Bildirim
Cafe İçi Hangi Switch'i Önerirsiniz ?
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Sadece switchden olmaz bu sorun. Bir pc nin ethernet kartı sorunluysa bile, böyle bir sorun yaşıyor olabilirsin. Tabi olayın donanımsal olduğunu varsayarsak. Öte yandan virus de yol açabilir bu soruna.
Muhtemelen bu sorun, sadece oyun oynanırken değil, her zaman yaşanıyor ama hissedilmiyor.
Öncelikle, virusten kaynaklanmadığına emin ol. Sonra adım adım networku izlemek gerek. Sırasıyla PC, ethernet, UTP kablo ve sonlandırmaları, switch. -
GbE ye geçin. TP-Link 1GbE lik switchleri var 3 tane 24 lük alın. -
kasper 2009 la tarattım birşey bulamadı ben swishten diye tahmin ediyorum
bendekiler ladox internetten araştırdım bellek 768KB mış sanırım bu bellek yetersiz. -
Eğer ethernet kartların gigabit ise gigabitlik switch al paran varsa network gigabite çevir kabloları cat 6 yap
Sayfa:
1
Benzer içerikler
- türk telekom modem power ışığı yanmıyor
- bu oturum açma seçeneği başarısız oturum açma girişimleri
- yükleyici bu videoyu ülkenizde kullanıma sunmadı
- bu siteye ulaşılamıyor bağlantı sıfırlandı
- bu ağ yakındaki diğer birçok ağ tarafından kullanılmakta olan wi-fi kanallarında çalışıyor ne demek
- hotspot ne demek
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X