Şimdi Ara

Çakma S5 Aldım aspahlt 8'i kaldırımı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
39
Cevap
1
Favori
1.016
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar bugün 270 TL'Ye doğubanktan aldım TElefonda 1.5 gb ram 1.4 ghz işlemci 10gb boş alan flan var FULL HD görüntü var varda var Aspalht 8 için yeterlimi bunlar
    Kasarmı yoksa stabil bi şekilde oynarmıyım Bide Android 4.4.2 Kitkat yüklü Antutuda 21bin aldı

• Yukle dene ve gor bize ne soruyorsun

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ayhankaldırım

Yukle dene ve gor bize ne soruyorsun

Ne bu şiddet ya 1gb oyun eğer açmıcaksa bu internet hızıyla 2 saat yükleyip sonra silmeme ne gerek var bi soru soruyoruz mesaj atmak için cevap yazmayın yeter artık
  • quote:

Orijinalden alıntı: KolunaJiletVuranAdam

quote:

Ne bu şiddet ya 1gb oyun eğer açmıcaksa bu internet hızıyla 2 saat yükleyip sonra silmeme ne gerek var bi soru soruyoruz mesaj atmak için cevap yazmayın yeter artık

Sakin ol yahu en yuksekte olmasa bile dusuk ayarda acabilir

• quote:

quote:

quote:

Pardon hocam bi an öle cevap verince sinirlendim en düşük ayarda zevki çıkmaz galba benim arkadaşda diskavri var o oynuyodu oyunu onun özellikleri bundan düşük nası işse artık indiricem şimdi olmassada önemli değil artık saolun cevap için

• En önemli şey olan gpu'sunu söylememişsin. Dandik bir gpu varsa 8 çekirdekli işlemci olsa neye yarar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Exfat

En önemli şey olan gpu'sunu söylememişsin. Dandik bir gpu varsa 8 çekirdekli işlemci olsa neye yarar.

Hocam o kadar analmıyorumki bakarım gpuya
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Cpu -Z yükleyip bakin

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: atomcu

Cpu -Z yükleyip bakin

Hocam özelliklere onla baktım zaten hgemen bakıyoruım
  • Orta grafikte oynatir

• Antutu skorunu at buraya 3d 2d grafik performansina bakalim sana zahmet

• Oynatır da kafana folyo sarmazsan o sar degeri seni sarar.

• Beyler cpuz'deki sonuçlar bunlar antutuyu atarım bi ara şimdi beklemek istemiyorum ya ama 21bin çıkmışdı
     Çakma S5 Aldım aspahlt 8'i kaldırımı Çakma S5 Aldım aspahlt 8'i kaldırımı Çakma S5 Aldım aspahlt 8'i kaldırımı

• KolunaJiletVuranAdam kullanıcısına yanıt
    Hocam benim tahminimce düşük ayarlarda açabilir ancak çünkü işlemcisi mt6572 yazıyor ki bunu araştırdım 2 çekirdekli bi işlemci ve video görüntüleme olanağı 720p olduğu yazıyor ki telefonun ekran çözünürlüğü 1080p olduğundan mt6589 işlemcilerde olduğu gibi kasabilir oyunu..Kesin sonuç ancak yüklenerek görülebilir..Bu arada telefon overclocklu olabilir çünkü bu işlemcinin asıl değeri 1,2 GHZ..
  • quote:

Orijinalden alıntı: yunus_emre1991

Hocam benim tahminimce düşük ayarlarda açabilir ancak çünkü işlemcisi mt6572 yazıyor ki bunu araştırdım 2 çekirdekli bi işlemci ve video görüntüleme olanağı 720p olduğu yazıyor ki telefonun ekran çözünürlüğü 1080p olduğundan mt6589 işlemcilerde olduğu gibi kasabilir oyunu..Kesin sonuç ancak yüklenerek görülebilir..Bu arada telefon overclocklu olabilir çünkü bu işlemcinin asıl değeri 1,2 GHZ..

Overlock yok eminim çünki rootlu değil bi deniyicem birazdan sağol bilgi için
  • Mtk6572 islemcisi 513 rami var cihazinin oynuyamazsin.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kardes cihazin mtk6572 cift cekirdek 1.3 ghz 512 mb ram ve mali400mp grafik islemcisi var asphalt 8 oynatir bence dusuk-orta grafik ayarlarinda

• Burada saatlerce cevap bekleyeceğine indir 2 satte dene ne olaacak biryerinden bişey mi eksilcek ???

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • daha iyi sağlam çakmalar var piyasada madem alıyosun iyice araştırıp alsaydın almamak en iyi aslında ama almışsın umarım sorun yaşamazsın güle güle kullan.
  • quote:

quote:

quote:

quote:

Pardon hocam bi an öle cevap verince sinirlendim en düşük ayarda zevki çıkmaz galba benim arkadaşda diskavri var o oynuyodu oyunu onun özellikleri bundan düşük nası işse artık indiricem şimdi olmassada önemli değil artık saolun cevap için

Discovery senin çakma S5'inden çok daha iyi bir cihaz

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.