Şimdi Ara

MErcedes takaslı Togg açılan ilanlar ne oldu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
44
Cevap
0
Favori
1.425
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Selam; millet TOGG a doydu sanırım; 2. elde 600 civarı ilanda bekleyen TOGG var; kredi kampanyaları sürekli yenileniyor; hemde cidden çok cazip.

Sizce TOGG a mı doyduk ?

yoksa TOGG sıkıntılı mı?

yoksa elektrikli araç işi gözden düşüyor mu?

• Togg kullanıcısıyım , çokda memnunum bende 5 ayda 7000km yi geçtim

araç çok konforlu çok sessiz , bugün 3.200 lük 160hp lik mercedes glb mi togg mu desen yine 218hp lik togg u seçerim üstelik full 1923 ve glb den çok daha kaliteli ve premium

Ankaradayım buradaki neredeyse gördüğüm tüm kamu kurumlarında en az 2 tane togg var ,yollarda onlarca siyah plakalı togg var

satışlar 40.000 e giderken bırakta 600 tanesi satışa konulsun  

şimdi acc de geldi ,700bin kredi ile eylül teslim edilenler acc , aktif mesafe kontrolü otomatik frenleme ,şeritte tutma hepsi artık standart geliyor

ben mayıstan beri kullanıyorum , bizimkilere bunlara ek olarak otomatik sürüş yapan yoğun trafik asistanıda gelecek  

2 milyon ve üzeri fiyata eski nesil içten yanmalı alanlar , hibrid alanlar düşünsün  

• iş arkadaşım kullanıyor 24 arıza kaydı var arabanın ben olsam çoktan satmıştım ama çocuk sabırlı baya

• Mantık dışı fiyat istenilen ürünler doğal olarak satılmaz.

Sıfırı en dolusu 1.900 e satılıyor ve bunun 800'binine cazip bir kredi ile ödeme şansı da var.

Sahibinden'e girip V2 uzun menzilliyi seçseniz ve en pahalıdan en ucuza sırala deseniz ilk 23-24 sayfa 1.900-1.600 arası fiyat var buda yaklaşık 450-480 aracın fiyatı saçma sapan yüksek demek oluyor.

Aklı olan hiç kimse gidip 2.el ne kadarda az kullanılmış olsada 2.el olan araca o parayı vermez, gider 1m verir kalanına kredi kullanır sıfır aracı alır ve elinde kalan para ile yatırım yapıp o krediyi bedavadan öder.

Kaldı ki yeni modelleri GSR2 ile geliyor şuan 2.elde olanlarda bu özellikte yok :)

Yani ilgi belki tam bitmemiş olabilir ama al satçılara iyi patladı bu olay :)

• konuya açıklama getirmesi için togg murahhas üyesi nakliyeci seferi sahneye davet ediyoruz. 

• Emekkk kullanıcısına yanıt

bari maliyeti kurtarsa ; zararına satılması.

yoksa er geç olacak olan buydu zaten.

• togg butcemize ciddi bir yuk, bu dogru, fakat israil'in son pager ataklari sonrasi yerli uretimin ne kadar onemli oldugunu bir kez daha gormus olduk. umarim satilmaz.

• mahmut_emmi kullanıcısına yanıt

bu sirketler su an yandaslara rant kapisi olmus olabilir maalesef, buna lafim yok. Fakat aselsan, tai, togg gibi markalar bizlerin vergileriyle fonlaniyor ve akp bir sonraki secim gittiginde bu sirketler gitmeyecek, bizle kalacaklar ve ulke yararina calismaya devam edecekler. He Aselsan ve TAI'nin urunlerine ihtiyacimiz var, fakat TOGG gibi sivil bir urune su ekonomi de ihtiyac var miydi, mesela bu sorulabilir. Bu sebepten kapatilirsa ona bir sey demem.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi -FoundeR- -- 19 Eylül 2024; 14:20:34 >
  • Araba iyidir kötüdür test etmediğim için bir fikrim yok.Ama alanların satış sonrası muhatab bulamayacaklarını bilmesi gerekiyor. Şikayet var sitesine hergün benzer şikayetler ekleniyor . İletişim merkezine ulaşacak kadar şanslı olanlar ,ancak aylar sonrasına servis randevusu alabiliyorlar. Bu arabayı evin temel arabası yapmak büyük risk bana göre.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sierre34 kullanıcısına yanıt

İstanbulda yaşıyorum.En geç 2 hafta sonrasına randevu aldım.O da yazılım ile giderilecek sorunlar için.Hatta bugün gittim.1 saatte sorunu çözüp teslim ettiler.7/24 bir muhattap ve yol yardım desteği aldım.Evin temel arabası ve 4 ayda 11500 km yaptım.

• valla ucuz olsa keşke bende togg alabilsem param çin arabasına yetti onu aldım 1100 tl ye ama 1900 yok bende maalesef.

• Emekkk kullanıcısına yanıt

24 arıza kaydı olan Çinlilere satılacak diye gülücük emojisi yapip dalga geçtiğiniz arabayı ucuz olsa alırdınız demek

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi en1gma -- 19 Eylül 2024; 22:11:19 >
  • ShaRLooT kullanıcısına yanıt
    yeniler geliyor eskilere de güncelleme verecekler zaten problem ne ?

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Sözde yurtdışına açılacaktı daha kendi ülkemizde beklenen satış adetleri yok, 2. eli kötü, ncap testi yok ortada, ACC ve şerit takip gibi temel sayılabilecek 2 özellik yokmuş ben de yeni öğrendim bunu. Gidişat iyi durmuyor keşke elektirkli yerine içten yanmalı en azından hybrid bir seçenekle gelseydi şu anki satışlarının 2 katını yakalardı. Ayrıca arkadaşımdan biliyorum sözde alıp çok pahalıya satacaktı hatta ilk teslim alanlardan ama umduğu gibi olmadı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi phoenix_88 -- 19 Eylül 2024; 22:20:9 >
  • en1gma kullanıcısına yanıt

Evet alırdım yanlız 24 arıza gerçek maalesef keşke şaka olsa yerli ve milli aracımız pahalı.

• 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.