Günümüzde örnekleri halen bulunan birçok farklı eğitim kurumu, İngilizce eğitimi açısından kalabalık gruplarda uzun süreli ve aşamalı programlar ile hem masraflı hem de yorucu bir eğitim süreci yürütmektedir. Fakat çağımızda zaman her şeyden önce geldiği için daha hızlı ve birebir çözümler ile bu eğitimleri tamamlamak için İngilizce özel ders sistemlerinde yeni ve etkili sistemler kullanılmaktadır. Son yıllarda Türkiye'de örnekleri bulunan özel bir eğitim metodu olan callan method seçkin yapısı ile birlikte çok rahat bir şekilde konuşmaya dayalı eğitim verirken, patentli bir İngilizce öğrenme sistemi sunmaktadır. Özel yapısı ile İngilizceyi çok daha kısa sürede öğrenmeyi sağlarken, diğer programlara göre gerçekten çok daha yüksek bir etki sağladığı da ispatlanmıştır. Çağın en etkili İngilizce öğretim sistemlerinden biri olarak, bugün bilhassa vakit sıkıntısına karşı sadece 100 saat gibi bir program içerisinde size neredeyse 400 saat programda verilebilecek eğitim sunulmaktadır. Bu nedenle callan method bol konuşmaya ve bol tekrara dayalı sistemi ile en doğal öğrenme modelleri arasında gösterilmektedir. Online Sistemde İngilizce Özel Ders Değişen metotlar ve öğretme sistemleri ile birlikte günümüzde en fazla önem verilen noktalardan birisi de öğretimin yeri, zamanı ve ortamıdır. Yani İngilizce özel ders alınırken dahi bir kurumda, okulda veya dershanede bu eğitimin tamamlanması yerine kişinin bulunduğu yere eğitimin ulaşması gerekmektedir. Eğitimin kişiye ulaşması bugün en pratik sistem ile online ders sayesinde sağlanmaktadır. Örneğin siz Niğde'de veya Kars'ta yaşıyor olsanız dahi Türkiye'nin herhangi bir yerinde bulunan usta bir eğitmen ile skype İngilizce ders ortamı üzerinde kolaylıkla buluşabilirsiniz. Çünkü bugün Harun Güçlü gibi bu konuda önemli örnek oluşturan bir sistem üzerinde, ister Skype ister web sayfası üzerinden İngilizce eğitimlerinizi yaşadığınız noktada kolaylıkla alabilirsiniz. Harun Güçlü, özel İngilizce eğitimleri açısından gelişen metotları kullanarak, size konuşma garantili bir şekilde eğitim vermeyi amaçlamaktadır. Bu açıdan hem pandemi süreci içerisinde güvenli hem de bulunduğunuz nokta da kolaylıkla ulaşabileceğiniz skype İngilizce ders gibi fırsatlar sunmaktadır. Örnek olarak bir işadamı bu fırsatları değerlendiğinde her gün iş yerinde dahi kısa süreli bir eğitim sayesinde yakın süreçte rahatlıkla İngilizce iletişim kurma becerisi elde edebilir. |
Bildirim