Şimdi Ara

ÇAKALLARA BAK - iPhone 6S 64 GB 1800 TL ALINIR MI?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
29
Cevap
0
Favori
1.102
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Edit1: 3 ay önce alınmış tel kozmetik olarak gayet iyi 21 ay garantisi devam ediyor beyaz 64 gb, farklı şehirde olduğundan eft yapmam lazım bana kargo ile yollayacak anlaştık adamla hatta sordum 3 aylık telefonu neden satıyorsun ve neden ucuza satıyorsun diye ihtiyacı varmış paraya ve küçük beldede bulunduğundan çabuk satılması için düşük tutmuş ücreti, eft yapmadan önce Size danışmak istedim.

Edit2: Alınmazmış zaten eft yapmamistim size sorayım dedim yardimci olan arkadaşlara teşekkür ve minnetlerimi sunuyorum.

Edit3: Adamin kardesi aradi simdi kargoya gidiyorum adres bilgilerinizi verin diye, ben eft yapmayacagim halen telefonun fatura resmini bekliyorum dedim. Abimi ara ayrintilari bilmiyorum dedi.
    Abisini aradim dedim halen faturayi atmani bekliyorum sen bana kopyasini gonder demissin ben kutuyla faturayi yollayacgim diyor ben bana faturanin resmini cekip veya mailini atmanizi da yazdim dedim. Napcaksin faturayi dedi, bende laftan babam inceleyecekmis dedim ustune soyle ekledim; bakin 1800 tl ucret farkli sehirdeyiz kendimi riske atmak istemiyorum sonucta bir aylik maaş sahibinden komisyonunu fiyata ekle get ac dedim o da bagirarak bana ben senle dun boyle anlasmadim bir sey mi kullaniyordun dun zaten bir suru kisi gelip almak icin aradi bende get ac yoksa almayacagim dedim bana o zaman beni ne oyaliyorsun am...... ko.... or.... co..... basladi sovmeye daha ben karşılık veremeden kapatti telefonu.

Karakter yoksunu iste. Iplediysem ne olayim. Sagolun arkadaslar az kala dolandiriliyordum.

Adamin(!) Bilgileri sahibinden de gorurseniz uzak durun.
    Ferhat Altuntaş
    +905536579063

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mrcavdar -- 29 Haziran 2017; 11:31:54 >

• Yaklaşma öpecek seni

İphone 6 o fiyata nerdeyse. Özellikle küçük beldeler yazıyorlar ki insanlar ulaşamasın elden alamasın. Köylü gariban piyasayı bilmiyor havası. Elden deneyerek alınır böyle şeyler.

En basit icloudlu çıksa cihaz ne yapacaksın

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ya paran çok ya da aklın kıt. Ya da çok zekisin bizi işletiyorsun. Bende 7 var hesap numarası verim 1950 TL ihtiyaçtan satılık alır mısın. Git işine arkadaşım boş boş konu açma. Milleti enayi yerine koyma babanın oğlu mu da güvendin para göndereceksin.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Sakın gönderme. Dolandırıcı. Elden olmadıkça eft yapma.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Fiyat iyi ama ya adam paranın üzerine yatarsa? Satıcıdan GET açmasını isteyin. Ciddi satıcı ise açacaktır. Amacı katakulli ise yanaşmayacaktır. Önden parayı göndermenizi ısrarla istiyorsa uzak durun. Hatta ilanı atın ben de konuşayım kendisiyle :)

• Sonra da dolandırıldım derler biraz akıllı olun ya

• 2500 tl gönder bana iphone 7 128 kayitli aralikta garantisi bitiyor sana gönderim:)))

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Ya beyler adamla telefon da görüştüm. Ilkte get ac diye aradim o da bir kac kisi aradi bugun get acmak icin para lazim oldugundan get ile bir kac gun suruyor dedi para yatma islemi. O yuzden olmaz dedi zaten yarin bir arkadas gelicek onunla anlastik ama kesin degil dedi neyse olmazsa dön beni ara dedim. Kapattim teli.

Bi 5 dk gecti telefonda gozum kalmisti artik. Bir daha aradim dedim siz bana kesin degil dediniz arkadasin gelecegi bana iban verin ben eft islemine baslayayim diye. Ama bir sorum var neden satiyorsunuz 3 aylik telefonu dedim var ailevi sebep dedi profilime bakarsan esimin telefonunu da satiyorum dedi 2500 tl galaxy s8 vodafone dan alinma sifir bende bakmadim dedim profiline adama, onu da satma kuzenim s8 bakiyordu onu da alacagim bir goruseyim dedim kuzenimle. Tamam dedi adamin ibanini aldim dedim parani yatiriyorum sabah geçer sana eft yapacagim icin. Anlastik hayirli olsun vs.

