Şimdi Ara

Çakmaklık Girişi Kaç Cihazı Sorunsuz Çalıştırır

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
3.545
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar aracım Clio IV 1.2 75 Hp. Çakmaklık girişine sadece sürüş halinde araç içi kamera takıyorum ancak son zamanlarda navigasyon gerekli olduğu için ön konsola sabitlediğim gps özellikli tableti şarj etmek zorunda kalıyorum.
    3'lü çakmaklık çoklayıcısı aldım üzerindeki usb girişinden tableti şarj ediyorum. Ve çakmaklık girişine kamerayı bağlıyorum
    Arkadaşımın hediye ettiği araç içi ambiyans aydınlatması için ışıklı kablo almış sanırım neon kablo deniliyor ve çakmaklığa takılıyor güzel bir ürün ancak 3 cihaz birden çakmaklığa takılırsa zamanla araç sorun çıkartırmı?

• çakmaklık girişi cihazların bataryalarını bozuyor diye söyleniyordu bi aralar.

Biraz tereddütlüyüm bozar mı diye...
  • Cakmaklik sigortasinin uzerinde amper kullanirsan sigorta kopar. Sigorta kutusundan bak kac amperlik takili olduguna. Kullandigin cihazlarin uzerindeki amper degerlerini de topla, sigortanin degerini gecmesin. Orijinal sigorta degeri ustunde bir sigorta takilmadikca zamanla bir sorun cikaracagini sanmiyorum. Ama ustadlar gelince net olarak cevaplarlar.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam cakmak uzerine istedigin kadar aleti tak, en fazla sigorta atar sanayide 5 10 liraya yuksek amperli sigorta takarsiniz. Arabaya herhangibir zarari yok.
    Cakmak girisinden sarj ile telefon bozulmasinin alakasi yok, kalitesiz sarj aleti telefonu bozarsa bozar.

Hocam aydinlatma dediginiz ne acaba? Var mi bir link?

Not cakmaktan aldiginiz gucun kaynagi motor sonucta, abanirsaniz klima acitigindaki gibi cekisten duser araba, ama o kadar abanabileceginizi sanmiyorum.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Aracınızın orijinal sigortalarını direkt olarak yüksek değerli sigortalarla değiştirmek sakıncalıdır. Belki bir şey olmaz, yangın çıkaracak kadar akımı hiç çekmezsiniz ama eski tesisatı güçlendirmeden sigortayı yüksek akımlıyla değiştirmek elektrikte ilkesel olarak büyük -ve çok yapılan- bir yanlıştır.

Çekebileceğiniz akımı yükseltmek için önce varolan tesisatın akım dayanımını tespit etmek ve gerekiyorsa güçlendirdikten sonra uygun akım değerindeki sigortayla devam etmek gerekir. Tabii konu otomobil olunca kaynağın (alternatör-akü ikilisi) verebileceği maksimum akımı da dikkate almak gerekiyor.
  • sigortanın dayanacağı ampere kadar. eğer tesisat kablosunu değiştirirseniz kablonun dayanacağı ampere kadar. eğer kabloda güçlendirilirse. akünün kaç volt ve amperlik olduğuna bakar.
    akü 12v 60ah diyelim yani 720 watt gücündeki bi cihazı 1 saat boyunca besleyebilir anlamına geliyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: muradisdan

sigortanın dayanacağı ampere kadar. eğer tesisat kablosunu değiştirirseniz kablonun dayanacağı ampere kadar. eğer kabloda güçlendirilirse. akünün kaç volt ve amperlik olduğuna bakar.
    akü 12v 60ah diyelim yani 720 watt gücündeki bi cihazı 1 saat boyunca besleyebilir anlamına geliyor.

Nokta.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • mcadirci M kullanıcısına yanıt
    www.hepsiburada.com
    ModaCar Turuncu Araç İçine Neon Kablo 2 Metre 378817 Fiyatı
    http://www.hepsiburada.com/flexible-turuncu-tube-neon-kablo-2-metre-378817-p-OTM378817

Bendeki 1.5 metre olanı ve farklı marka. Led gibi değil ışık bütün olarak yayılıyor gündüz pek belli olmuyor ve kablo çok yumuşak değil montajı için sıcak silikon gerekebilir. Bugün yapabilirsem montajını akşam resimleri paylaşırım.

Yardımlarınız İçin hepinize teşekkürler

• Ürünün montajını yaptım resimlerde pek düzgün görünmüyor ancak çok güzel oldu araca ayrı bir hava kattı. Tavandaki lambaya bağlayıp kapı açıldığında yanması daha iyi olurdu diye düşünüyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rapzedee -- 12 Şubat 2016; 11:05:32 >

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.