Şimdi Ara

En iyi ingilizce uygulamaları 2023

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
2
Cevap
0
Favori
3.058
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 2023 yılına girerken En İyi İngilizce Öğrenme Uygulamaları Listesini benim gibi dil öğrenme yolunda olan herkes için faydalı olması için derledim.

Yabancı dil öğrenmek için birçok yöntem bulunuyor. Bunlardan en iyi alternatif ilk etapta yurt dışına çıkmak olur. Bir dili yerinde bulunarak daha rahat öğrenebileceğiniz kesindir. Fakat ne yazık ki imkanlar buna izin vermeyebilir. Hal böyle olunca geriye dil kursları ve dil kitapları kalıyor. Ben de bir çok kurs ve kitap denedim. Ama geldiğim noktada yabancı dil öğrenmek için kelime öğrenmenin ve interaktif öğrenmenin şart olduğunu anladım. Sizler için birçok mobil uygulamayı inceledim. En iyi İngilizce uygulamaları 2020 listesi bu yazımızda! Yabancı dil öğrenmek isteyen kişiler en iyi İngilizce uygulamalarına mutlaka bakmalı. Çünkü seçtiğimiz bu mobil uygulamalarla dil öğrenmek çok kolay ve keyiflidir.

1. Duolingo
    Duolingo Yabancı Dil Öğrenme Uygulaması

Uygulama marketlerinde bulunan en iyi yabancı dil öğrenme programlarından biri olan Duolingo Android ve ios platformlarında toplam 300 milyon üzerinde indirilme rakamlarına ulaştı. Bununla beraber 2013’te en başarılı Android uygulama ünvanına da sahip olan Duolingo en iyi yabancı dil öğrenme uygulamaları listemizde ilk sırada yer alıyor.

Sesli,görsel ve yazım testlerinden oluşan uygulama devamlılık döngüsü ile kelime ve konu odaklı kendinizi geliştirmenizi sağlıyor. Aynı anda arkadaşlarınızın ilerlemesini de takip edebileceğiniz Duolingo kullanıcısını motive ederek sıkıcı sıradan uygulamalardan bu yönüyor ayrılıyor.

2. Voscreen
    Voscreen İngilizce Ögrenme Uygulaması

Türk uygulama geliştiricilerinin elinden çıkan ücretsiz yabancı dil öğrenme uygulaması Voscreen market indirme rakamları ile başarısını kanıtlıyor,yaklaşık 1 milyondan fazla kullanıcının İngilizce öğrenmek için faydalandığı bir uygulama. Web’de android ve ios işletim sistemlerinde hizmet veren program altyazılı yada altyazısız videolar izleterek İngilizcenizi ileriye götürmenize imkan sağlıyor. En iyi ingilizce uygulamaları listemizde tereddütsüz yer alacak bir uygulama diyebiliriz.

Filmler,diziler,çizgi filmler ve popüler video içeriklerinden oluşan zengin repertuarı sayesinde uygulama kullanıcıları sıkmadan İngilizce öğrenme fırsatı sunuyor.

3. Memrise
    Memrise Yabancı Dil Uygulaması

Google Play‘in en iyi uygulama ödülünü 2017 yılında hanesine yazdıran Memrise oyunlaştırma taktiğini kullanarak rakip yabancı dil öğrenme uygulamalarından farklı bir sistemle ingilizce öğretmeyi hedefliyor. Dünya genelinde yaklaşık 50 milyondan fazla indirme rakamları mevcut olan Memrise en popüler dil öğrenme uygulamaları arasında listemizde 3. sırada yer alıyor.

Bir hikaye ilerleyişi içerisinde yabancı dil öğreten Memrise, oyun oynayatarak dilinizi daha ileriye götürmenizi sağlıyor. Senaryoya göre bir ajan olarak görev aldığınız hikayede görevinizi ilerlettiğiniz sırada bir yandan da dilinizi geliştiriyorsunuz.

4. Quizlet
    Quizlet Dil Öğrenme

Yabancı dil öğrenme uygulamaları arasında en kompleks olanı sayılabilecek Quizlet kullanarak arkadaşlarınız ile eş zamanlı yabancı dil çalışmaları yapabilirsiniz. 20 milyondan fazla kullanıcısı mevcut olan Quizlet 18 farklı dili öğrenmenize fırsat veriyor.

Çok fazla eğitim modu mevcut olan Quizlet’in öğren modu sayesinde katılmak istediğiniz sınavlara hazırlık yapabilir, Yaz modu kullanarak öğrendiğiniz kelimelerin hafızanızda ne kadar yer tuttuğunu test edebilirsiniz. Bununla beraber kelimelerin 18 farklı dilde söylenişini de sunan Quizlet son derece akılda kalıcı bir öğrenme modeli sunuyor.

5. Blarma
    Blarma Yabancı Kelime Ezberleme Uygulaması
    Yabancı dil öğrenme uygulamaları listemizde bir de yabancı kelime ezberleme uygulaması ekledik. Hem de en iyisinden. Yabancı dil öğrenmenin olmazsa olmazı kelime ezberlemektir. Blarma ile İngilzice, Fransızca, İspanyolya, Rusça ve Türkçe vb. kelimeleri resimlerle rahatlıkla öğreniyorsunuz. Blarma hem android hem de IOS marketlerden ücretsiz olarak indirilebiliyor. Kendi dilinden Blarma;

İngilizce kelime öğrenme & kelime ezberleme uygulamasına hoş geldin. Blarma ile her ay 300 İngilizce kelime öğren ve telaffuz pratiği yap. "İngiliz İngilizcesi" mi yoksa "Amerikan İngilizcesi" mi öğrenmek istiyorsun? Seçimini yap ve eğlenerek İngilizce öğren!

İngilizce kelime ezberleme uygulamasını hemen indir ve ücretsiz olarak dene.

Yeni başlayanlar için ideal "İngilizce öğrenme programı". Dinleyerek, yazarak ve konuşarak İngilizce kelime bilginizi geliştirin. Blarma gerekli tüm özelliklere sahiptir.

Görsel İşitsel Öğrenme:
    Resimlerle "İngilizce öğren". Bazı kelimeleri daha iyi anlamak için kısa videolar izleyin. Kelimenin yerli telaffuzunu dinleyin. Gördüğünüz, duyduğunuz ve ilişkilendirdiğiniz bilgiler diğerlerinden daha sonra unutulur.

Günlük Öğrenimin Sınırlandırılması:
    İngilizce kelime hazinenizi geliştirmek için her gün 10 kelime öğrenin. Dengeli bir şekilde öğrenmeniz önemlidir. Öğrenilen daha fazla kelime, onları her zaman hatırlayabileceğiniz anlamına gelmez. Bu nedenle, öğrenebileceğiniz kelimelerin günlük limiti vardır.

Soru Tabanlı Öğrenme:
    Kurslar, İngilizce kelimeleri eğlenceli bir şekilde öğrenmek için tasarlanmıştır. Yeni kelimeler seçerek derse başlayın. Temel İngilizce dil becerilerini öğrenin. Tüm kelimeleri görün, dinleyin, yazın ve telaffuz edin. Kelimeleri öğrendikten sonra, soruları cevaplayarak dersi tamamlayın.

Beceri Puanlama Sistemi:
    Her dersin sonunda, başarınızı ve hatalarınızı detaylı bir şekilde inceleyebilirsiniz. İhtiyacınız olan aktiviteleri yaparak, hatalarınızı hızla düzeltebilir ve becerilerinizi geliştirebilirsiniz.

Ücretsiz Aktiviteler:
    - İngilizce kelime ezberleme
    - İngilizce kelime telaffuz
    - İngilizce kelime yazma pratiği
    - İngilizce kelime dinleme pratiği

Aralıklı Tekrarlama Sistemi:
    Yeni İngilizce kelimeler öğrenirken, eskileri unutmaya başlarsınız. Tüm kelimeleri tekrar etmek zorunda değilsin. Blarma, unutmak üzere olduğunuz kelimeleri size hatırlatır.

Blarma Kelime Ezberleme Uygulaması için tıklayın

Bu yazıda en iyi dil öğrenme uygulamalarını sizin için derledim. Umarım bu listemiz dil öğrenme yolunda ilerleyen herkese faydalı olur. Herkese iyi forumlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi belgemre -- 23 Kasım 2022; 15:15:19 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.