Arkadaslar yazan ve okuyan herkesten allah razı olsun.
1. play station fiayatı ne kadar ve tam ne zaman ülkemize gelcek foruma ve int baktım tam bi tarih yazmıyor.
2. Ankara maltepe kızılay tarafında saati 1.5 YTL den cafe açsan 15 taneyle tutarmı ?
selam dostum
1 adım ---depolama olsun diyelim 20 gb ve 80 gb versiyonlar var 20 gb lık versiyonu alıp artırısan hardiskin boyutunu oyunların hepsini atarsın
2 adım ---dvd uzerinden yanı blue ray destekli cd ler fiyat olarak yuksek alacak isen yaklasık makına başına 3 er adet oyun alacagını var sayalım
bence hardisk degişimi daha mantıklı yalnız daha teknik bir deneyimim olmadı elime geçse bir cıkar yolu bulunur umudundayım
fiyat olarak 20 gb modeli 800 ytl cıvarı gibi bir soylenti oldu hardisk ile 1000 ytl desek buna baglayacagımız iyi bir tv yaklasık 1000 ytl dersek
bize 2000 ytl ye mal olacak bunlara koltuk ve diger noktalar tercihe göre eklenir
up değil YUKARI
çok acele etmen gerekicek bu iş için kimse almadan sen alıp cafeyi açarsan tutar
hemen kar elde etmemeyi göze aldıysan ki zaten öyle olur..bence para parayı kazanır yatırırsan kazanırsın...ama ortam çok önemli..ferah ve kalite ise ortam boş kalmaz..