Şimdi Ara

ÇAKALLARA BAK - iPhone 6S 64 GB 1800 TL ALINIR MI? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
29
Cevap
0
Favori
1.102
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
    Yani haklısınız. Baliklama atlamamak lazım.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sahibinden ilanlarında get yoksa gidip ürüne birebir bakmanız lazım.Kaç kere söylendi bu forumda.

• quote:

Orijinalden alıntı: Mrcavdar

Swift dilini öğreniyorum iOS/Mac uygulama gelistirmek icin.

Windows uzerinde sanalda mac os kullanabiliyorum bilgisayarim saglam sikinti yok ama mac os ta xcode emulatorde yazdigin app in fiziksel ozelliklerini deneyemiyorsun emulatorle hal boyle olunca ios cihaza ihtiyac duyuluyor. Swift dilini derlemede offical editor xcode oldugundan ve swift dili icin piyasadaki en iyi text editor oldugundan macbook alma sarti da var ama su anki bilgisayarimla sanaldan islerimi halledebiliyorum sikinti olmuyor yani demek istedigim Apple tekel kurmus cihazlarima app yazacaksan macbook umu kullanacaksin xcode icin fiziksel ozellik icin ios cihaz bulunduracaksin her sene 99 dolar da bana gelistirici uyeligin icin para odeyeceksin yoksa uygulamani magazada yayinlayamazsin.

Ben suanki telefonumdan acaip memnunum 3 gb ram 4k çeken kamera 3300 mA batarya yetiyor da artiyor ama ios a gecmem mecburi.

Zaten get ilani ac diyecegim yarin acmazsa isim olmaz o saticiyla ben zaten iskillenip konuyu acma geregi duydum buradaki arkadaslar sagolsunlar büyük bir hayal kırıklığının onune gecmis oldular. Mesajin icin tesekkurler hayirli geceler.

üzülmeni istemem, sakın ola ki "ben ekran kartı sattım, adam bana güvendi, bende başkasına güveneyim" diye bir beklentiye girme..

eğer paran yoksa ama gerçekten. yada 5s falan düşün.. bir malın fiyatı düşükse ben iskillenirim, vardır birşeyi.. helede ki görmeden alacaksın telefonu, ne olup ne bittiği belli değil..

umarım guzel uygulamalar yazarsın, sonra yine burada karşılaşırız :)

kolayca gelsin ve lutfen kimseye guvenme.

• Akbaba89 kullanıcısına yanıt
    Haklisiniz, yeni guncelleme var ilk mesaja bakin editliyorum

• mikailc78 kullanıcısına yanıt
    Cok tesekkur ederim. Ilk mesaji editliyorum yeni gelismeler var.

• han som reiste kullanıcısına yanıt
    Haklisin, ilk mesaja bak editledim.

• Böyle kendini akıllı sanan ne kadar saf insan varsa HAKEDİYOR. ya bi siz mi akıllısınız anlamıyorum

Lafım KONUYU AÇAN ARKADAŞA DEĞİL

• l L kullanıcısına yanıt
    Acil nakit ihtiyac yazmis ilk get ac dedigimde uyanmaliydim mevzuya firsat gibi gordum dedigin gibi allahin bi akilli kulu biz değiliz.

• Böyle şeylere inanıp parayı gönderenlere zerre üzülmüyorum. Komik gerçekten

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.