Şimdi Ara

Calibro Yerli E-Kitap Okuyucu Basic - Touch Lux (45. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
1.161
Cevap
44
Favori
73.118
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4344454647
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Hocam sanki o çok çok kaliteli diye satılan mallar nerede üretiliyor? Bu ara millette alerji oldu zehirli ayakkabı filan. Sonuçta Türkiye de üretim yapanlarda tüm hammaddeyi burdan almıyor, Çinden de geliyor. Bence de kafanıza takmayın günümüzde bir çom üründe standartlara uyulmuyordur diye düşünüyorum

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: oksit

Türkiyeden almadığınıza göre bu kadar uğraşmanız neticesinde elinize bir şey geçmez. 3 kuruşluk kılıf içinde dünyanın analiz parasını vermeye değmez. içiniz rahat değilse kullanmayın olsun bitsin.

Hocam olay benim 3 kuruşluk kılıfı kullanmamla ilgili değil. Çöpe atmak en kolay iş. Bilgi edinmek için sordum. Binlerce kişi bu kılıflardan getiriyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: seeder

Hocam sanki o çok çok kaliteli diye satılan mallar nerede üretiliyor? Bu ara millette alerji oldu zehirli ayakkabı filan. Sonuçta Türkiye de üretim yapanlarda tüm hammaddeyi burdan almıyor, Çinden de geliyor. Bence de kafanıza takmayın günümüzde bir çom üründe standartlara uyulmuyordur diye düşünüyorum

Yanlış anlamayın ama ticaretle uğraştığınızı ve Çin'den mal getirip sattığınızı düşündüm. Hadi biz neyse, çocuklarınızın eline bu ne olduğu belirsiz şeyleri verdiğinizi düşünün. Bana ders olsun CE işareti olmayan birşey almamaya çalışacağım.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Nook daha kaliteli diye düşündüm arada çok büyük bir fark yoksa calibro alayım.

nook görünüş olarak çok hoş ama o glowligth ile aradaki o kadar farka değer mi bilmiyorum. ben açıkçası nook simple touch ile karşılaştırdığımda nook simple touch tan bir eksiği yok fazlası var ışık ve incelik. ama tip olarak alttaki tuşlar benim hoşuma gitmedi çok açıkçası ama dediğim gibi o kadar fiyat farkı olduğu için dert edinmedim ben.
  • Sanıyorum Pocketbook Touch Lux2 modeli için yeni bir sürüm daha çıktı. 5.2'nin devamı.

http://www.pocketbook-int.com/us/support/pocketbook-touch-lux-2

sw_20141208 dediğine göre, 2 gün önce derlenen bir sürüm bu. Bakalım ne gibi düzeltmeler var.
  • Mavibez M kullanıcısına yanıt
    Bu söylediklerimde çoook ciddiyim, asla ticaretle filan uğraşmıyorum. Özelden konuşadabiliriz. Keşke böyle olmasa ama bu böyle bunlar g erçek bunu kontrol edebilecek mekanizma bırakın bizi amerika da bile yok.

• gazellewish kullanıcısına yanıt
    Hocam yurtdışından getirtip satanlar var bana 245 gibi malolacak alırsam, buna göre değerlendiriseniz arada 30 lira filan fark olduğunu düşünün.

• Calibro Touch Lux ile ilgili detaylı bilgi sahibi olmak isteyenler için iyi bir yazı diye düşünüyorum:http://www.onursendere.com/calibro-touch-lux-incelemesi.html

Calibro Yerli E-Kitap Okuyucu Basic - Touch Lux

• quote:

Hocam yurtdışından getirtip satanlar var bana 245 gibi malolacak alırsam, buna göre değerlendiriseniz arada 30 lira filan fark olduğunu düşünün.

eğer glowligth sana 245 e gelecekse ben olsam nook alırdım. tipi yüzünden yoksa yaptığı şeyler arasında bir fark olduğundan değil. tip olarak ben alttaki tuşları hiç beğenmedim.
  • Arkadaşlar basic modelde merak ettiğim birkaç şey var kullananlar yardımcı olabilir mi ?
    1 - Okuduğunuz sayfada not alabilme özelliği varmı yada nasıl, prtikmi ? mesela bir satırı işaretlemek istiyorum. Mümkünmü.
    2 - Bir kitabı okurken başka bir kitaba geçip tekrar o kitaba geri dönmek istiyorum mesela, pratikmi ? kitaplar arası geçiş nasıl kolaymı ?
    3 - Şarj durumu nasıl

• Not alma derken, sayfadaki istediğiniz bir bölümü ok tuşlarıyla seçerek bunun ekran görüntüsünü kaydetmek oldukça kolay. Bu ekran görüntüsüne kişisel bir not eklemek ekran klavyesini kullanmayı gerektiriyor, o da yön tuşlarını kullanarak yapıldığından pek pratik değil. Notları dışarıya aktarmak mümkün.

