Şimdi Ara

Zte Spro2 Android Sürümü nasıl yükseltilir?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
161
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Son 1 yıldır kullanmadığım zte spro2 android peoksiyon cihazim var.Android 4.4 Kıt Kat. Maalesef artık ne güncelleme alıyor ne de uygulamaları çalıştırıyor. Destek alamıyorum artık.

Bu cihazın android sürümünü nasıl yükseltirim. Neye ihtiyacım var. Konuyu biraz araştırdım ama açıkçası pek birşey bulamadım.

Şu an güncel olanları 10-16 bin arası.

Cihazı telefona bağlayıp telefon görüntüsü ya da bilgisayar görüntüsü aktarabiliyorum ama iki cihazla birden uğraşmak istemiyorum

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

• Yapay Zekanın Yanıtı

ZTE Spro2 Android Sürümü Nasıl Yükseltilir?

ZTE Spro2'nizde Android sürümünü yükseltmek, cihazınızın performansını ve güvenliğini artırmanın önemli bir yoludur. İşte bunu nasıl yapacağınız:

Adım 1: Mevcut Android Sürümünü Kontrol Et

Ayarlar > Sistem > Gelişmiş > Sistem Güncellemesi'ne giderek mevcut Android sürümünü kontrol et.

Adım 2: Güncellemeleri Kontrol Et

Sistem Güncellemesi'ne tıkla ve "Güncellemeleri Kontrol Et" seçeneğine dokun. Yeni bir güncelleme varsa, indirme işlemi başlayacaktır.

Adım 3: Güncellemeyi Yükle

İndirme işlemi tamamlandıktan sonra, "Yükle" seçeneğine dokunarak güncellemeyi yükle. Cihazınız güncellemeyi yüklemek için yeniden başlatılacaktır.

Adım 4: Güncellemeyi Sonlandır

Cihaz yeniden başlatıldıktan sonra, Android sürümü yükseltilecektir. Ayarlar > Sistem > Gelişmiş > Sistem Güncellemesi'ne giderek yeni sürümü kontrol edebilirsin.

İpuçları:

• Android sürümü nasıl yükseltilir konusunda herhangi bir sorun yaşarsan, ZTE müşteri desteğiyle iletişime geç.
    • Güncellemeler sırasında cihazının şarj olduğundan emin ol.
    • Güncellemeleri zamanında yüklemek, cihazının güvenliğini ve işlevselliğini sağlamak için önemlidir.
    Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • Var mı bilgisi olan?

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.