Şimdi Ara

Calibration Retry Count Notebook Hdd sorunu bilen var mı??

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
10
Cevap
0
Favori
2.897
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar resimde paylaştığım üzere reallocated sector uyarısı uzun zamandır sabit ama Calibration Retry Count her geçen saat kilometre gibi işliyor yaw anlamadım gitti !!
    bad sektör falan yok diskimde tarattım herhangi bir yavaşlama veya ağırlaşmada yok sadece bu var bişi olsa takılma falan filan olmazmıydı ?? yoksa bu hdd programları sallamasyon mu yapıyor ?? sizce nedir ??

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi makina11 -- 3 Temmuz 2011; 2:36:24 >

• Aynı sorun bendede uzun süredir var, fakat ne olduğunu çözemedim. Dediğiniz gibi herhangi bir badsector veya yavaşlama sözkonusu değil.

Bendede gittikçe artıyo ama bazen 1-2 bazen hiç artmıyor. Sizin değer uçup gitmiş

• Benim harddisk yaklaşık 3 yıllık tek korktuğum yan çat diye bozulmasında o kötü olur işte.. bide dikkatimi çekti araştırdığım kadarı ile özellikle bu sorun samsung hdd lerde var .. yada başka bir açıdan bakacak olursak bu Hdd Tune programı samsung hdd lerde böyle bir hata olduğunu gösteriyor.. birde aklıma takımıyor değil hani bir program donanımsal-mekanik-devresel olacak bir sorun hakkında nasıl bir sağlık durumu belirleyebilir ki?? birde siz hdd nizi ne kadar süreden beri kullanıyorsunuz acaba?
  • Ağustos ayında 1 yıl olacak.
  • anladım... umuyorum ki dediğim gibidir.. ve sorunsuz bir şekilde devam eder diğer arkadaşlarda bize katılırsa bu konu hakkında daha bi güzel olur..
  • Benim Samsung harici diskte de aynı durum söz konusu.

Bunu HD Tune sadece Samsung diskler için gösteriyor. Problem değil...
  • bilgisyarı alalı 1 ay oldu hd tune ile bakıyım dedim lenovo y580 var hdd in markası samsung bndede bu hatayı gösterio yanındada 5 yazıyo:S
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Yeni samsung m3 1tb aldım bugun aynı sorun bende de var, ama mevcut kullandığım samsung story 1 tb da yok anlamadım gitti.
  • bende de bu sorun var. bilgisayar tekliyor. sürekli hata veriyor. Lenovo y500 kullanıyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Blur

Benim Samsung harici diskte de aynı durum söz konusu.

Bunu HD Tune sadece Samsung diskler için gösteriyor. Problem değil...

Kesinlikle haklısınız zira yeni aldığım 2 adet samsung M3 lerde de aynı uyarı var. Aida64 smart kısmında sorun yok denilmesine rağmen ne hikmetse Hdtune eski versiyonları ve en son 5.50 pro da dahi uyarı mevcut. Diğer forumlarda ise cahillikten ötürü kan gövdeyi götürüyor. Atın kullanmayın diyenden satın diyene kadar her çeşit provokatif tavsiyeler söz konusu

Sonuç olarak bad sektör yoksa ya da hd ten tıkırtı gelmiyorsa yola devam.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.