Şimdi Ara

cafe bar için hoparlor tavsiyesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
32
Cevap
0
Favori
4.836
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 70 metrelik profosyenel olmayan bir cafe barda uygun fiyatlı tatmin edici (2 adet alıncak)hoparlör önerir misiniz?

Geceleri 3 saat canlı müzik yapmayı düşünüyorum.Sony 1200es anfi var.Bu anfi idare eder mi kısa bir süre.

• yardımcı olacak arkadaslara simdiden tesekkürler
  • WHARFEDALe VP-X 12 hoparlorunu 1200 es de stereo olarak kullanabir miyim ?
    250-500 watt, 8 ohm,
    sensitivity 98 dB, peak 128 dB, Freq resp. 55Hz-20 kHz,
    coverage 90x60º, 19,3 kg.
  • sony 1200 es narin cihaz
    stereo olarak 100w civarında ses verebiliyor
    cafe bar gibi yerlerde ortam sesini bastırmak için büyük sürücülü kabinler kullanılıyor ve çok daha güçlü oluyorlar
    o iş için 1200es sanırım pek tavsiye eden olmaz

ve örneğini verdiğiniz kabinler zaten aktif miş
    eğer o kabinleri almayı düşünüyorsanız, 1200es yerine mic ve harici cihazları bağlayabileceğiniz bir birleştirici cihaz almak daha iyi olabilir
    bilen arkadaşlar yardım etseler daha çok fikir çıkar
  • Merhaba...

Akrepmt arkadaş yazmış.

Benim size tavsiyem 1200es'inizin evde durması.

Ben size Pmail attım.
  • sana lazım olan sey

1 tane powered mixer
    2 tane hoparlor , yapacağınız muzık tarzına gore ekstradan 1 adette subwoofer , crossover , power amphlifier
    mikrofon ve çesitli bağlantı kabloları

yada

1 tane analog mixer
    2 tane powered profosyonel hoparlor , yapacağınız muzık tarzına gore 1 adette powered subwoofer , crossover
    mikrofon ve çesitli bağlantı kabloları

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FRED BAKER -- 14 Nisan 2009; 9:00:12 >
  • arkadaslar cevaplar için tesekkürler.kusadasında sahil kenarında soylediğim gibi profesyonel olmayan bir cafe barda 1 adet müzik aleti ve 1 adet mikrofon kullanılacak.1200 es anfinin dışında elimde 1 tanede 2.250w stereo anfi var.Elimdekileride değerlendirerek pek masrafa girmek istemiyorum.Bu pro sistemler hakkında da hiç bilgiye sahip değilim.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Ev için ses sistemi tavsiyesi
    geçen yıl açıldı
    Daha Fazla Göster
  • sana soyle bır onerıde bulunayım

cok kucuk mıkserler satılıyor 6 veya 8 kanallı fıyatlarıda zannedersen 150 200 tl felan bı tane mıkser al (saten mıkrofon bağlamak ıcın mıkser alman gereklı)

bırde forumdakı bızım meshur solo7 aktıf hoparlorlerden al

mıkrofonu bağla mıksere mıkserın cıkısınıda solo7 ye bağla tavana yakın yerden dukkanın ıcıne acılı sekılde hoparlorlerı yerlestır ıslem tamamdır

toplam malıyet sana 500 lıraya bulur bulmaz
  • teskkürler
  • quote:

Orjinalden alıntı: FRED BAKER

sana soyle bır onerıde bulunayım

cok kucuk mıkserler satılıyor 6 veya 8 kanallı fıyatlarıda zannedersen 150 200 tl felan bı tane mıkser al (saten mıkrofon bağlamak ıcın mıkser alman gereklı)

mıkrofonu bağla mıksere mıkserın cıkısınıda solo7 ye bağla tavana yakın yerden dukkanın ıcıne acılı sekılde hoparlorlerı yerlestır ıslem tamamdır

Microlab solo 7 ? mi dediğiniz bu gerçekten de iş görür mü
  • arkadaş solo7 derken şaka yapmak istemiş herhalde
  • quote:

Orjinalden alıntı: AKREPmt.

arkadaş solo7 derken şaka yapmak istemiş herhalde

:) :)
  • daha ıyı fıkrı olan varsa buyursun fıkır sunanların yoluna tas koymuyoruz netıcede 500 lıraya canlı muzık mıkseri + anfılı hoparlor

profosyonel bı sıstemın kablo parası bıle değil

edit: bağlıyacağın enstrumanı bı gıtar olrak dusunursek solo7 cok bıle gelır. tek yapman gereken sey hoparloru doğru noktaya yerlestırıp salonu sesı duzgun acı ıle yollamak

edit2: konuyu acan arkadas pek masrafa gırmek ıstemıyorum dıyor ama su "pek" kısmına bıraz acarsa daha sağlıklı tavsıyelerde bulunabılırız pekden kasıt ne yanı 500 mu 1000 mi 5000 mi ???

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FRED BAKER -- 3 Mayıs 2009; 5:13:33 >
  • quote:

sana soyle bır onerıde bulunayım

bende solo7 yi önermeyi düşünüyordum... cafenin sahibi arkadaş pek fazla para ödemek istemio belli ki... bu durumda 1.000 tl lik bişi önermeyi düşünmüyorsunuz herhal... sizin önermeyi düşündüğünüz 1.000 tl lik cihazlarla 350 tl lik solo 7 yi karşılaştırarak yorum yapıyorsanız garipsiniz demektir...

• quote:

daha ıyı fıkrı olan varsa buyursun fıkır sunanların yoluna tas koymuyoruz netıcede 500 lıraya canlı muzık mıkseri + anfılı hoparlor

profosyonel bı sıstemın kablo parası bıle değil

edit: bağlıyacağın enstrumanı bı gıtar olrak dusunursek solo7 cok bıle gelır. tek yapman gereken sey hoparloru doğru noktaya yerlestırıp salonu sesı duzgun acı ıle yollamak

edit2: konuyu acan arkadas pek masrafa gırmek ıstemıyorum dıyor ama su "pek" kısmına bıraz acarsa daha sağlıklı tavsıyelerde bulunabılırız pekden kasıt ne yanı 500 mu 1000 mi 5000 mi ???

Ne kadar az masraf olursa benim için o kadar iyi 1000 lira ya kadar harcama yapabilirim.Elimde 1200 es ve 2.250 stereo anfi mevcut.Tesekkürler

• profilinize baktım ankaradaymışsınız... o zaman büyük bi mağazaya gidip solo 7 denemenizi öneririm... sonuçta düğün salonu veya disko açmıyorsunuz... hem ses netliği olarak hemde ses yüksekliği olarak solo 7 size yeticektir... hemde 2 tane solo 7 daha çok işinizi görür...
  • quote:

Orjinalden alıntı: mawoix

profilinize baktım ankaradaymışsınız... o zaman büyük bi mağazaya gidip solo 7 denemenizi öneririm... sonuçta düğün salonu veya disko açmıyorsunuz... hem ses netliği olarak hemde ses yüksekliği olarak solo 7 size yeticektir... hemde 2 tane solo 7 daha çok işinizi görür...

bencede

ben solo7 lerle sese bıraz yuklenınce yan bınadakı komsu sıkayet edıyor eskıden adam yan bınadan bızım eve gelıyodu acıdımda cep numaramı verdım sımdı cağrı atıyo
  • quote:

quote:

Orjinalden alıntı: mawoix

profilinize baktım ankaradaymışsınız... o zaman büyük bi mağazaya gidip solo 7 denemenizi öneririm... sonuçta düğün salonu veya disko açmıyorsunuz... hem ses netliği olarak hemde ses yüksekliği olarak solo 7 size yeticektir... hemde 2 tane solo 7 daha çok işinizi görür...

bencede

ben solo7 lerle sese bıraz yuklenınce yan bınadakı komsu sıkayet edıyor eskıden adam yan bınadan bızım eve gelıyodu acıdımda cep numaramı verdım sımdı cağrı atıyo

heheh

• quote:

Orjinalden alıntı: alkoliq11

arkadaslar cevaplar için tesekkürler.kusadasında sahil kenarında soylediğim gibi profesyonel olmayan bir cafe barda 1 adet müzik aleti ve 1 adet mikrofon kullanılacak.1200 es anfinin dışında elimde 1 tanede 2.250w stereo anfi var.Elimdekileride değerlendirerek pek masrafa girmek istemiyorum.Bu pro sistemler hakkında da hiç bilgiye sahip değilim.

Bende yazları kuşadasındayım barmen olarak bizim otelin barıda hemen hemen sizin bar kadar büyük bir çift pioneer marka hoparlör ve bir amfi işimizi görüyor daha büyük aktivite olduğu zaman ise havuz , restoran vs.. daha büyük kolonlar kullanıyoruz fakat kesinlikle solo 7 gibi bir sistem yeterli gelmeyecektir en azından güç olarak mekanı dolduramayacaktır doldursa dahi mekan bş iken hissetirebilir kendini malumunuz turistler bir noktadan sonra azıtıyor patırtı gürültü müziği bastracak ve solo 7 karınca vızıltısına dönecektir ayrıca sabaha kadar müzik yapılacağını düşünürseniz solo 7 amfisi nereye kadar dayanır meçhul..

Kullanmış olduğumuz amfi el yapımı olduğundan bulman imkansız fakat benzeri amfiler mevcut incelemende fayda var..
    http://www.sahibinden.com/ads_pas-237_mixer_amfiWQQaXQQ13881992WQQpXQQdisplayitem

Hoparlör olarak da hale hazırda kullandığımız eski pioneerlerin sıfırını bulman imkansız onunda temiz 2.ellerini araştırman lazım...
    http://www.sahibinden.com/profosyonel_jvc_30_cm_basli_5_yollu_kolon-78WQQaXQQ13939274WQQpXQQdisplayitem

• quote:

Orjinalden alıntı: _DIESEL_

quote:

Orjinalden alıntı: alkoliq11

arkadaslar cevaplar için tesekkürler.kusadasında sahil kenarında soylediğim gibi profesyonel olmayan bir cafe barda 1 adet müzik aleti ve 1 adet mikrofon kullanılacak.1200 es anfinin dışında elimde 1 tanede 2.250w stereo anfi var.Elimdekileride değerlendirerek pek masrafa girmek istemiyorum.Bu pro sistemler hakkında da hiç bilgiye sahip değilim.

Bende yazları kuşadasındayım barmen olarak bizim otelin barıda hemen hemen sizin bar kadar büyük bir çift pioneer marka hoparlör ve bir amfi işimizi görüyor daha büyük aktivite olduğu zaman ise havuz , restoran vs.. daha büyük kolonlar kullanıyoruz fakat kesinlikle solo 7 gibi bir sistem yeterli gelmeyecektir en azından güç olarak mekanı dolduramayacaktır doldursa dahi mekan bş iken hissetirebilir kendini malumunuz turistler bir noktadan sonra azıtıyor patırtı gürültü müziği bastracak ve solo 7 karınca vızıltısına dönecektir ayrıca sabaha kadar müzik yapılacağını düşünürseniz solo 7 amfisi nereye kadar dayanır meçhul..

Kullanmış olduğumuz amfi el yapımı olduğundan bulman imkansız fakat benzeri amfiler mevcut incelemende fayda var..
    http://www.sahibinden.com/ads_pas-237_mixer_amfiWQQaXQQ13881992WQQpXQQdisplayitem

Hoparlör olarak da hale hazırda kullandığımız eski pioneerlerin sıfırını bulman imkansız onunda temiz 2.ellerini araştırman lazım...
    http://www.sahibinden.com/profosyonel_jvc_30_cm_basli_5_yollu_kolon-78WQQaXQQ13939274WQQpXQQdisplayitem

Stereo 2x180W/4 Ohm, Mono 120/180 Watt 100V Hat Trafolu Çıkış

bu anfı o hoparlorlerımı surecek

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.