• Kitaplar arası geçiş, kitap okurken orta tuşa iki kere basıp ana menüye dönüp buradan başka bir kitabı seçip okumaya devam etmek kadar kolay.

• Haftada 10-12 saat arası kullanımla benim şarjım 3 hafta gidiyor.
  • ufukcoskun kullanıcısına yanıt
    5.2 den çok memnun degıldım, dyelim bakalım
  • quote:

Orijinalden alıntı: kef

• Not alma derken, sayfadaki istediğiniz bir bölümü ok tuşlarıyla seçerek bunun ekran görüntüsünü kaydetmek oldukça kolay. Bu ekran görüntüsüne kişisel bir not eklemek ekran klavyesini kullanmayı gerektiriyor, o da yön tuşlarını kullanarak yapıldığından pek pratik değil. Notları dışarıya aktarmak mümkün.

• Kitaplar arası geçiş, kitap okurken orta tuşa iki kere basıp ana menüye dönüp buradan başka bir kitabı seçip okumaya devam etmek kadar kolay.

• Haftada 10-12 saat arası kullanımla benim şarjım 3 hafta gidiyor.

Bir kitap okuyorum. bu kitabın 5.sayfasında bir cümleyi not etmem lazım. Falanca konu burada geçiyor diye. Sonra 20. sayfada başka bir konuyu işaretlemem ve falan konu burada geçiyor demem lazım. vs vs. Böyle birşey benim dediğim.

• Evet bunları yapabiliyorsunuz. Notlar, içindekiler menüsünde kitabın ait oldukları bölümünün altında görünüyor. Notları seçtiğinizde alıntılanan içerik ve buna sizin yapmış olduğunuz eklemeler görüntüleniyor.

• kef K kullanıcısına yanıt
    Çok teşekkürler. Alıcam ama basic mi dokunmatikmi karar veremedim.
  • Eğer ekran ışığına ihtiyacınız varsa veya sözlükten bol bol kelime bakacaksanız veya cihazda ekran klavyesini çokça kullanacaksanız lux modelini almanız yerinde olur.
  • 5.2'den ben epey memnunum aslında Bu yeni sürümde tam olarak hangi hataları gidermişler yazmamışlar. Gözüme çarpan da bi' hata yoktu zaten.

" Fixed several minor bugs" yazıyor sadece.
  • ufukcoskun kullanıcısına yanıt
    bana çok hantal gelmeye başlamıştı(görev yöneticinden uygulama kapatırken vs) birde mesela okurken ev tusuna basıp basıp cihazı kapatıyorum açtığımda 10-20 sayfa geriden başlatıyordu, kaldıgım yeri bulmaya calısırken güzel hafıza tekrarı oluyor aslında :)

bu arada güncelleme geldiğini nasıl farkettiniz ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi metinTasci -- 11 Aralık 2014; 18:29:27 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ede.Murat

Aynı yerden aynı fiyata almış benimki de bugün elime ulaştı ama 1 yıldız verdim çünkü el tutma yeri yok benimkinde.
     Calibro Yerli E-Kitap Okuyucu Basic - Touch Lux

benimki de aynı şekilde geldi. satıcıya yazdım ve 5$ böyle bir ürüne uygun geldiği için 1$ geri istedim. paypal dan yollayacak güya. yollamazsa dispute yoluna gideriz.

• quote:

Orijinalden alıntı: metinTasci

bana çok hantal gelmeye başlamıştı(görev yöneticinden uygulama kapatırken vs) birde mesela okurken ev tusuna basıp basıp cihazı kapatıyorum açtığımda 10-20 sayfa geriden başlatıyordu, kaldıgım yeri bulmaya calısırken güzel hafıza tekrarı oluyor aslında :)

bu arada güncelleme geldiğini nasıl farkettiniz ?

Chrome'un page monitor eklentisine Touch Lux 2'nin sitesini tanıtmıştım. Dün sayfada yenilik var diye uyardı, bu şekilde haberim oldu :)
  • 
Sayfa: önceki 4344454647
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.