Şimdi Ara

cafe bar için hoparlor tavsiyesi (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
32
Cevap
0
Favori
4.846
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orjinalden alıntı: FRED BAKER

quote:

Orjinalden alıntı: _DIESEL_

quote:

Orjinalden alıntı: alkoliq11

arkadaslar cevaplar için tesekkürler.kusadasında sahil kenarında soylediğim gibi profesyonel olmayan bir cafe barda 1 adet müzik aleti ve 1 adet mikrofon kullanılacak.1200 es anfinin dışında elimde 1 tanede 2.250w stereo anfi var.Elimdekileride değerlendirerek pek masrafa girmek istemiyorum.Bu pro sistemler hakkında da hiç bilgiye sahip değilim.

Bende yazları kuşadasındayım barmen olarak bizim otelin barıda hemen hemen sizin bar kadar büyük bir çift pioneer marka hoparlör ve bir amfi işimizi görüyor daha büyük aktivite olduğu zaman ise havuz , restoran vs.. daha büyük kolonlar kullanıyoruz fakat kesinlikle solo 7 gibi bir sistem yeterli gelmeyecektir en azından güç olarak mekanı dolduramayacaktır doldursa dahi mekan bş iken hissetirebilir kendini malumunuz turistler bir noktadan sonra azıtıyor patırtı gürültü müziği bastracak ve solo 7 karınca vızıltısına dönecektir ayrıca sabaha kadar müzik yapılacağını düşünürseniz solo 7 amfisi nereye kadar dayanır meçhul..

Kullanmış olduğumuz amfi el yapımı olduğundan bulman imkansız fakat benzeri amfiler mevcut incelemende fayda var..
    http://www.sahibinden.com/ads_pas-237_mixer_amfiWQQaXQQ13881992WQQpXQQdisplayitem

Hoparlör olarak da hale hazırda kullandığımız eski pioneerlerin sıfırını bulman imkansız onunda temiz 2.ellerini araştırman lazım...
    http://www.sahibinden.com/profosyonel_jvc_30_cm_basli_5_yollu_kolon-78WQQaXQQ13939274WQQpXQQdisplayitem

Stereo 2x180W/4 Ohm, Mono 120/180 Watt 100V Hat Trafolu Çıkış

bu anfı o hoparlorlerımı surecek

Ürünleri temsili koydum buna benzer bir kombine oluşturabileceğini anlatmak maksadıyla ürünlerin özelliklerini dahi okumadım açıkçası ama yinede cevaplayayım neden sürülmesin siz solo 7 bar için tavsiye eden zihniyet bana sürülmemesinin sebebini açıklarmısınız imkansız mı yani ?
    Amfi çok gelirse kısarsın yarım güçte çalıştırırsın olur biter hoparlörü kasarak bobin yakmaya mahal vermessin öte yandan amfinin güçsüz olduğunu düşünürsen ne tür bir işlem yapacaksın?

• quote:

quote:

quote:

quote:

Orjinalden alıntı: alkoliq11

arkadaslar cevaplar için tesekkürler.kusadasında sahil kenarında soylediğim gibi profesyonel olmayan bir cafe barda 1 adet müzik aleti ve 1 adet mikrofon kullanılacak.1200 es anfinin dışında elimde 1 tanede 2.250w stereo anfi var.Elimdekileride değerlendirerek pek masrafa girmek istemiyorum.Bu pro sistemler hakkında da hiç bilgiye sahip değilim.

Bende yazları kuşadasındayım barmen olarak bizim otelin barıda hemen hemen sizin bar kadar büyük bir çift pioneer marka hoparlör ve bir amfi işimizi görüyor daha büyük aktivite olduğu zaman ise havuz , restoran vs.. daha büyük kolonlar kullanıyoruz fakat kesinlikle solo 7 gibi bir sistem yeterli gelmeyecektir en azından güç olarak mekanı dolduramayacaktır doldursa dahi mekan bş iken hissetirebilir kendini malumunuz turistler bir noktadan sonra azıtıyor patırtı gürültü müziği bastracak ve solo 7 karınca vızıltısına dönecektir ayrıca sabaha kadar müzik yapılacağını düşünürseniz solo 7 amfisi nereye kadar dayanır meçhul..

Kullanmış olduğumuz amfi el yapımı olduğundan bulman imkansız fakat benzeri amfiler mevcut incelemende fayda var..
    http://www.sahibinden.com/ads_pas-237_mixer_amfiWQQaXQQ13881992WQQpXQQdisplayitem

Hoparlör olarak da hale hazırda kullandığımız eski pioneerlerin sıfırını bulman imkansız onunda temiz 2.ellerini araştırman lazım...
    http://www.sahibinden.com/profosyonel_jvc_30_cm_basli_5_yollu_kolon-78WQQaXQQ13939274WQQpXQQdisplayitem

Stereo 2x180W/4 Ohm, Mono 120/180 Watt 100V Hat Trafolu Çıkış

bu anfı o hoparlorlerımı surecek

Ürünleri temsili koydum buna benzer bir kombine oluşturabileceğini anlatmak maksadıyla ürünlerin özelliklerini dahi okumadım açıkçası ama yinede cevaplayayım neden sürülmesin siz solo 7 bar için tavsiye eden zihniyet bana sürülmemesinin sebebini açıklarmısınız imkansız mı yani ?
    Amfi çok gelirse kısarsın yarım güçte çalıştırırsın olur biter hoparlörü kasarak bobin yakmaya mahal vermessin öte yandan amfinin güçsüz olduğunu düşünürsen ne tür bir işlem yapacaksın?

1- salonun olcusu bı kere net değil arkadas 70 metre yazmıs , 70 metre boyu olan bır yerın 10 metrede enı olsa alan 700 m2 alan olurkı 1000 tl ye buraya sıstem kurulması ımkansızdır

bu ımkansızlığı dusunerek salonun 70 m2 olduğunu varsayarsak yaklasık 10x7 metrelık bır alandan bahsedıyoruz demektır

2- solo 7 nın 2 takımı profosyonel olmayacak sekılde 1 enstruman ve 1 vokal ın sesını bu alana cok rahat doldurur ayrıca 1 enstruman ve 1 vokalle ınsanlar ne kadar azıtıp cosar orasıda muamma :S , benım tahmınınce en fazla tempo tutarlar ama hıcbır zaman club havası olmaz

@_DIESEL_

sende bu profosyonel ses sıstemı ısınden zerre kadar anlıyor olsan su gosterdığın anfıyle bu hoparlorlerın surulemeyeceğini bılır boyle bır ornek vermenın bıle ne kadar mantıksız olduğunu bılırdın o yuzden senınle sıdık yarıstırmayı dusunmuyorum sana fıkırlerınle ve orneklerınle mutluluklar

• quote:

quote:

1- salonun olcusu bı kere net değil arkadas 70 metre yazmıs , 70 metre boyu olan bır yerın 10 metrede enı olsa alan 700 m2 alan olurkı 1000 tl ye buraya sıstem kurulması ımkansızdır

bu ımkansızlığı dusunerek salonun 70 m2 olduğunu varsayarsak yaklasık 10x7 metrelık bır alandan bahsedıyoruz demektır

2- solo 7 nın 2 takımı profosyonel olmayacak sekılde 1 enstruman ve 1 vokal ın sesını bu alana cok rahat doldurur ayrıca 1 enstruman ve 1 vokalle ınsanlar ne kadar azıtıp cosar orasıda muamma :S , benım tahmınınce en fazla tempo tutarlar ama hıcbır zaman club havası olmaz

@_DIESEL_

sende bu profosyonel ses sıstemı ısınden zerre kadar anlıyor olsan su gosterdığın anfıyle bu hoparlorlerın surulemeyeceğini bılır boyle bır ornek vermenın bıle ne kadar mantıksız olduğunu bılırdın o yuzden senınle sıdık yarıstırmayı dusunmuyorum sana fıkırlerınle ve orneklerınle mutluluklar

Bilmukabile bende senin için aynı şeyleri düşünüyordum ne tesadüf ..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _DIESEL_ -- 9 Mayıs 2009; 0:02:26 >

• z2300'e süper bir ses kalitesi var diyen zihniyetle bende sidik yarıştırmam
  • quote:

Orjinalden alıntı: FRAPS

z2300'e süper bir ses kalitesi var diyen zihniyetle bende sidik yarıştırmam

Sürprizmisin arkadaşım sen öncelikle iki kişi arasında yapılan bir tartışmaya konuyla alakasız iddaalar atarsan ve sırf birilerine çamur atmak için bu yola başvurursan komik duruma düşersin;
    Şimdi bana z2300 ses kalitesi süper dediğim bir tek cümle gösterebilirmisin? Ama ben sana yapmış olduğum z2300 incelemesi dahilinde ses kalitesinin vasat olduğunu yazdığım cümleyi gösterebilirim incelemem de hala duruyor git oku bak sonra birilerine çamur at
    Forumdada kimin ne olduğunu çok iyi biliyor rahat ol sen iki güne bir uzaklaştırılan anlamsız konular açıp anlamsız mesaj atan kişiyle bırak sidik yarıştırmayı muhattap dahi olmam hadi burası senin oyun alanın istediğin gibi atını koştur bakalım.
    Ayrıca bu konuda zerre kadar bilgin olsa konu dahilinde mantıklı bir cevap yazardın.

