Şimdi Ara

MErcedes takaslı Togg açılan ilanlar ne oldu (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
44
Cevap
0
Favori
1.458
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Ne mutlu size. Şikayet sitesine yazanlar şansa kısa çöpü çekenler demek.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • phoenix_88 kullanıcısına yanıt
    Ekonominin göreceli stabil olmadığı zamanlarda aldılar hep böyle olacak zannetiler. Kim arabadan kar etmeyi bekledi ki ? Ayrıca satılan her araç için şuan ikinci elde daha ucuz. Ne bekliyordunuz yani ? Bunun togg la ne alakası var da yazmışsınız anlamadım.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • 2jz1993 kullanıcısına yanıt

Başlık "Mercedes takaslı Togg" diye açılmış ya ona atıfta bulundum. İlk çıktığında hakikaten öyleydi dediğim gibi bizzat arkadaşım ilk teslim alanlardandı ve amacı tamamen üst fiyata satmaktı ve bu gibi azımsanmayacak kullanıcı vardı. Hatta ilan açamadılar, grup kurdular oradan satmaya çalıştırlar vs.

Doğrudur onların hataları maalesef. Ancak sizin yorumları alıp başka yerde satıyor ortamlarda adı kötü oluyor

• oldu bittiye getirilip birleştirme parçalarla üretilen servisi dahi olmayan keza bakıma ihtiyacı yok diye servis kurmak istemediler , bi araca talep tabiki olmayacak

ülkede çoğu insan binalarda yaşıyor çoğunun otoparkı yok , sokakta sarj etme imkanı yok , aracın her yerinden arıza dökülüyor, kendını kapattıgı sarj almadıgı ekranlarının acılmadıgı gıbı bır cok sıkayet mevcut ncap testi bile yok aracın, pil ısıtıcısı yok uzun yola cıkarken güven verecek birşeye benzemiyor

kücük bir ilde yaşıyor show yapma amacıyla alan kamu kurumları bile aracı kullanmıyor ılk cıktıgında trafıkte gezdırıp durdular alan 1-2 normal vatandaş kullanıyor onlarda baktım otoparklı alanlarda oturuyorlar

• Togg kullanıcısıyım , çokda memnunum bende 5 ayda 7000km yi geçtim

araç çok konforlu çok sessiz , bugün 3.200 lük 160hp lik mercedes glb mi togg mu desen yine 218hp lik togg u seçerim üstelik full 1923 ve glb den çok daha kaliteli ve premium

Ankaradayım buradaki neredeyse gördüğüm tüm kamu kurumlarında en az 2 tane togg var ,yollarda onlarca siyah plakalı togg var

satışlar 40.000 e giderken bırakta 600 tanesi satışa konulsun  

şimdi acc de geldi ,700bin kredi ile eylül teslim edilenler acc , aktif mesafe kontrolü otomatik frenleme ,şeritte tutma hepsi artık standart geliyor

ben mayıstan beri kullanıyorum , bizimkilere bunlara ek olarak otomatik sürüş yapan yoğun trafik asistanıda gelecek  

2 milyon ve üzeri fiyata eski nesil içten yanmalı alanlar , hibrid alanlar düşünsün  

• Toggun müşteri hizmetleri oldukça ilgili asıl problem alsatçılar umduğunu bulamadı öğretmeninden esnafına hepsi çekilişde bize çıksın sonra millete geçiririz diye aldı elde patladı

• Emekkk kullanıcısına yanıt

Sen bile 24 arızası olan aracı alıyorsan demek ki adamlar iyi iş yapmışlar:)

• BOLDVIPER kullanıcısına yanıt

Bu söylediğinizin konusunu açar mısınız,maksat millet aydınlansın oldu bittiye gelip toplama parçayla yapılmış araba almasın?

Galerici al sat tayfa beter olsun,hiç birine acimıyorum

2. Eli ölü diyenlere de acimıyorum,daha araba alırken satmayı düşünenlere de acimıyorum

Bahsettiğiniz şeyler daha kuluçka aşamasındaki yeni bir marka için uzak hedefler

Önce iç piyasada araç satar tutunur,sonra zaman içerisinde dışarıya açılırsın.

İçten yanmalı motorla,hibritle çıkmak kelimenin tam anlamıyla deli saçması bir şey

Gidip ondan bundan motor alacaksınız, piyasaya süreceksiniz,kendiniz geliştirecek olsanız milyarlarca dolar ARGE yapacaksınız, hemde bunu elektrik çağında yapacaksınız.

Kur batarya fabrikasını sür aracı piyasaya bitti gitti.

Toggun yapması gereken şey bu aracın 700 800km menzilli versiyonunu çıkarmak

Bunu yaptığı anda iş biter zaten.

• en1gma kullanıcısına yanıt

Togg sahibisiniz galiba bazı gerçekleri göz ardı edip duygusal yaklaşıyorsunuz konuya. Türkiye'de insanlar araç alırken ilk baktıkları şeylerden biri aracı satarken elden kısa sürede ve en az kayıpla çıkarabilecek miyimdir.

