Bildirim
Çakma S5 Aldım aspahlt 8'i kaldırımı

Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
Yukle dene ve gor bize ne soruyorsun
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: ayhankaldırım
Ne bu şiddet ya 1gb oyun eğer açmıcaksa bu internet hızıyla 2 saat yükleyip sonra silmeme ne gerek var bi soru soruyoruz mesaj atmak için cevap yazmayın yeter artık -
quote:
Orijinalden alıntı: KolunaJiletVuranAdam
quote:
Ne bu şiddet ya 1gb oyun eğer açmıcaksa bu internet hızıyla 2 saat yükleyip sonra silmeme ne gerek var bi soru soruyoruz mesaj atmak için cevap yazmayın yeter artık
Sakin ol yahuen yuksekte olmasa bile dusuk ayarda acabilir
quote:
quote:
quote:
Ne bu şiddet ya 1gb oyun eğer açmıcaksa bu internet hızıyla 2 saat yükleyip sonra silmeme ne gerek var bi soru soruyoruz mesaj atmak için cevap yazmayın yeter artık
Pardon hocam bi an öle cevap verince sinirlendim en düşük ayarda zevki çıkmaz galba benim arkadaşda diskavri var o oynuyodu oyunu onun özellikleri bundan düşük nası işse artık indiricem şimdi olmassada önemli değil artık saolun cevap için
-
En önemli şey olan gpu'sunu söylememişsin. Dandik bir gpu varsa 8 çekirdekli işlemci olsa neye yarar. -
quote:
Orijinalden alıntı: Exfat
En önemli şey olan gpu'sunu söylememişsin. Dandik bir gpu varsa 8 çekirdekli işlemci olsa neye yarar.
Hocam o kadar analmıyorumki bakarım gpuya -
Cpu -Z yükleyip bakin
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: atomcu
Cpu -Z yükleyip bakin
Hocam özelliklere onla baktım zaten hgemen bakıyoruım -
Orta grafikte oynatir
Antutu skorunu at buraya 3d 2d grafik performansina bakalim sana zahmet
Oynatır da kafana folyo sarmazsan o sar degeri seni sarar.
-
Hocam benim tahminimce düşük ayarlarda açabilir ancak çünkü işlemcisi mt6572 yazıyor ki bunu araştırdım 2 çekirdekli bi işlemci ve video görüntüleme olanağı 720p olduğu yazıyor ki telefonun ekran çözünürlüğü 1080p olduğundan mt6589 işlemcilerde olduğu gibi kasabilir oyunu..Kesin sonuç ancak yüklenerek görülebilir..Bu arada telefon overclocklu olabilir çünkü bu işlemcinin asıl değeri 1,2 GHZ.. -
quote:
Orijinalden alıntı: yunus_emre1991
Hocam benim tahminimce düşük ayarlarda açabilir ancak çünkü işlemcisi mt6572 yazıyor ki bunu araştırdım 2 çekirdekli bi işlemci ve video görüntüleme olanağı 720p olduğu yazıyor ki telefonun ekran çözünürlüğü 1080p olduğundan mt6589 işlemcilerde olduğu gibi kasabilir oyunu..Kesin sonuç ancak yüklenerek görülebilir..Bu arada telefon overclocklu olabilir çünkü bu işlemcinin asıl değeri 1,2 GHZ..
Overlock yok eminim çünki rootlu değil bi deniyicem birazdan sağol bilgi için -
Mtk6572 islemcisi 513 rami var cihazinin oynuyamazsin.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Kardes cihazin mtk6572 cift cekirdek 1.3 ghz 512 mb ram ve mali400mp grafik islemcisi var asphalt 8 oynatir bence dusuk-orta grafik ayarlarinda
Burada saatlerce cevap bekleyeceğine indir 2 satte dene ne olaacak biryerinden bişey mi eksilcek ???
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > -
daha iyi sağlam çakmalar var piyasada madem alıyosun iyice araştırıp alsaydın almamak en iyi aslında ama almışsın umarım sorun yaşamazsın güle güle kullan. -
quote:
quote:
quote:
quote:
Pardon hocam bi an öle cevap verince sinirlendim en düşük ayarda zevki çıkmaz galba benim arkadaşda diskavri var o oynuyodu oyunu onun özellikleri bundan düşük nası işse artık indiricem şimdi olmassada önemli değil artık saolun cevap için
Discovery senin çakma S5'inden çok daha iyi bir cihaz
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Benzer içerikler
- infinix zero 40 5g
- infinix hot 50 pro plus
- whatsapp web bu video oynatılamıyor
- bilgisayar telefonu şarj ediyor ama görmüyor
- whatsapp doğrulama kodu çok defa talep ettiniz
- snapdragon 680
- kayıp telefon bulma
- telefonu webcam olarak kullanma
- mediatek dimensity 9300+
- iqoo 13 pro özellikleri
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X