Adam o anda ilani kaldirdi sahibindenden.

Neyse yarim saat sonra eve geldim, Kuzenle konustum dedim s8 ariyordun sifir adam sikismis 2500 e satiyor ilgilenir misin nakitim yok dedi yarin cevreden para toplayabilir miyim bakayim dedi amcama soyledim ilani at bakayim dedi.

S8 in ilanini bulamadim adami tekrar aradim dedim amcam sizin s8 ile de ilgileniyor ama ilani bulamadim ona link atmak icin kaldirdiniz mi dedim. O da bana benim birader bir arkadasiyla sozlesmis telefonu ona saticaz dedi kusura bakma dedi.

Simdi iki soru var

1) Adam tokatciysa o ilana bir suru kisi atlamistir gece 10 a kadar kac kisiyi tokatlamasi gerekmez mi anlasir adamla gostermelik ilani kaldirir seninle anlastim okey diye. uzun sure telefonla gorusup benimle anlaşip simdiden hayirli olsun dedikten sonra direkt ilani kaldirdi. Benim yerime basklarini neden tokatlamaya calismadi.

2) Hadi tamam beni kandirmak icin kaldirdi ilani anlastiktan sonra. Ben adama iphone la anlastiktan sonra s8 i kesin alicaz benden haber bekle kuzenimi arayip sana donecegim dedim. Bana neden biraderim birisine soz vermis onun yuzunden kaldirdim ilani desin. Bulmuş benim gibi birini direkt eft yapacak neden tokatlamaya calismasin s8 için.

3)Yine farkli 3 aylik telefon istanbulda elden 2000 tl yazmis ilana ama 1900 tl ye kontrol edip alabilirim hatta gel kontrol et ben iphone 7 aldim benimki bosa cikti desin.

Telefonun tek kusuru da yere dusurmeyle olusan kisim. Ki bu kişiyle de uzun sure gorustum bana telefonun faturasini attigin an gelip kontrol edip alacagim diye. Aksam 10 da o bahsettigim ilani gorunce hemen ona donus yaptim ama.

ÇAKALLARA BAK - iPhone 6S 64 GB 1800 TL ALINIR MI?

Bana piyasada uygun fiyata bulunabilinir gibi geldi 2 bin tl civarina garantili aklimda soru isaretleri vardi o yuzden foruma yazmak istedim.

Zengin degilim, param da yok, aklımdan kıt da degilim. Bugun forumdan balikesirdeki bir arkadasa 1400 tl ye ekran karti sattim onun parasiyla iphone aliyorum. Mesela o arkadas ta bana guvendi eft yaptığı gibi direkt kargoladim ya ben herkesi kendim gibi saniyorum. Ya da sizin dediginiz gibi aklimdan kit im eft islemini daha yapmadim sabah 7 8 gibi tekrardan arayacagim faturayi bana gondermesini isteyecegim yollamazsa almam telefonu giderim resimdeki telefonu alirim zaten aklimdaki renk space gray di ayni kullanim suresi ikisi de 21 ay garantili.

• Son yazdığın mesaj; aklından kıt olduğunu gösteriyor. Bunu yazmak istemezdim ama sert dille konuşmadan anlamayacaksın gibi. Herkesi kendin gibi düşünme. Saydığın şeyler kolayca numarası yapılacak şeyler. Ha dinleme beni git yolla hayat tecrübesi olur yoksa bu kafayla sen daha çok tokatlanırsın

• Umut K. kullanıcısına yanıt
    Ya olmadi sabah bir arkadastan arattiririm adami. Desin dun saat gecti arayamadim diye telefonu almak istedigini soyleticem ha adam demezse ki telefonu ben baskasiyla anlastim sattim telefonu ben alir ana avrat soverim. Derse ki telefonu sattim baskasina kusura bakma o zaman eft islemini yaparim. Artik bundan sonra tokatlanirsak hayat tecrubesi olur.

• Gereken uyarılar yapılmış sana ve sen hala inatla dinlemiyorsun. Madem dinlemiyeceksen niye konu açtın ki. Hayatta her attığımız adımdan ders çıkarmamız lazım. Al gitsin ama aldıktan sonra umarım iyi bir ders olur sana.

• Kardeşim senin arpan çok gelmiş sen dolandırılmak için kaşınıyorsun böyle kaşınmaya devam et bi kaç güne konuyu editlersin dolandırıldım diye.

Senin paran bir yerlerine dürtmüş. Boşuna dememişler bu devirde babana bile güvenmeyeceksin diye.

