanmıştır, sorun giderilmiştir. Alışveriş yapmayı düşünen veya şüphelenen varsa cduman isimli arkadaştan durumla ilgili ayrıntılı bilgi alabilir.
  • cafe creme, djarum, captain black falan.. Bunlarin hicbiri puro falan degildir.
    Djarum ve cb sigaradir, cafe creme de olsa olsa cigarillodur.
    Ice falan da cekilmemelidir.
    Ceken olursa da kendi bilecegi istir.
  • Djarum karanfil sigarası, bir diğer adıyla kretektir. Captain black aromalı sigaradır. Cafe creme cigarillo'dur, yani küçük puro. Hav-a tampa, meharis villiger filan purodur. Backwoods'da ıslak purodur.
  • Merhaba

Yeni sayfamız ile tekrar sizlerin hizmetinizdeyiz...

Tüm sigara ve Küba Puro çeşitleri...
    En uygun fiyatlar ve orjinal cesitlerimizle sizlere hizmet etmeye devam ediyoruz.
    Siparişleriniz ve bilgilendirme icin lutfen bizimle iletisime geciniz...

SİGARA PURO DÜNYASI
    0534 365 63 12
    http://www.facebook.com/sigarapurodunyasi
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.