Ben hala diyorum içten yanmalı modelle çok daha fazla satış yapardı. Şu an birçok insanın bu arabayı evden şarj etme imkanı yok, herkes kapalı otoparklı sitelerde oturmuyor, uzun yola çıkıyor bayramlarda şarj sırası beklemek istemiyor.

Evet sıfırdan motor imkansız gibi bir şey kısa sürede ama dışarıdan tedarik edebilirdi. Bu olağan bir şey. Mercedes Renault motoru kullandı mesela bunun gibi birçok örnek var. Ayrıca Togg un bütün parçaları sanki Türkiye den temin ediliyor gibi konuşmusunuz. Parçalarının kaç tanesini ve hangilerini ondan bundan alıyor?

Elektirklilerin önünü en çok tıkayan ve zorlayan batarya teknolojisi zaten o kadar kolay mı kur fabrikayı geç demek? Geçen sene kış aylarında ABD de çalışmayan, yolda kalan Tesla lar negatif yankı yapmıştı elektikli araçlarda dünya genelinde. Kış geliyor şimdi yine aynı haberler dönmeye devam edecek.

• Togg harika bir otomobil aracın tek sorunu yazılımsal problemler bunlarda gelen düzenli güncellemelerle düzeltiliyor.

En büyük sorun insanların elektrikli araçlara olan kafalarında ki soru işaretleri ve alışkanlıklar.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

Bu zaten bilinen birşey aracın yerli üretilen bir parçası yok fabrika dedikleri bile montaj üzerine kurulu atolye vestelin zamanında yerli üretim diye getirip satamadığı telefonlar ne kadar yerliyse sözüm ona bu araçta o kadar yerli vestelde biz satamıyoruz elimizde kaldı diğer markalara vergi koyunda bizde satabilelim demişti hükümete şimdide togg için chery ye aynı durumu yaptılar

reklam yaptılar halkın arabası olucak herkesin alabiliceği yerli milli araç diye hükümet yanlısı ve alalım üstüne kar koyup satarız mantığı dışındakilerin talep etmediği bi araç getirdiler, adamların servisi bile yok bosch car içten yanmalı arabaları tamir edemiyor her yer elektronik aracı buraya emanet etmesi bekleniyor milletten

üretir veya birleştirirsin önemli değil ama en azından memurun alt orta kesimin alabiliceği bi araç yaparsın satarsın piyasada tutulup rüştünü ispatlar yurt dışına açarsın cari açığında önüne geçersin alanında gönlü rahat olur satarkende sorun olmaz servisi her yerde var parçası bol dersin veya canımı emanet ediyorum ncapten başarılı dersin veya toplu olarak yaşam alanlarımız geniş otoparklıdır her yerde sarj edebilirim dersin

bu araşta bunların hiç biri yok insanların talep etmesi için sebep yok neticede gördük işte millet cherry e akın etti ve oda oldukça kaliteli togg kadar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BOLDVIPER -- 20 Eylül 2024; 10:7:43 >

• BOLDVIPER kullanıcısına yanıt

Tamam biz bilmiyoruz, yanlış biliyoruz öğrenmek istiyoruz, buyrun konusunu açın aydınlatın forumu?

Dışarıdan tedarik ettiğiniz motora para ödüyorsunuz biliyorsunuz değil mi?

Arabaya o motoru uydururken de milyonlarca dolarlık ARGE yapmanız lazım

Peki bu para kimden çıkacak?

Togg firması galeri açsın bence,2 milyona önce satar,sonra 2.5 milyona geri alır 3e satar

Tam Türk kafası

Nasıl?

Kışın yolda kalır geyiği de tam pembe dizi. Bizim forumun ağzına layık.

Toggun bütün parçaları yerli demedim zaten,ama ürünün birçok parçası yerli,ve bu miktar gün geçtikçe artıyor,kendi ekosistemini yaratıyor araç

Ondan bundan motor alarak bunu yapamazsınız.

Buarada batarya fabrikası kuruluyor zaten.

Siz de bize git Toyotadan motor al,dünya para öde üstüne yatırım ARGE yap,daha çok satar diyorsunuz,sizden ricam lütfen bilmediğiniz konulara balıklama atlamayıniz

Trajikomik manzaralar çıkıyor ortaya

• Evet sizi bekliyoruz, aydınlatacak misiniz forumu?
    Yoksa isminizin geçtiği bir konu açıp sizi yıldız gibi ben mi parlatayım?

•    

• mahmut_emmi kullanıcısına yanıt

Mahmut şu herşeyi çözmüş arkadaşımıza söylesene konu açsın,

beni duymadı galiba

Hocam sen at gözlüğünü takmışsın eleştiriye kapalı bir şekilde gerçeklerle yüzleşmek istemiyorsun. Size başarılar diliyorum.

Sorun benim hesap Makinesi kullanmayı biliyor olmam

Çünkü ticaret yapıyorum

Ve sorun sizin aynı makineyi kullanmayı bilmiyor olmanız

Çünkü ticaret ne demektir bilmiyorsunuz

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.