Şimdi Ara

Cağaloğlu Anadolu Lisesi mi Çapa Fen Lisesi mi yoksa Baykar Milli Teknoloji MTAL mı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
500
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhabalar, bu sene LGS sınavına girdim ve 2 Türkçe yanlışıyla 489,0464 puan aldım (Genel yüzdelik dilimim 0,24). İlk hedefim Kabataş Erkek Lisesiydi ancak o baya zor gözüküyor şu anda ve şimdi odağım başlıktaki bu üç lise. Gelecekte hedefim bilgisayar mühendisliği (mümkünse yurtdışında). İngilizcem iyi seviyede ve başka diller (Almanca, İspanyolca, Fransızca vs.) de öğrenmek istiyorum. Gideceğim lisenin hazırlık sınıfı olursa da çok iyi olacağını düşünüyorum o yüzden Çapa Fen'e de diğerlerine göre bir tık daha mesafeli gibiyim.

Evet, dediklerime göre sizce hangi liseyi tercih etmeliyim? Başka önerdiğiniz liseler var mı? Şimdiden teşekkürler.

(Edit: Sakıp Sabancı Anadolu Lisesini de listeme ekledim. Ona da bir yorum yaparsanız sevinirim.)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BJKliBiri -- 2 Temmuz 2024; 1:8:38 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

• Öncelikle tebrik ederim. Okulların, tanıtım etkinliği yapılan günlerinde yerinde ziyaret etmeni ve kararı kendinin vermeni öneririm.

Seçeneklerinin arasında alanları kıyasladığımızda Kabataş Erkek Lisesi'ne alternatif okul Cağaloğlu Anadolu Lisesi'dir. Diğer okullardan biri Fen Lisesi, diğeri ise Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi.

Hazırlık bölümü Cağaloğlu Anadolu Lisesi ve Baykar'da varken Çapa Fen'de yok. Hazırlık bölümünde 20 saat İngilizce görülmesine karşın ders müfredatları Türkçe olarak işleniyor.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1

Benzer içerikler

- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.