Şimdi Ara

Calibro Yerli E-Kitap Okuyucu Basic - Touch Lux (46. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.161
Cevap
44
Favori
73.116
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4445464748
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • evimde kitaplığımda henüz okuma fırsatı bulamadığım 20'den fazla yeni aldığım kitap olmasına karşılık yine de bugün sipariş vererek touch lux modelini aldım. Yarın elime ulaşsın, yorumlarımı yazarım.
  • Değişimden yeni ürün bugün gelmiş. Kurcalama fırsatı bulabildim nihayet.
    İlk açtığımda pil %92 gibiydi. Wireless'a ilk bağlandığımda güncellemeyi hatırlattı. Ne olur ne olmaz diyerek PC'den indirip attım ve öyle güncelledim.
    Uzun süreli okuma yapmadım ama ilk izlenimlerim olumlu. Konuda paylaşılan kalınlaştırılmış font'ları attım okunabilirlik daha da iyi oldu. Performans epey düşük, kitap okuma dışındaki işleri iyi yapamazsınız(zaten genel kullanım için bunu alan yoktur heralde). Sayfalar arası geçiş hızı gayet yeterli. Ekran yenileme 5 sayfada 1 olarak ayarlı. Önceden kalan izler rahatsız etmedi.
  • MCErgun kullanıcısına yanıt
    Yok hemen gönderdi ama paypal 0.35 dolar kesinti yaptı elime 0.65 dolar geçti haberin olsun. istersen 1.35 dolar iste.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ede.Murat

Yok hemen gönderdi ama paypal 0.35 dolar kesinti yaptı elime 0.65 dolar geçti haberin olsun. istersen 1.35 dolar iste.

yollayacam dedi de paypalda hala hareket yok 1 gün daha bekler 2$ dispute açarım. hiç deilse paypal kesintisi de yansımaz
    Hafta içi olduğu için mi bilmiyorum bana sabah 12 gibi geldi para. Sana da gelir mutlaka.
  • Merhaba arkadaşlar ürünün pdf okuma performansı nasıl?

Ben Reeder 2 sahibiyim ve PDF performansından hiç memnun değilim. Artık bir çok kitap, dergi vb ücretsiz olarak pdf olarak paylaşılıyor ve ben çok fazla pdf okuduğum için performansı benim için önemli.

http://lpmdergi.com/LPM_Dergi/LPM-Dergi-Sayi-7.pdf Adresindeki dergiyi cihaz ile okumak mümkün mü?

http://www.spl.com.tr/Images/Uploads/files/1018_v1.pdf adresindeki kitabın görsel hatalar var mı? Örneğin 13. sayfadaki tablo olması gerekenden çok farklı gözüküyor mu?

• quote:

Orijinalden alıntı: Ede.Murat

Hafta içi olduğu için mi bilmiyorum bana sabah 12 gibi geldi para. Sana da gelir mutlaka.

hala gelmedi. sanırım yollayacağım deyip süre geçirmek için oyalayacak. dispute u açtım, 1 doları paypal yollamazsa 2 doları aliden versin.
  • Evet arkadaslar kullananlar pdf performansini yazabilir mi

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
    Eğer öyle bi imkanın varsa direk oradan iste.
  • Şu sıralar alacak arkadaşlar, Pepsi indirimi dışında başka indirim yok değil mi?

Hala beklemedeyim. İşbank 33 tl indirim elektronik kategorisi dışında. Dahil olsa ne güzel olurdu.
  • Merhaba, 200'e denk getiren arkadaşlar okudum lux'u nasıl yaptınız anlatır mısınız?

Kullanmayan satmak isteyen arkadaşlar olursa da lütfen mesaj kutumu şenlendirin :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: Satir Keyn

Merhaba arkadaşlar ürünün pdf okuma performansı nasıl?

Ben Reeder 2 sahibiyim ve PDF performansından hiç memnun değilim. Artık bir çok kitap, dergi vb ücretsiz olarak pdf olarak paylaşılıyor ve ben çok fazla pdf okuduğum için performansı benim için önemli.

http://lpmdergi.com/LPM_Dergi/LPM-Dergi-Sayi-7.pdf Adresindeki dergiyi cihaz ile okumak mümkün mü?

http://www.spl.com.tr/Images/Uploads/files/1018_v1.pdf adresindeki kitabın görsel hatalar var mı? Örneğin 13. sayfadaki tablo olması gerekenden çok farklı gözüküyor mu?

Dostum ikisini de attım denedim, örnek olarak koyduğun pdfler (özellikle ilki) biraz fazla resimli olduğu için performans düşüşü var benim okuduğum pdflere kıyasla, fakat yine de okunabiliyor, biraz gecikmeli, hafif takılmalı de olsa. Fakat ekran normal A4 kağıtttan epey küçük olduğu için birebir sayfa sığdırması yaparsan yazılar çok küçük kalıyor, zor okunuyor. Yan yatırıp yarım yarım okuyorum ben o yüzden, en iyi performansı öyle aldım. Kısacası, attığın pdfler gibi şeyler okuyacaksan, seni ağlatmaz ama çok da mutlu etmez öyle diyeyim, bu pdfleri günde 3 4 saat okuman gerekiyorsa, performans önemli değilse, okuma işi ağırlıktaysa alınabilir. Görsel performans olarak da pdfde nasılsa öyle gözüküyor, sorun yok fakat contrast biraz düşük olduğu için özellikle ilk attığın pdf'deki ortadaki sarı yazılar zor okunuyor.

• Işık özelliği nedeniyle lux modelini alacağım, ışığın şiddeti ayarlanabiliyor mu?

Bir de n11 den kılıflı alacağım, bu kılıfta el tutma yeri var mı?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: yalnizca

Işık özelliği nedeniyle lux modelini alacağım, ışığın şiddeti ayarlanabiliyor mu?

Bir de n11 den kılıflı alacağım, bu kılıfta el tutma yeri var mı?

Işık şiddeti ayarlanabiliyor.
  • yalnizca kullanıcısına yanıt
    Yok hocam dandik bi kilif, aliexpress den siparis verin 3-4 haftada gelir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi metinTasci -- 21 Aralık 2014; 2:01:25 >
  • kitap okuma alışkanlığı kazanmak için basic modelinden sipariş vermeyi düşünüyorum bakalım, satmak isteyenler de iletişime geçebilir...
  • Arkadaşlar 260 a nook simple touch with glowlight mı yoksa calibro touch lüx mü alayım? Ikisini de gören var mı?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • calibro lux en ucuz alma yontemi nedir 200 kusur civarına alabilirsem lux u alıcam yoksa basic i alıcam
  • Calibro Touch Lux ile Amazon Kindle Paperwhite 2 ile ilgili Türkçe bir karşılaştırma var:http://www.onursendere.com/amazon-kindle-paperwhite-2-ile-calibro-touch-lux-karsilastirmasi.html

Satın almadan önce faydalı olabilir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Deli Hamsi

Merhaba, 200'e denk getiren arkadaşlar okudum lux'u nasıl yaptınız anlatır mısınız?

Kullanmayan satmak isteyen arkadaşlar olursa da lütfen mesaj kutumu şenlendirin :)

Hocam hala Calibro arıyorsanız, oda arkadaşım Touch Lux unu satmak istiyor. Orjinal kılıfı vs. de var. 1,5 aylık ama 1-2 kitap anca okumuştur.

• 
Sayfa: önceki 4445464748
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.