Elden olmadığı sürece hiçbir internet alışverişine girme elbet bigün tokatlarlar seni. Aklını başına al saçma sapan işlerle uğraşma kimse kimseye o fiyata o telefonu vermez acil para ihtiyacıda olsa vermez hem acil ihtiyaçsa gider telefoncuya satar direk parasını alır çıkar o fiyatıda telefoncular çok rahat verir hatta havada kapar

• Hevesim kursagimda kaldi anasini satayim ne diyeyim ki ilk ios cihazim olacak cillop gibi telefonu iyi fiyata gorunce baliklama daldim,haklisiniz aga. Para benim degilmi almiyorum dedigim gibi size danismadan eft yapmadim zaten 3 ay once faturama ek 5s i 1800-2000 tl ye turk telekom hesaplatinca vazgecip pesin fiyatina 1450 tl ye faturaya ek aldigim galaxy j7 prime cihazim duruyor onu kullaniyorum simdi para da olunca hesapta ne zamandir aklimda olan iphone 6s alayim dedim, bi telefonu senelerce kullanacagiz Adama sahibindenin komisyonunu fiyatina ekle get ac yoksa almiyorum telefonu derim yoksa hoscakal. Boyle isler dediginiz gibi elden yapilmali. Herkese hayirli geceler.

Peki bu telefon alinir mi saticisiyla gorusmustum onceden fatura kopyasini atmasini bekliyordum elden gidip alabilirim.

http://www.sahibinden.com/ilan/ikinci-el-ve-sifir-alisveris-cep-telefonu-modeller-iphone7-aldim-fazlalik-satiyorum-448967744/detay

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mrcavdar -- 29 Haziran 2017; 2:51:22 >

• yahu paran yoksa almayacaksın.. sıfırdan baska cihazı kullanmam, riske de girmem.

şuan g2 kullanıyorum ve ilk sahibiyim, yaklaşık 4 senedir kullanıyorum. Bende isterim 4500 tllik 4000 tllik telefon fakat vermek istemiyorum telefona, hem tek seferden o kadar verecek param yok..

millet ne gösteriş meraklısı olmuş, 1800 ona vereceğine git mi6 al.. bekle biraz daha fiyatı 1800 lere düşer.. şuan 2bin civarı.. 6gb ram çift kamera falan var.. iPhone diye tutturmussun, kaziklanman an meselesi..

pahali bir ders olacak sana.. bu devirde kimseye güven olmayacağını geç de olsa anlarsın..

• mikailc78 kullanıcısına yanıt
    Swift dilini öğreniyorum iOS/Mac uygulama gelistirmek icin.

Windows uzerinde sanalda mac os kullanabiliyorum bilgisayarim saglam sikinti yok ama mac os ta xcode emulatorde yazdigin app in fiziksel ozelliklerini deneyemiyorsun emulatorle hal boyle olunca ios cihaza ihtiyac duyuluyor. Swift dilini derlemede offical editor xcode oldugundan ve swift dili icin piyasadaki en iyi text editor oldugundan macbook alma sarti da var ama su anki bilgisayarimla sanaldan islerimi halledebiliyorum sikinti olmuyor yani demek istedigim Apple tekel kurmus cihazlarima app yazacaksan macbook umu kullanacaksin xcode icin fiziksel ozellik icin ios cihaz bulunduracaksin her sene 99 dolar da bana gelistirici uyeligin icin para odeyeceksin yoksa uygulamani magazada yayinlayamazsin.

Ben suanki telefonumdan acaip memnunum 3 gb ram 4k çeken kamera 3300 mA batarya yetiyor da artiyor ama ios a gecmem mecburi.

Zaten get ilani ac diyecegim yarin acmazsa isim olmaz o saticiyla ben zaten iskillenip konuyu acma geregi duydum buradaki arkadaslar sagolsunlar büyük bir hayal kırıklığının onune gecmis oldular. Mesajin icin tesekkurler hayirli geceler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mrcavdar -- 29 Haziran 2017; 3:36:33 >

• Sakın yollama para.

• emre7107 E kullanıcısına yanıt
    Yollamadim. Hocam yollamayacagim da.

• Kozmetik olarak gayet iyi ne demek?

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Ya çok basit bir mantık.

Sen sıfır 6s alsan bugün Apple'dan, 3 ay sonra 1800 ₺'ye mi satarsın?

Sıfır 6s 32GB 3199 ₺ şu anda Apple Store'da.

Arkadaşlar biraz düşünün. Tamam para göndermemişsin, iyi yapmışsın da buraya başlık açıp soru sormak bile şu piyasa şartlarında (fiyatlar belliyken) gerçekten abes.

• OnurFB1453 kullanıcısına yanıt
    Yani disinda vuruk cizik yok iyi kondüsyonda gorunus olarak.

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.