• Dostum sende ki bu sinir nereden geliyor ?
  • quote:

Dostum sende ki bu sinir nereden geliyor ?

Bunu soran senmisin gerçekten?
    Bana bak kişisel problemlerin varsa pm at yada telefon numaramı yollayayım araşlım çözelim derdin ne ise benim hakkımdada konuyla alakasız yorumlar yapma bundan sonra sidik yarıştıracakmışta bilmem ne yapacakmışta bir kere z2300 için sesi kaliteli diyen adama *ıçımla gülerim ben kaldı ki böyle bir yorumu bana mal edip insanları yanlış yönlendirirsen cevabını alırsın.
    Amacın üzüm yemek mi bağcıyı dövmek mi?
    Birilerinin altından muhalefet olacağını adabınca ne biliyorsan yaz topik yukarda cafe bar için tavsiye istiyor sende biliyorsan konuyla ilgili yaz benim tavsiyeme karşıysanda bunu belirt yanlışımı göster ve daha iyisini yap sonra sidik yarışına başla.
  • quote:

quote:

Dostum sende ki bu sinir nereden geliyor ?

Bunu soran senmisin gerçekten?
    Bana bak kişisel problemlerin varsa pm at yada telefon numaramı yollayayım araşlım çözelim derdin ne ise benim hakkımdada konuyla alakasız yorumlar yapma bundan sonra sidik yarıştıracakmışta bilmem ne yapacakmışta bir kere z2300 için sesi kaliteli diyen adama *ıçımla gülerim ben kaldı ki böyle bir yorumu bana mal edip insanları yanlış yönlendirirsen cevabını alırsın.
    Amacın üzüm yemek mi bağcıyı dövmek mi?
    Birilerinin altından muhalefet olacağını adabınca ne biliyorsan yaz topik yukarda cafe bar için tavsiye istiyor sende biliyorsan konuyla ilgili yaz benim tavsiyeme karşıysanda bunu belirt yanlışımı göster ve daha iyisini yap sonra sidik yarışına başla.

İyi o zaman ,pm den yolla telefonunu görüşelim.Burada şov yapmana gerek yok

• quote:

Orijinalden alıntı: AKREPmt.
    sony 1200 es narin cihaz
    stereo olarak 100w civarında ses verebiliyor
    cafe bar gibi yerlerde ortam sesini bastırmak için büyük sürücülü kabinler kullanılıyor ve çok daha güçlü oluyorlar
    o iş için 1200es sanırım pek tavsiye eden olmaz

ve örneğini verdiğiniz kabinler zaten aktif miş
    eğer o kabinleri almayı düşünüyorsanız, 1200es yerine mic ve harici cihazları bağlayabileceğiniz bir birleştirici cihaz almak daha iyi olabilir
    bilen arkadaşlar yardım etseler daha çok fikir çıkar

Alıyorum
  • bu konu mesleki alanıma girdiği için bişeyler yazacaktım fakat daha fazla kafa karıştırmaya gerek görmedim çünü @FRED BAKER arkadaşımız ilk cevabında doğru olanı yazmış..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi focusrite -- 22 Kasım 2009; 13:30:14 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: satoyama

bu konu mesleki alanıma girdiği için bişeyler yazacaktım fakat daha fazla kafa karıştırmaya gerek görmedim çünü @FRED BAKER arkadaşımız ilk cevabında doğru olanı yazmış..

senınle meslektaşmışız
  • Abicim konuya göre hoparlör tavsiye ediyim benimde almayı düşündüğüm bir hoparlör var

http://www.sesisikmuzik.com/default.asp?git=9&urun=263415

SPEKON CNT5 140W/8 OHM 2 YOLLU 5 INCH DUVAR HOPARLÖRÜ(Çift). Fiyatı : 86,00 USD +KDV
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.