Venus X2 Standart 2 gücü (1800mAh) bir şarj / kulaklık / veri kablosu / 256MB TF Card
Mobil Parametreler Ağ standardı GSM Ekran Rengi 260.000 renk Ekran Boyutu 3,0吋16:9 Size / ses 110 × 52 × 16mm Kamera HD Kamera OS MTK Platformu Bellek Maksimum 4G TF kartı genişletme desteği Isteğe bağlı Diller Basitleştirilmiş Çince, Geleneksel Çince, İngilizce, İtalyanca It
Destek fonksiyonu Video 3GP, MP4 Müzik Support MP3 background play Radyo FM FM stereo koyarak-need kulaklıklar EBook Destek TXT metin dosyası biçimi Bluetooth Bluetooth Üye Fiyat:¥ 730元 Fiyat: ¥ 890 Yuan
QQ Çevrimiçi Hizmet
Satış sonrası servis güvencesi "" Rapor ihlal mallar "" 100 milyon etki-Cheng Xin Dijital saf bir satış sitesi gibi, o zaten meşru hak ve çıkarlarını, orada markanızın taklit olduğunu ihlal hangi öğeleri ayırt etmek zordur. Eğer bazı ürünler, iletişim ssdg888@21cn.com lütfen, bu tür malların satışını durdurmak için ilk kez olacak yasal hak ve çıkarlarını ihlal ettiğini düşünüyorum. Franchisee filigran olmadan görüntü elde edilirBir diğer önemli parametre veri çoğaltma ürünleri İngilizce Sürüm Venus X2 değerlendirme ve parametre
Arkadaşlar, lütfen dikkat, dikkat arkadaşlarım lütfen, aynı zamanda güçlü bir uçak 100 milyon etki, dikkat zevk indi! Venüs bir sideslip şekli X2, tam klavye kısayolları, ama aynı zamanda pratik işlevi, FM radyo ve Java oyunları eğlence, 3,5 ve bir çift kart çift soru-böylece bu bile iyi bir makina kaçırmayın kulaklık girişi inç vardır.
Venus X2 multimedya fonksiyonları OS MTK Platformu Çekirdek fonksiyonları Çift sim çift bekleme, çift kamera, FM FM radyo, hisse senetleri fonksiyonu, dört bant cep telefonu Built-oyun içinde 2 common games, destek java indir java oyunlar çok sayıda olabilir Müzik Support MP3 background play Video 3GP, MP4 EBook Destek TXT metin dosyası biçimi Radyo FM FM stereo koyarak-need kulaklıklar Kamera Piksel HD Kamera Şikayet et Tanım Destek ses video görüntü, zaman bellek büyüklüğüne bağlı
Venus X2 veri uygulamaları Bellek Maksimum 4G TF kartı genişletme desteği Genişletilmiş Destek Java, Bluetooth dosya transferi, Bluetooth kulaklık (ses), Bluetooth müzik (stereo) Veri Desteği USB doğrudan okumak, Bluetooth dosya transferi, Bluetooth kulaklık (ses), Bluetooth müzik (stereo) Resim biçimi jpg, gif
Venus X2 ve temel işlevleri Isteğe bağlı Diller Basitleştirilmiş Çince, Geleneksel Çince, İngilizce, İtalyanca, Italiano, Almanca, Deutsch, Fransızca, Français, Rusça, Русский, Vietnamca Tieng Viet, Arapça, Arapça / العربية, İspanyolca, Español, Farsça Farsça, Türkçe turkce, Yunanca, Endonezya Bahasa Endonezya, Portekizce, Português, Tay Tay / ไทย, Malayca BahasaMelayu, Lehçe Vücut Kitap 1.000 grup telefon desteği arama grubu, zil sesleri, arayanın resmi SMS / MMS 150 SMS, MMS desteği Switch Makinası Destek çekim geçiş Alarm 5 Grup çalar saat, Pazar Pazartesi çalacak, Ertele zaman ayarlanabilir özelleştirilebilir Ringtone format MP3, MP4 Hoparlör Bağımsız hoparlör Diğer özellikleri MP3 fonksiyonu, MP4 işlevler, hoparlör, kısa mesaj, WAP fonksiyonu, el yazısı + klavye girişi, radyo, Bluetooth, GPRS download, MMS, bellek genişletme, e-kitaplar, fonksiyon kayıt güvenlik duvarı, çift sim bekleme çift aramalar Çift Bluetooth, IP çağrı, ajanda, yapılacaklar, çalar saat, hesap makinesi, döviz kuru, kronometre, dünya saati, cep QQ, MSN, Fetion
Venus X2 Görünüm / Ekran Ürün görünümü Diğer Büyüklük 110 × 52 × 16mm Ağırlık 120G Mevcut renkler Parlatma Süreci Siyah Ekran Malzeme / Tipi Renkli ekran Ekran renk sayısı 260.000 renk Çözünürlük 240 × 400px Ekran Boyutu 3,0吋16:9 Paket ağırlığı 0,65
Venus temel parametreleri X2 Konaklama 2009/12/26 Uygulanabilir Kalabalığı Kişiselleştirilmiş Mobil Standart 2 gücü (1800mAh) bir şarj / kulaklık / veri kablosu / 256MB TF Card Frekans için 850/900/1800/1900MHz Ağ standardı GSM Normal görüşme 220-280 dakika Bekleme Süresi 200-260 saat Garanti sınırlı garanti 7 gün değiştirme / yarım yıl garanti
ÇAKMA DİYE DİYE BİR GÜN ÇAKILACAKSINIZ VE KAFANIZI DİBE VURACAKSINIZ...ADAM GİBİ TELEFON NEDEN ALMIYORSUNUZDA HİÇ BİR ÖZELLİĞİ YAZILDIĞI GİBİ OLMAYAN BU TELEFONLARDAN ALIP. 1/2 AY İÇİNDE BURALARDA İMDAN BOZULDU,İMDAN SERVİSİ YOK,İMDAT SATICIYI BULAMIYORUM DİYE FERYADI FİGAN BAĞIRIYORSUNUZ...BEYLER BEN UCUZ MAL ALACAK KADAR ZENGİN DEĞİLİM....BU FORMA BAKIN ÇİN MALLARININ NE OLDUĞUNU GÖRÜRSÜNÜZ...ALIP ALMAMAK SİZLERİ KARARIDIR.
Chına çakmalarını ben almıyorum etrafımda baş ağrısı yaşayan insanları gördükçe- süngerimsi olan beyinlerinin eridiği aklıma geliyor o yüzden iyisini bile konuşma harici kendimden oldukça uzak tutuyorum.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme