Şimdi Ara

Çakma S5 Aldım aspahlt 8'i kaldırımı (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
39
Cevap
1
Favori
1.012
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • oynatır kardeş mc4 bile oynarsın cok rahat.apkarchive bu sitede istediğin oyunu data dosyalarıyla bulabilirsin.

• quote:

Orijinalden alıntı: -forumber-

quote:

Orijinalden alıntı: KolunaJiletVuranAdam

quote:

Orijinalden alıntı: ayhankaldırım

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: ayhankaldırım

Yukle dene ve gor bize ne soruyorsun

Ne bu şiddet ya 1gb oyun eğer açmıcaksa bu internet hızıyla 2 saat yükleyip sonra silmeme ne gerek var bi soru soruyoruz mesaj atmak için cevap yazmayın yeter artık

Sakin ol yahu en yuksekte olmasa bile dusuk ayarda acabilir

Pardon hocam bi an öle cevap verince sinirlendim en düşük ayarda zevki çıkmaz galba benim arkadaşda diskavri var o oynuyodu oyunu onun özellikleri bundan düşük nası işse artık indiricem şimdi olmassada önemli değil artık saolun cevap için

Discovery senin çakma S5'inden çok daha iyi bir cihaz

yaw bu discovery uzaydanmı geldi

• TELEFONUN SARJDA PATLASIN KONUSMA YAPARKEN PATLASIN GULAGIN KOPSUN.

• quote:

Orijinalden alıntı: hasanefe10

oynatır kardeş mc4 bile oynarsın cok rahat.apkarchive bu sitede istediğin oyunu data dosyalarıyla bulabilirsin.

Hocam çok sağol sana güvenip yükledim şu anda oynuyorum arada kasmalar oluyo ama orta grafiklerde düşüğe alıyorum onlarda geçiyo stabil bi şekilde oynuyorum bu arada discovery benim cihazdan iyidir kötü demiyorum zaten o 700 liralık teleefon bu 270 tabi iyi olucak
  • quote:

quote:

oynatır kardeş mc4 bile oynarsın cok rahat.apkarchive bu sitede istediğin oyunu data dosyalarıyla bulabilirsin.

Hocam çok sağol sana güvenip yükledim şu anda oynuyorum arada kasmalar oluyo ama orta grafiklerde düşüğe alıyorum onlarda geçiyo stabil bi şekilde oynuyorum bu arada discovery benim cihazdan iyidir kötü demiyorum zaten o 700 liralık teleefon bu 270 tabi iyi olucak

Onun özellikleri bundan düşük demişsinde, ondan dedim ben

• quote:

quote:

sendeki telde 1 gb ram olsa bizim kullandığımız cihazlardan gorrilla ekran dışında pek bir fark olmaz.sana tavsiyem root yaptıysan sistem yedeği almanı tavsiye ederim.

• quote:

Orijinalden alıntı: bottom feeder

TELEFONUN SARJDA PATLASIN KONUSMA YAPARKEN PATLASIN GULAGIN KOPSUN.

hayırdır kardeş oruç başına vurdu galiba

• quote:

Orijinalden alıntı: -forumber-

quote:

quote:

Onun özellikleri bundan düşük demişsinde, ondan dedim ben

Asllında öle sölemeye çalışmadım bazı özellikleri iyi görüküyo anlamında dedimde neyse hocam tartışmaya gerek yok

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: bottom feeder

TELEFONUN SARJDA PATLASIN KONUSMA YAPARKEN PATLASIN GULAGIN KOPSUN.

hayırdır kardeş oruç başına vurdu galiba

Harbi vurdu galiba ya konu disinda diye oyle mesaj atmistim.

• quote:

Orijinalden alıntı: thestell

Oynatır da kafana folyo sarmazsan o sar degeri seni sarar.

aklıma bu geldi

Çakma S5 Aldım aspahlt 8'i kaldırımı
  • quote:

Orijinalden alıntı: crossinqover

quote:

Orijinalden alıntı: thestell

Oynatır da kafana folyo sarmazsan o sar degeri seni sarar.

aklıma bu geldi

Çakma S5 Aldım aspahlt 8'i kaldırımı

telefon çakmada olsa çin devleti sar değeri konusunda bütün dünya devletlerinden daha hassas ve cezaları çok ağır. çakma s5 li arkadaş rahat ol sen.

• Bende 512 ramli mtk6575 işlemcili gpu mali-400 olan bi icat vardı o bile çalıştırıyordu aspalth 8 i. Çalıştırır ama wifi olan bir yerden yükle 1gb tan büyük çünkü dosya.
  • quote:

Orijinalden alıntı: gocaherif

Bende 512 ramli mtk6575 işlemcili gpu mali-400 olan bi icat vardı o bile çalıştırıyordu aspalth 8 i. Çalıştırır ama wifi olan bir yerden yükle 1gb tan büyük çünkü dosya.

Sağolun hocam yükledim çalışıyo şu anda bayağıda rahat hızlı hiç donma yok
  • İşlemci mtk6572 yani çift çekirdek 1.3 ghz ama onun değerlerini daha yüksek göstermişler kernelle oynayıp.
    ramde eminimki 1.5 gb değil çünkü o kadar rami mtk6572 desteklemiyor, %90 rami 512mb dir.

Bununla sen ancak çanak çömlek oynarsın. Utanmadın mı çakma telefon almaya? Paran yoksada parana göre telefon alacaksın, taklitçi olmayın özgün olun özgün!
  • quote:

Orijinalden alıntı: muratai

İşlemci mtk6572 yani çift çekirdek 1.3 ghz ama onun değerlerini daha yüksek göstermişler kernelle oynayıp.
    ramde eminimki 1.5 gb değil çünkü o kadar rami mtk6572 desteklemiyor, %90 rami 512mb dir.

Bununla sen ancak çanak çömlek oynarsın. Utanmadın mı çakma telefon almaya? Paran yoksada parana göre telefon alacaksın, taklitçi olmayın özgün olun özgün!

Sanane aldığım telefondan seni ilgilendirmez bu
  • Birde böyle telefonların sar değerini nasil ölçebiliriz.

• 512 mb ram :((( kaç para verdin ki 150 felan en fazla

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-5B59C177F -- 4 Temmuz 2014; 16:27:00 >
  • wolfestein kullanıcısına yanıt
    Ölçemezsin.
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.