arkadaşlar ben cefe ye yeni pc ler topluycam ama bana fiyatı uygun olup AMD olması gerekiyo uymlu parçalardan oluşan birtane konfigürasyon verirseniz memnun olacam parçaların uyumuyla fiyatı uygun ama iyi performan veren birşey olmasını istiyorum şimdiden teşekkürler
Hocam AMD hakkında çok bir bilgin yok o yüzden sana sistem öneremem ama AMD 3200+ ün fiyat/performan olarak çok iyi olduğunu duydum... o işlemciyi bir incele istersen...
ne kadar para verebilirsin bir makineye? fiyat belirtmezsen cevapta alamazsın
quote:
Orjinalden alıntı: BoGo
ne kadar para verebilirsin bir makineye? fiyat belirtmezsen cevapta alamazsın
makına basına verebılecegın mıktarı yaarsan sana sıstem cıkarırız!
asus a8n5x amd 3000 venice 939 kingston 512 ram 120 gb samsung 7200 8 mb leadtek 6600 gt tdh kasa 17 phılıps flat klavye-mouse kdv dahil 730 filan ama şu an dolar yüksek lcd gerek var mı bilmiyorum
Amd sempron 2600+ asus k8n 512mb 400mhz oem radeon 9550 80 gb hdd Aopen kasa dvd combo lg sh730 du sanırım gri siyah bi monitor. oldukça şık. klavye mouse a4tech set
oldukça uygun oluyo ve ccafede yapılıcak her işe cevap verir bence.. abartmanın manası yok
quote:
Orjinalden alıntı: c_tirkaz
çok teşekkür verdiğiniz konfigürasyonlardan dolayı sanırım şunları topluycam
eğer pcı-e olsun dersende anakartın MSI R8482ML olur ekran kartında x550 alırsın fiyatta fark olmaz..
Asus A8N-E PCI-e ,ekran kartını buna göre seçmelisiniz Ekran kartına fazla para ayıramayacaksanız en azından 1-2 makineye biraz daha iyi ekran kartı koyun oyunda görüntü kalitesini arayan müşterileride çekersiniz
Arkdaş kafe çalıştıran biri olarak HDD lerini kesinlikle 160 GB al F/P oranı 160 da daha iyi. Yeni çıkan oyunların en küçüğü 4 GB Ramlarını da şimdilik 2*512 ya da 1 er GB lik al. anakartını MSI - K8NGM2 IL al üzerinde onboard ekran kartı var ama sata 2 desteği var. ya da MSI - K8N NEO4-F ekran kartını da 6600GT al
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme