Şimdi Ara

Caitlyn mi Jinx mi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
17
Cevap
1
Favori
577
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Hangisini almalıyım adcde ustalasmayi düşünüyorum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Cait range ve kolay skill set bakımından daha rahat

Jinx de ise daha aktif oynamalısın. Skilleri nasıl güzel kullanabilirim diye hızlıca düşünmen gerekir.

Adc de yeni isen ben cait diyorum, yabancı değilim dersen kesinlikle Jinx. Harcadığın eforun karşılığını kesinlikle veriyor

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Cait

• quote:

Orijinalden alıntı: IcyTea Lemon

Cait range ve kolay skill set bakımından daha rahat

Jinx de ise daha aktif oynamalısın. Skilleri nasıl güzel kullanabilirim diye hızlıca düşünmen gerekir.

Adc de yeni isen ben cait diyorum, yabancı değilim dersen kesinlikle Jinx. Harcadığın eforun karşılığını kesinlikle veriyor

Adcye uzak değilim caitlyn kolaydır kolay kazanir miyim diye düşündüm

• Evet range bakımından rahat kazanabilen bir hero ama çok basit oynayışı var yani klasik sade, sıkılırsın, jinx al bence uzun süre sıkılmadan oynayabilirsin

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Caitlyn

• Jinx tabi ki

• kacış mekanizması bazen çok fark ediyor. ben şahsen caiti daha sık tercih ediyorum. Jinxde de range var ama bi çok zaman caitteki gibi rahat kullanılamanabiliyor.
  • Jinx skillset bakımından daha aktif oyuncular için bence. Ve cait midgameden sonra düşüyor anca pasifiyle ve ultiyle iş yapabiliyor. Ama jinxin skillsetinin oyunun her anında gideri var

• skillerine bakmaz isek bana göre her adc aynıdır. oynamayı bildikden sonra normal saldırılarla harikalar yarataabiliyorsunuz(¬▂¬)
  • oynayabilene jinx
  • Lucian al :D
  • Lucian öneriyorum luci varsa jinx
    Edit:İmla

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HolyDarkness QQ -- 30 Kasım 2014; 18:48:26 >
  • Vayne
  • sivir herdaim gideri ve kazandınız yazısı ile döneri vardır.
    acıktım

• Jinx adami yere mihlayinca yakalanmiyor caitin e si de yetmedigi icin jinx

Ayrica jinx in rangesi de kacan adami yakalamak icin ideal w da bayagi bir damagesi ve slowu var bayagi avantaji olan bir adc JINX

• Jinx Güzeldir fakat jinx karşıdaki support'a göre berbatlaşa bilir örnek blitz çekerse jinx flash atmadan kaçamaz
    Cait'e bakarsak E skilini kullanarak kaçabilir böyle jinxe dönersek 3 düz vuruş ardından q açıp vurursak hele ebedi + statik çıkmışsan çok yüksek demage verirsin
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.