Bildirim
Çakma Lg G3 İç Ekran Kırıldı ?
Tadelle Çikolata Kaplamalı Gofret 35 G x 24 Adet : Amazon.com.tr: Mutfak
https://www.amazon.com.tr/gp/product/B0C69XWHCX
8 sa. önce paylaşıldı
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
kranda örüntü veren yeri telefonu 300 e aldım android 442 iydi hemen acil tamir edilmesi gerek -
Baban telefonu ne kadara almıştı? Tamir fiyatı geçmesin ürünün fiyatını. Bir de telefon nasıl bir yüzeye düştü ki parçalandı. Ayrıca tamirci yapsa bile 15 gün falan bekletir seni, baban her türlü anlar. Son olarak; neden koruyucu kılıf falan yoktu? -
replıka g3 mu var yav?
varsa tekrardan 0 ını al :D zıra 300 TL yı gecer ekranın ucretı sadece -
Allah yüzüne bakmış tlfon kırılmış. Hiç uğraşma git 2. El orjinal s3 al daha iyi
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Red_devil33 -- 1 Mayıs 2015; 14:29:40 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
arkadaşlar tamir ettirmeyeceğim babama söyledim kıızmadı hemde yere düşmüştü camın içine ekranı tutan yapıştırıcı bile sürmemişler :)
-
Orijinal G3 ile okurken halime şükrettim
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
bende alma dedim babama ama dinlemedi al işte 700 liraya zenfone 5 almam dedi :(
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X